Gå til Innhold

OVERGÅ VIRKELIGHETEN

Lysmestere

Fjernsyn fra Sony gjengir et større lysstyrkespekter som reflekterer den virkelige verden bedre enn andre TV-er. Takket være den forbedrede kontrasten får du også se flere detaljer og mer naturlige farger.

Hemmeligheten bak Sony 4K HDR

4K High Dynamic Range

High Dynamic Range er den nye standarden innen bildekvalitet, og teknologien gir en mye større rekkevidde av farge, kontrast og klarhet. En 4K HDR-TV fra Sony forbedrer bildet ytterligere med teknologier som 4K X-Reality PRO™, X-tended Dynamic Range™ PRO og Triluminos-skjerm for å avdekke detaljer som tidligere var utilgjengelige, og gi deg følelsen av at du er en del av scenen som utspiller seg.

Uten Sony 4K HDR
Med Sony 4K HDR
Sony 4K HDR
Standard dynamisk rekkevidde

Uovertruffen kontrast – mørkere svart, lysere hvitt.

Backlight Master Drive™ 

Backlight Master Drive™ kan vise en enestående dynamisk rekkevidde med utrolig mørk svartfarge og lysende hvitt – og det hele drives av 4K HDR Processor X1™ Extreme. Dette bakbelysningssystemet har en svært tettpakket LED-struktur, en unik lokal dimmealgoritme og optisk design.

Backlight Master Drive
BAKBELYSNINGSKONTROLL
Bakbelysningskontroll
BACKLIGHT MASTER DRIVE

Diskré LED-kontroll

Fullstendig kontroll, helt finjustert

For å få det beste ut av Backlight Master Drive™ kontrollerer en ny og innovativ algoritme den tettpakkede LED-strukturen. Hver LED kontrolleres hver for seg, noe som gir et imponerende nøyaktig bilde.[N_01]

Lys der det trengs

Calibrated beam LED design

Backlight Master Drive™ har en unik utforming som samler LED-lamper til ett område, noe som reduserer spredning av lyset og gjenskinneffekten som finnes på andre fullstendige LED-TV-er. Den sørger for at hver LED-lampe sender ut en rett lysstråle for et klart bilde som viser levende lyse områder og mørke svartfarger.

Vanlig design

Vanlig design

Calibrated beam LED design

Calibrated beam LED design

Fantastisk lyssterk, utrolig slank

Slim Backlight Drive™

Den innovative Slim Backlight Drive-teknologien vår dirigerer lyset dit det trengs mest på skjermen. Du får det beste fra to verdener – god bildekvalitet og en svært slank TV.

Slik fungerer Slim Backlight Drive

Bakbelysningsstrukturen med dobbelt lag sender lyset dit det er behov for det

Slim Backlight Drive™ har to lag med lysplater, noe som tillater presis lokal dimmekontroll, likt det du får fra en fullstendig LED-bakbelysning. Sammen med X-tended Dynamic Range™ PRO-bakbelysningsalgoritmen skaper denne nye strukturen vakker kontrast fra en svært slank form.

Vanlig Edge LED

Vanlig Edge LED

Vanlig fullstendig LED

Vanlig fullstendig LED

Slim Backlight Drive

Slim Backlight Drive

Fanger inn hele spekteret av mørkt og lyst

X-tended Dynamic Range PRO™

X-tended Dynamic Range PRO™ balanserer lysstyrken fra skjermen ved å dempe noen områder og gjøre andre lysere. Dermed gir den et lysstyrkespekter som er 3 ganger så stort som på vanlige TV-er med LED-bakbelysning, og den forbedrer enhver kilde til nær HDR-kvalitet med et større lysstyrkeområde.

Xtended Dynamic Range PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Vanlig TV
VANLIG TV

Topp ytelse

Slik fungerer Xtended Dynamic Range PRO

X-tended Dynamic Range PRO har svært presis kontroll på bakbelysningen. Teknologien gjør mørke områder mørkere og lyse områder lysere – slik at alle scenene får nytt liv med størst mulig rekkevidde på lysstyrken.

Slik fungerer Xtended Dynamic Range PRO

Optimer lysstyrken, bilde for bilde

4K Processor X1™ med dynamisk kontrastforbedrer

4K TV-er med 4K Processor X1 får dramatisk større lysstyrkespekter, selv uten X-tended Dynamic Range PRO. Dette er på grunn av dynamisk kontrastforbedring, som optimaliserer lysstyrkespekteret bilde for bilde i henhold til det som foregår på skjermen.

  • Film
  • Sport

Opplev et større spekter av lysstyrke

Med 4K Processor X1-brikken får du mer lys og mer skygge på alle bildene

Med 4K Processor X1
MED 4K PROCESSOR X1
Uten 4K Processor X1
UTEN 4K PROCESSOR X1