OVERGÅ VIRKELIGHETEN

Lysmestere

Fjernsyn fra Sony gjengir et større lysstyrkespekter som reflekterer den virkelige verden bedre enn andre TV-er. Takket være den forbedrede kontrasten får du også se flere detaljer og mer naturlige farger.

Hemmeligheten bak Sony 4K HDR

4K High Dynamic Range

High Dynamic Range er den nye standarden innen bildekvalitet, og teknologien gir en mye større rekkevidde av farge, kontrast og klarhet. En 4K HDR-TV fra Sony forbedrer bildet ytterligere med teknologier som 4K X-Reality PRO™, X-tended Dynamic Range™ PRO og Triluminos-skjerm for å avdekke detaljer som tidligere var utilgjengelige, og gi deg følelsen av at du er en del av scenen som utspiller seg.

Uten Sony 4K HDR
Med Sony 4K HDR
Sony 4K HDR
Standard dynamisk rekkevidde

Uovertruffen kontrast – mørkere svart, lysere hvitt.

Backlight Master Drive™ 

Backlight Master Drive™ kan vise en enestående dynamisk rekkevidde med utrolig mørk svartfarge og lysende hvitt – og det hele drives av 4K HDR Processor X1™ Extreme. Dette bakbelysningssystemet har en svært tettpakket LED-struktur, en unik lokal dimmealgoritme og optisk design.

Backlight Master Drive
BAKBELYSNINGSKONTROLL
Bakbelysningskontroll
BACKLIGHT MASTER DRIVE

Diskré LED-kontroll

Fullstendig kontroll, helt finjustert

For å få det beste ut av Backlight Master Drive™ kontrollerer en ny og innovativ algoritme den tettpakkede LED-strukturen. Hver LED kontrolleres hver for seg, noe som gir et imponerende nøyaktig bilde.[N_01]

Lys der det trengs

Kalibrert design av LED-lysstråler

Backlight Master Drive™ har en unik utforming som samler LED-lamper til ett område, noe som reduserer spredning av lyset og gjenskinneffekten som finnes på andre Full Array LED-TV-er. Den sørger for at hver LED-lampe sender ut en rett lysstråle for et klart bilde som viser levende lyse områder og mørke svartfarger.

Vanlig design

Vanlig design

Kalibrert design av LED-lysstråler

Kalibrert design av LED-lysstråler

Fantastisk lyssterk, utrolig slank

Slim Backlight Drive+

Vår nyskapende Slim Backlight Drive+ styrer på en smart måte lys dit det trengs mest på skjermen. Den gir svært god lysstyrke og dypere svart enn en vanlig LED-TV, i en svært slank utforming.

Slik fungerer Slim Backlight Drive+

Bakbelysningsstrukturen med dobbelt lag sender lyset dit det er behov for det

Slim Backlight Drive+ har to lag med lysstyringsplater, noe som gir presis lokal dimmekontroll og bedre kvalitet sammenlignet med en vanlig LED-TV. Vår unike, firkantede LED-struktur og algoritme for bakbelysning X-tended Dynamic Range™ PRO gir fremragende lysstyrke og nydelig kontrast i en svært slank form.

Vanlig Edge LED

Vanlig Edge LED

Vanlig fullstendig LED

Vanlig fullstendig LED

Slim Backlight Drive

Slim Backlight Drive

Fanger inn hele spekteret av mørkt og lyst

X-tended Dynamic Range PRO™

X-tended Dynamic Range PRO™ balanserer lysstyrken fra skjermen ved å dempe noen områder og gjøre andre områder lysere. Dermed gir den et lysstyrkespekter som er flere ganger så stort som på vanlige TV-er med LED-bakbelysning, og forbedrer kilder til nær HDR-kvalitet med mer lysstyrke.

Xtended Dynamic Range PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Vanlig TV
VANLIG TV

Topp ytelse

Slik fungerer X-tended Dynamic Range™ PRO

X-tended Dynamic Range PRO har svært presis kontroll på bakbelysningen. Teknologien gjør mørke områder mørkere og lyse områder lysere – slik at alle scenene får nytt liv med størst mulig rekkevidde på lysstyrken.

Slik fungerer Xtended Dynamic Range PRO

Overlegen teknologi, fantastisk kontrast

Med ulike typer bakbelysningsteknologi og X-tended Dynamic Range™ PRO sørger TV-ene våre for fantastisk kontrast i alle scener – for en ekte seeropplevelse.

ZD9

ZD9

XDR-kontrast 16 ganger

Backlight Master Drive™
X-tended Dynamic Range™ PRO

XE94/93

XE94/93

XDR-kontrast 10 ganger

Slim Backlight Drive+
X-tended Dynamic Range™ PRO

X90E

XE90

XDR-kontrast 5 ganger

X-tended Dynamic Range™ PRO

Optimer lysstyrken, bilde for bilde

4K Processor X1™ med dynamisk kontrastforbedrer

4K TV-er med 4K Processor X1 får dramatisk større lysstyrkespekter, selv uten X-tended Dynamic Range PRO. Dette er på grunn av dynamisk kontrastforbedring, som optimaliserer lysstyrkespekteret bilde for bilde i henhold til det som foregår på skjermen.

  • Film
  • Sport

Opplev et større spekter av lysstyrke

Med 4K Processor X1-brikken får du mer lys og mer skygge på alle bildene

Med 4K Processor X1
MED 4K PROCESSOR X1
Uten 4K Processor X1
UTEN 4K PROCESSOR X1