Gå til Innhold
Tver

LED-TV-er

Få fantastisk klarhet, sterke farger og energieffektivitet med flatskjerm-LED-TV-ene våre. Se hele serien nedenfor, og finn den som passer deg best.

Få en bedre seeropplevelse med en LED-TV

Alle modellene i LED-TV-serien vår kombinerer form og funksjon for å gi deg en virkelig spennende seeropplevelse. De beste teknologiene våre – inkludert Motionflow XR, X-Reality PRO og ClearAudio+ – gir klarere bilder og større lyd.

3D-LED-TV fra Sony
Klare bilder med LED-TV-er fra Sony

Få detaljene til å skinne

De beste LED-TV-ene våre har hvite dioder som fremhever selv de fineste detaljer, slik at alt ser friskt og klart ut. Favorittfilmene og -programmene dine ser plutselig enda bedre ut, og spenningen blir enda deiligere med forbedret bildekvalitet.

Skarpere, jevnere og mer naturlige bilder

Få fantastisk bildekvalitet med LED-TV-ene våre. Utvalgte modeller har 4K-behandling – som gir åtte millioner piksler med detaljer. Bildene hopper ut av skjermen med LED 3D-TV, og Motionflow XR får selv de raskeste actionsekvenser til å se jevne ut.

Skarpe bilder på smart-LED-TV-er fra Sony
LED-TV med klar lyd

Lyd som leverer

Med de beste LED-TV-ene våre blir herlig bildekvalitet utfylt av kraftig lyd. Høye toner, mellomtoner og lave toner blir automatisk balansert av ClearAudio+, og utvalgte modeller har også innebygd subwoofer og høyttalere med magnetisk væske.

Bruk Internett med din TV

Gjør stuen om til et multimediesenter med en smart LED-TV fra Sony. Skype™ med venner, se bilder fra smarttelefonen, surf på Internett eller tvitre om den nye favorittfilmen – det er enkelt med LED-TV-ene våre. Du kan også strømme innhold fra nettet.

Innholdsdeling med de smarte LED-TV-ene fra Sony
Futuristisk design på de beste LED-TV-ene fra Sony

Formen av kvalitet

Enkelte av LED-TV-ene våre har en unik kileform som sparer plass og gir høyttalerne ekstra kapasitet. De som vil ha en enda mer oppslukende opplevelse, kan prøve en LED-3D-TV med en svak bue. Buen gir deg enda bedre og mer omsluttende visning.