LinkBuds S
NEVER OFF | LinkBuds-serien

Med LinkBuds S – verdens minste og letteste trådløse hodetelefoner med høyoppløselig lyd og støyreduksjon – kan du holde optimal kontakt med omverdenen.

LinkBuds S
Liten og lett for heldagskomfort

Med en vekt på kun 4,8 g er dette verdens minste og letteste trådløse hodetelefoner med høyoppløselig lyd og støyreduksjon. For å få en stabil passform har vi utformet et ergonomisk design som passer perfekt i menneskeøret, ved å bruke øreformdata samlet inn siden vi lanserte verdens første øretelefoner i 1982.

LinkBuds S
Få støyreduksjon av høy kvalitet eller naturlig omgivelseslyd

Disse øreproppene gir deg det beste av begge verdener – naturlig omgivelseslyd når du ønsker å samhandle med verden, og støyreduksjon av høy kvalitet når du må fokusere. Den adaptive lydkontrollen kan til og med registrere hvor du er og hva du gjør, og automatisk optimalisere lydinnstillingene i henhold til dette.

LinkBuds S
Høyoppløselig lyd og svært klare anrop

Trådløs høyoppløselig lyd har en enestående kvalitet som er nærmere den du får med en kablet tilkobling – akkurat slik favorittartistene dine ville du skulle høre den. Når du må ringe noen, sørger den presise stemmeregistreringsteknologien vår med avansert lydsignalbehandling for at du hører andre og blir hørt klart.

LinkBuds
NEVER OFF med åpen ringdriver | LinkBuds-serien

LinkBuds er små og lette og har et unikt åpent ringdesign, slik at du kan holde kontakten med personene og stedene rundt deg – hele dagen – uten å måtte sette det personlige lydsporet ditt på pause.

Hvit
Grå
Ecru
Hvit
Grå
Modell HVIT SVART ECRU HVIT GRÅ
LinkBuds S LinkBuds
Støyreduksjon
Ringdriver
Høyoppløselig trådløs lyd
Svært kompakt og lett
Hands Free Call
Batterilevetid Opptil 20 t* Opptil 17,5 t
IPX4-vannavstøtende

*Med støyreduksjon på

.
.
.