LYDANLEGG

USB-DAC-stereoforsterker med høyoppløselig lyd

UDA-1

Bilde av USB-DAC-stereoforsterker med høyoppløselig lyd

Veil. Pris

kr 6 000,00

(VAT)
Bilder av USB-DAC-stereoforsterker med høyoppløselig lyd
Bilder av USB-DAC-stereoforsterker med høyoppløselig lyd
Bilder av USB-DAC-stereoforsterker med høyoppløselig lyd
Bilder av USB-DAC-stereoforsterker med høyoppløselig lyd
Bilder av USB-DAC-stereoforsterker med høyoppløselig lyd

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Hør på detaljene i høyoppløselig lyd

Du kan enkelt koble UDA-1 til PC-en og lytte til musikksamlingen med høykvalitetslyd. UDA-1 er en digital til analog-omformer (DAC), med innebygd forsterker og flere tilkoblinger for hodetelefoner eller høyttalere. Du kan spille av musikk direkte fra PC-en med lyd som ligger nærmere den originale innspillingen.

Skap en hub for den digitale musikken

Med UDA-1 kan du sette opp det perfekte lydanlegget rundt PC-en. Den kompakte designen passer diskret inn på små steder, mens to USB-porter gjør det enkelt å koble til den stasjonære eller bærbare datamaskinen eller en smarttelefon (Android eller iPhone). Du kan også koble til lydkomponenter med linjeinnganger for optisk digitallyd (S/PDIF) og koaksial digitallyd.

Frekvensområde på 10–100 Hz

Detaljert lyd over hele frekvensområdet

Hør hver minste detalj med et frekvensområde på 10–100 Hz, som bringer deg nærmere nyansene i en konsertopplevelse.

Kompatibel med flere filtyper

Spill av all musikken din i høy kvalitet

Få det beste ut av flere filtyper, inkludert formater med høyoppløselig lyd som FLAC, WAV, ALAC og DSD (Direct Stream Digital). UDA-1 støtter også komprimerte formater som MP3, AAC, ATRAC og WMA, og gjenoppretter lyd slik artisten hadde tenkt seg.

Lytt som om du er i et opptaksstudio

Nyt musikken i høyest mulig lydkvalitet. Høyoppløselig lyd konverterer analog lyd til digitalt format raskere enn CD-er og produserer lyd på 24 biter / 96 kHz, sammenlignet med CD-er ved 16 biter / 44,1 kHz.

Høyoppløselig lyd
DSEE gjenoppretter høyfrekvente lyder

Oppskaler komprimert musikk med DSEE

DSEE oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC, WMA) til CD-kvalitet. Ved å gjenopprette lydomfanget som går tapt i komprimeringen, produserer DSEE musikkfiler med fyldig, naturlig lyd nærmere kvaliteten til originalinnspillingen

Sterkt chassis og ren lyd

Ved å pakke 2 x 23 W analoge forsterkere inn i et svært stivt 3 mm tykt chassis i aluminium sørger UDA-1 for at lyden fra musikksamlingen på PC-en er krystallklar.

Kompatibel med musikkspillere på PC

Kontroller hvordan du spiller

Koble til PC-en og sett UDA-1 i arbeid. Last ned High-Resolution Audio Player-appen fra Sony, og spill av digital musikk med høyoppløselig lydstandard. Spill også direkte fra musikkspillerne du foretrekker, som iTunes, Media Go eller Windows Media.

Spesifikasjoner og funksjoner
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • Ren digital USB-tilkobling for musikk fra PC-en

  • USB-avspilling og smarttelefonlading

  • Stiv, førsteklasses lydkomponentkonstruksjon

Utgangseffekt (DIN)
23 W + 23 W
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang (1), Hodetelefonutgang (1), Høyttalerutgang (1), Koaksial digital inngang (1), Lydutgang (1), Optisk digital inngang (1), USB (2)
Vekt
4 kg
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet