Finner opp lyd på nytt

Et vakkert bilde fortjener en fengslende lyd. TV-ene fra Sony har unike og avanserte lydteknologier som plasserer deg midt i hjertet av handlingen for fengslende underholdning.

En helt ny flerdimensjonal lyd

Med Acoustic Surface Audio+™ kommer lyden direkte fra skjermen med tre utløsere bak TV-en, som vibrerer for å skape akustikk som beveger seg med bildet. To subwoofere vendt mot sidene gir kraftig bass og en romeffekt som gjør at lyden kan forflytte seg fra én side av rommet til den andre.

Forvandle A9F til en senterhøyttaler

Lyd rett fra sentrum

TV-senterhøyttalermodus

Koble en forsterker til utgangskontakten bak AF9 for å forvandle den til en høykvalitets senterhøyttaler. Med Acoustic Surface+ Audio+™ hører du hvert ord og hver tone fra filmer og konserter direkte fra skjermen.

Skjerm med lyd 

Med Acoustic Surface™-teknologi kommer lyden rett fra skjermen. To nyskapende utløsere bak TV-en vibrerer forsiktig for å skape en lyd som beveger seg inne i bildet, slik at dialog og spesialeffekter høres fra det rette stedet. En subwoofer produserer dyp og kraftig bass under dynamiske actionscener.

Finjusterer hvert øyeblikk 

Sony ClearAudio+ er en samling lydteknologier som automatisk finjusterer TV-lyden og gir en mer naturtro og omsluttende opplevelse, uansett hva du ser på.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase