Finner opp lyd på nytt

Et vakkert bilde fortjener en fengslende lyd. TV-ene fra Sony har unike og avanserte lydteknologier som plasserer deg midt i hjertet av handlingen for fengslende underholdning.

Sound-from-Picture Reality™

En helt ny flerdimensjonal lyd

Med Acoustic Surface Audio+™ og TV-senterhøyttalermodus kommer lyden direkte fra midten av skjermen, med utløsere bak TV-en som vibrerer for å skape akustikk som beveger seg med bildet. To basshøyttalere gir kraftig bass og en romeffekt som gjør at lyden kan forflytte seg fra én side av rommet til den andre.

Forvandle A9F til en senterhøyttaler
Lyd rett fra sentrum

TV-senterhøyttalermodus

Koble en forsterker til utgangskontakten bak TV-en for å forvandle den til en høykvalitets senterhøyttaler. Med Acoustic Surface Audio+™ hører du hvert ord og hver tone fra filmer og konserter direkte fra skjermen.

Skjerm med lyd 

Med Acoustic Surface Audio™-teknologi kommer lyden rett fra skjermen. To nyskapende utløsere bak TV-en vibrerer forsiktig for å skape en lyd som beveger seg inne i bildet, slik at dialog og spesialeffekter høres fra det rette stedet.

Lyd fra skjermen, akkurat som å være der

Ta plass på første rad. Sound-from-Picture Reality™ med lydteknologien Acoustic Multi-Audio™ plasserer deg i hjertet av musikkonserter og filmer.

Fire høyttalere på fremsiden

Fire høyttalere som vender fremover optimalt plassert på toppen og bunnen av TV-en, simulerer lyd fra midten av skjermen slik at bilder og lyd er perfekt tilpasset. 

Diskanthøyttalere med lydposisjonering

Ved å koble to diskanthøyttalere med lydposisjonering på baksiden av TV-en til lydanlegget simuleres lyd fra midten av skjermen, slik at bildene passer perfekt med lyden. 

Vibrerende rammediskanthøyttaler
Rammediskanthøyttaler

Den vibrerende rammediskanthøyttaleren fungerer som en høyttaler for at lyden skal følge handlingen for en oppslukende opplevelse.

Finjusterer hvert øyeblikk 

Sony ClearAudio+ er en samling lydteknologier som automatisk finjusterer TV-lyden og gir en mer naturtro og omsluttende opplevelse, uansett hva du ser på.