Mestret virkelighet

Å designe TV-er som gjengir filmskaperens budskap, er lidenskapen vår. MASTER Series-TV-er møter de strenge kravene til de ledende teknikerne våre og gjør flotte bilder til virkelighet. For første gang kan filmskapere utforske fantasien og se visjonene sine reprodusert i hjemmet. 

Finn ut hvorfor filmskapere er begeistret for MASTER Series

Se hvor begeistret regissøren og produsentene av Jumanji: The Next Level var for MASTER Series da de oppdaget hvor nøyaktig den gjenga bildene og lyden i filmen deres.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Jake Kasdan
«Helt fantastisk. Da jeg så hvordan bildene ble, ble jeg helt satt ut.»

Jake Kasdan
regissør

Matt Tolmach
«Det er så presist og levende. Og lyden stråler ut fra skjermen.»

Matt Tolmach
produsent

Hiram Garcia
«Det første forbrukerproduktet som gjenskaper det vi vil at publikum skal oppleve.»

Hiram Garcia
produsent

Inspirerer skaperne med enestående bilder

Se hvordan MASTER Series gjør at gamere kan få se den svært naturtro verdenen i Gran Turismo® ved å gjengi hårfine nyanser i farge, lys og gradering, akkurat slik skaperne tenkte.  

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Cognitive Processor XR™

Opplev innhold slik skaperne så det for seg mer nøyaktig
enn noensinne

Målet vårt er å bringe innholdsskaperes visjoner til skjermen på den mest autentiske måten. Cognitive Processor XR™ gjør dette til virkelighet og tar uttrykksmulighetene til TV-ene våre opp på et helt nytt nivå som er nærmere filmskapernes visjoner enn det som var mulig tidligere.

Proffene våre, fra objektivet til stuen

I år 2000 begynte TV-teamet vårt å samarbeide med Sony Pictures Entertainment om Cinema Mode, den første TV-bildekvalitetsfunksjonen utviklet for en hjemmekinoopplevelse. Siden den gang har vi samarbeidet for å standardisere nye formater som 4K og HDR, som har brakt filmer i hjemmet nærmere filmskapernes intensjoner enn noen gang før.

Folk i bransjen er svært imponert av MASTER Series

Se hvor godt MASTER Series tas i mot av ledende folk i film- og TV-bransjen.

Mot innovasjon av TV-titting.
Økosystemet til Sony og Netflix.

Med nyvinningene innen teknologi de siste årene er evnen TV-en har til å gjengi visjonene og inspirasjonene til filmskapere, bedre enn noen gang før. Som et resultat av dette kan seerne oppleve et enormt utvalg av underholdning fylt av spenning og medrivende bilder i sine egne hjem. Sony og Netflix har i mange år vært pådrivere i bransjen og formet TV-ens fremtid ved å samarbeide direkte med filmskapere for å bringe historiene deres til publikum verden over. Ved å levere banebrytende teknologi som 4K og HDR kan vi nå tilby forbrukerne en kinoopplevelse i deres egne stuer.

Medlemskap hos Netflix nødvendig

I tillegg har Netflix investert aktivt i produksjon av originalprogrammer som bruker de nyeste videobildestandardene, og har utviklet Netflix Calibrated Mode i samarbeid med Sony for å sikre at bildekvaliteten bevares. Denne modusen er spesialutviklet for å reprodusere samme bildekvalitet som en studiomaster for TV for å bevare visjonen og intensjonen til filmskaperen.

Ekte partnerskap

Se hvordan Netflix og Sony har mestret farge, kontrast og bevegelse i stuen med Netflix Calibrated Mode, så du kan oppleve underholdningen slik skaperne hadde tenkt seg.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Underholdning slik den var ment å være

Netflix Calibrated Mode sikrer at seeren har det beste alternativet for å se serier, filmer, dokumentarer og andre typer historier slik de opprinnelig ble laget og slik det var meningen at de skulle sees.

TV med studiostandard 

MASTER Series har en bildekvalitet som er tilnærmet lik den på en mastermonitor som brukes i filmproduksjonsstudioer for standardreferanse, og kan vise underholdning som er laget for TV, i den ideelle tilstanden. 

Kinoopplevelse hjemme

Underholdningsentusiaster kan nå nyte denne opplevelsen hjemme i sin egen stue fordi MASTER Series sammen med Netflix Calibrated Mode nøyaktig reproduserer bildene som gir historiene liv.

Mesterlig kalibrering er nøkkelen til perfekte farger

Hva er det som får folk til å like en film? Den kreative prosessen består av en rekke elementer som manuskripter, sceneblokking, klipping og fargegradering. Filmskaperens visjon blir til virkelighet når disse elementene gjengis på en TV-skjerm for en omsluttende, emosjonell og visuell opplevelse. Det er viktig med en presis fargegjengivelse som viser skuespilleres ansiktstrekk i skygger, små detaljer i et plutselig øyeblikk og fine graderinger fra mørke til lyse scener. MASTER Series kalibreres nøyaktig på fabrikken for hvitbalanse og imøtekommer også profesjonelle filmskaperes behov med en jevnt høy ytelse.

CalMAN-logo
Ivaretar lidenskapen til filmskapere

MASTER Series tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette resulterer i et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. MASTER Series er Calman-kompatibel, noe som gjør at kunder kan dra nytte av programvaren som brukes av filmskapere i etterproduksjonen og kvalitetskontrollprosesser, noe som viser hvor opptatt vi er av å skape bilder med kalibrert fargenøyaktighet av høy kvalitet hjemme i stuen.

Last ned brosjyre
Kalibrere BRAVIA med Calman