Mestret virkelighet

Å designe TV-er som gjengir filmskaperens budskap, er lidenskapen vår. MASTER Series-TV-er møter de strenge kravene til de ledende teknikerne våre og gjør flotte bilder til virkelighet. For første gang kan filmskapere utforske fantasien og se visjonene sine reprodusert i hjemmet. 

Finn ut hvorfor filmskapere er begeistret for MASTER Series

Se hvor begeistret regissøren og produsentene av Jumanji: The Next Level var for MASTER Series AG9 da de oppdaget hvor nøyaktig den gjenga bildene og lyden i filmen deres.

Jake Kasdan
«Helt fantastisk. Da jeg så hvordan bildene ble, ble jeg helt satt ut.»

Jake Kasdan
regissør

Matt Tolmach
«Det er så presist og levende. Og lyden stråler ut fra skjermen.»

Matt Tolmach
produsent

Hiram Garcia
«Det første forbrukerproduktet som gjenskaper det vi vil at publikum skal oppleve.»

Hiram Garcia
produsent

Inspirerer skaperne med enestående bilder

Se hvordan MASTER Series gjør at gamere kan få se den svært naturtro verdenen i Gran Turismo® ved å gjengi hårfine nyanser i farge, lys og gradering, akkurat slik skaperne tenkte.  

Flaggskipkvalitet gjennom fabrikkalibrering 

Finn ut hvordan hardt arbeid og engasjement fra produksjonsteamet vårt på fabrikken sikrer at hver MASTER Series-TV viser utrolig naturtro bilder i hjemmet.

Mikichika Sakata, Deputy General Manager, Panel Design
Det er rørende å se bildekvaliteten til prototypen vår. Vi ønsker å skape de samme følelsene hos så mange kunder som mulig.


Mikichika Sakata
Deputy General Manager, Product Design Dept

Jun Moritsugu, Production Engineer
MASTER Series er produkter fulle av ingeniørers lidenskap og entusiasme. Målet vårt er å lage produkter med all entusiasmen deres.


Jun Moritsugu
Assistant Manager, Production Engineering Dept

Tamio Haruyama, Senior Manager
Prosessen er det motsatte av den vanlige tanken om produksjonseffektivitet. Vi prøver derimot bevisst å oppnå den optimale kvaliteten som er passende for flaggskipmodellen.


Tamio Haruyama
Senior Manager, Production Dept

Se SPIDER-VERSE slik filmskaperne så det for seg på filmsettet

Oppdag lidenskapen som ligger bak den prisbelønte filmen SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE, og hvordan MASTER Series gjengir scenene slik filmskaperne så dem for seg på settet.

Rodney Rothman
«TV-en fra Sony som vi nettopp så, er det første forbrukerproduktet jeg har sett som klarer å fange inn alle ideene og lidenskapen som ligger bak det vi gjør, hver eneste lille detalj.» 


Rodney Rothman
regissør og medmanusforfatter

Bob Persichetti
«Etter å ha sett Sony BRAVIA MASTER Series, føles det som om den er laget for et filmsett, ikke hjemmet, når det gjelder kvaliteten på det vi ser, og hvor naturtro bildet er.»


Bob Persichetti
regissør 

Peter Ramsay
«Demoen av Sony BRAVIA MASTER Series i dag fikk meg til å føle at arbeidet vi har lagt ned, er i gode hender.»


Peter Ramsay
regissør

Picture Processor X1™ Ultimate

Hver original tanke autentisk gjenskapt

For å flytte innhold fra film til TV må det komprimeres digitalt, og det påvirker bildekvaliteten. Da vi utviklet MASTER Series-TV-ene, ønsket vi å reprodusere det perfekte bildet til filmskaperen som et digitalt signal samtidig som vi reduserte forringelsen til et minimum. 

Konverteringsutfordringen

Det filmskaperen ser under opptaket, blir kodet før det sendes til TV-en, deretter dekodet og konvertert så det kan vises på skjermen. Vår Picture Processor X1™ Ultimate reduserer bildeforringelse under denne prosessen til et minimum.

Signalbehandling ved ultrahøye bithastigheter

Mens vi utviklet Picture Processor X1™ Ultimate, fulgte vi en filosofi om at ikke én bit skulle gå tapt. Signalene behandles ved ultrahøy bithastighet og gjenopprettes deretter til den opprinnelige kvaliteten. 

Fininnstilling av signaler for spesifikke skjermer

Picture Processor X1™ Ultimate gjenkjenner forskjeller i egenskaper mellom skjermer og skjermtyper og justerer signalet i henhold til det – den mest avanserte fininnstillingen vår noen gang. 

Bruk av de fineste komponentene

Høypresisjonskomponenter i signalprosessoren bidrar til å bevare detaljer over hele TV-bildet for maksimal realisme og visuelt uttrykk. 

Proffene våre, fra objektivet til stuen

I år 2000 begynte TV-teamet vårt å samarbeide med Sony Pictures Entertainment om Cinema Mode, den første TV-bildekvalitetsfunksjonen utviklet for en hjemmekinoopplevelse. Siden den gang har vi samarbeidet for å standardisere nye formater som 4K og HDR, som har brakt filmer i hjemmet nærmere filmskapernes intensjoner enn noen gang før.

Folk i bransjen er svært imponert av MASTER Series

Se hvor godt MASTER Series tas i mot av ledende folk i film- og TV-bransjen.

Mot innovasjon av TV-titting.
Økosystemet til Sony og Netflix.

Med nyvinningene innen teknologi de siste årene er evnen TV-en har til å gjengi visjonene og inspirasjonene til filmskapere, bedre enn noen gang før. Som et resultat av dette kan seerne oppleve et enormt utvalg av underholdning fylt av spenning og medrivende bilder i sine egne hjem. Sony og Netflix har i mange år vært pådrivere i bransjen og formet TV-ens fremtid ved å samarbeide direkte med filmskapere for å bringe historiene deres til publikum verden over. Ved å levere banebrytende teknologi som 4K og HDR kan vi nå tilby forbrukerne en kinoopplevelse i deres egne stuer.

Medlemskap hos Netflix nødvendig

I tillegg har Netflix investert aktivt i produksjon av originalprogrammer som bruker de nyeste videobildestandardene, og har utviklet Netflix Calibrated Mode i samarbeid med Sony for å sikre at bildekvaliteten bevares. Denne modusen er spesialutviklet for å reprodusere samme bildekvalitet som en studiomaster for TV for å bevare visjonen og intensjonen til filmskaperen.

Ekte partnerskap

Se hvordan Netflix og Sony har mestret farge, kontrast og bevegelse i stuen med Netflix Calibrated Mode, så du kan oppleve underholdningen slik skaperne hadde tenkt seg.

Underholdning slik den var ment å være

Netflix Calibrated Mode sikrer at seeren har det beste alternativet for å se serier, filmer, dokumentarer og andre typer historier slik de opprinnelig ble laget og slik det var meningen at de skulle sees.

TV med studiostandard 

MASTER Series har en bildekvalitet som er tilnærmet lik den på en mastermonitor som brukes i filmproduksjonsstudioer for standardreferanse, og kan vise underholdning som er laget for TV, i den ideelle tilstanden. 

Kinoopplevelse hjemme

Underholdningsentusiaster kan nå nyte denne opplevelsen hjemme i sin egen stue fordi MASTER Series sammen med Netflix Calibrated Mode nøyaktig reproduserer bildene som gir historiene liv.

Mesterlig kalibrering er nøkkelen til perfekte farger

Hva er det som får folk til å like en film? Den kreative prosessen består av en rekke elementer som manuskripter, sceneblokking, klipping og fargegradering. Filmskaperens visjon blir til virkelighet når disse elementene gjengis på en TV-skjerm for en omsluttende, emosjonell og visuell opplevelse. Det er viktig med en presis fargegjengivelse som viser skuespilleres ansiktstrekk i skygger, små detaljer i et plutselig øyeblikk og fine graderinger fra mørke til lyse scener. MASTER Series kalibreres nøyaktig på fabrikken for hvitbalanse og imøtekommer også profesjonelle filmskaperes behov med en jevnt høy ytelse.

CalMAN-logo
Ivaretar lidenskapen til filmskapere

MASTER Series tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette resulterer i et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. MASTER Series er Calman-kompatibel, noe som gjør at kunder kan dra nytte av programvaren som brukes av filmskapere i etterproduksjonen og kvalitetskontrollprosesser, noe som viser hvor opptatt vi er av å skape bilder med kalibrert fargenøyaktighet av høy kvalitet hjemme i stuen.

Last ned brosjyre
Kalibrere BRAVIA med Calman