Resirkulering og en bedre lytteopplevelse

Den økte bruken av resirkulert plast er en del av miljømålene til Sony om å oppnå null utslipp. Sony presenterer nå en ny resirkulert plasttype som kommer til å føre til mer bruk av resirkulerte materialer i lydproduktene våre som vil bidra til lyd av høy kvalitet.

Vi tar for oss lydutfordringer

Sony benytter seg av resirkulert plast i et stadig voksende antall produktkategorier. Grunnen til dette er at vi ønsker å gi brukerne våre en følelsesladet opplevelse. Brukerne våre har høye forventninger til lyden i produktene våre, og dette har drevet oss til å lage en ny type resirkulert plast for produktene våre. 

Lidenskapelig opptatt av teknologi – og resirkulert plast

Ingeniørene fra Sony ønsket å utvikle et materiale som både ga god lydkvalitet og som var miljøvennlig. Se et intervju med de involverte, og oppdag faktorene som resulterte i denne innovasjonen.

Forbedret lydkvalitet med 65 % resirkulerte materialer

En av de resirkulerte plasttypene fra Sony er laget av 65 % resirkulert materiale. Den nye resirkulerte plasten opprettholder denne høye prosentandelen, samtidig som den forbedrer lyden ved at nye tilsetningskombinasjoner og -forhold testes ut.

Kakediagram av sammensetningen til den resirkulerte plasten fra Sony.
Bilde av den resirkulerte plastens sammensetning

Kakediagram A = resirkulert materiale, B og C = nytt basismateriale.

Strukturen til den nyutviklede resirkulerte plasten fra Sony.
Den nyutviklede plastens struktur

Det forstørrede bildet viser at den har en struktur som ligner på ny plast.

Sikker støtdemping

Det er viktig med tilstrekkelig støtdemping i produkter med varierte bruksområder. Den nye resirkulerte plasten beskytter produktet på en måte som kan sammenlignes med ny plast.

Materialet i resirkulert plast.
Først og fremst materialer du kan stole på

Ved å begrense bruken av resirkulert materiale i den nye resirkulerte plasten til bestemte varer som ikke har nådd forbrukere, er plasten sikret en stabil forsyning og en god produktivitet og kvalitet. Denne plasten kan også gi deg enestående lyd.

Annen side for teknologi fra Sony