Mobile ES-serien

Førsteklasses produkter fra Sony med den beste byggversjonen og forbedringer som gir en uovertruffen lyd- og video

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Overlegen lyd møter allsidighet

Mobile ES™-bilforsterkere tar lyden i bilen til det neste nivået. En rekke førsteklasses kretskomponenter samarbeider for å gi best mulig effektivitet og perfekt lydgjengivelse, og den nye funksjonen for signalsumming og kombinerte pre-out-utganger tillater sømløs montering i ulike biler.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Konstruert for perfeksjon

Møt den nye Mobile ES-høyttaler- og subwoofer-serien. Med lett og robust membran i cellulose (tidligere kjent som MRC) kombinert med surround med adskilte kantsnitt, sørger de for en uovertruffen akustikk i bilen.

Lett og robust membran i cellulose

Lett og robust membran i cellulose er den originale membranhøyttaleren kjent som MRC. Den er robust og lett, og sørger for et høyt internt tap (lite resonansforvrengning). I tillegg til det nye belegget som gjør den mer robust er den nyeste generasjonssammensetningen ytterligere optimalisert sammen med mekaniske driverforbedringer, noe som gir enda bredere frekvensrespons og jevnere, mer naturlig lyd.

Surround med adskilte kantsnitt

Sporene som buer seg rundt høyttaleren, er en annen patentert teknologi som forbedrer den vertikale amplitudesymmetrien på basshøyttaleren, noe som gir mindre forvrengning og klarere lyd.

Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning

Rammedesignen med fem rør sprer resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membranen og nedkjøling av svingspolen.

Progressiv spole med høy rate

En akustisk-optimert spoledesign åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranen.

Faseplugg

Resonansdempende faseplugg på XS-162ES-wooferen bidrar til å realisere ideell frekvensrespons, helt opp til delefilterpunktet med de parede diskanthøyttalerne. En rigid spoleform i aluminium og dynamisk luftspreder støtter ytterligere opp om høyttalerens brede frekvensrespons, og gir en kontrollert og dynamisk bass.