Mobile ES-serien

Førsteklasses produkter fra Sony med den beste byggversjonen og forbedringer som gir en uovertruffen lyd- og video

Konstruert for perfeksjon

Gjør deg kjent med den splitter nye Mobile ES-høyttaler- og subwoofer-serien. Med tredje generasjons MRC-membraner kombinert med separate spor som buer seg rundt, sørger de for en uovertruffen akustikk i bilen.

Tredje generasjons MRC

MRC (Mica Reinforced Cellular) er det originale membranmaterialet i høyttaleren som er svært rigid og lett, og som sørger for et høyt internt tap (lite resonansforvrengning). Tredjegenerasjonsforbindelsen er ytterligere optimalisert med mekaniske driverforbedringer for å gi enda bredere frekvensrespons og jevnere, mer naturlige lydegenskaper.

Surround med adskilte kantsnitt

Sporene som buer seg rundt høyttaleren, er en annen patentert teknologi som forbedrer den vertikale amplitudesymmetrien på basshøyttaleren, noe som gir mindre forvrengning og klarere lyd.

Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning

Rammedesignen med fem rør sprer resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membranen og nedkjøling av svingspolen.

Progressiv spole med høy rate

En akustisk-optimert spoledesign åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranen.

Faseplugg

Resonansdempende faseplugg på XS-162ES-wooferen bidrar til å realisere ideell frekvensrespons, helt opp til delefilterpunktet med de parede diskanthøyttalerne. En rigid spoleform i aluminium og dynamisk luftspreder støtter ytterligere opp om høyttalerens brede frekvensrespons, og gir en kontrollert og dynamisk bass.