XS-W104ES

Gi lyden et løft

Subwooferen XS-W104ES er mer enn bare bass og gir musikken fylde. Uansett om du bare er på utkikk etter effekt eller å bli revet med av musikken, vil Mobile ES-subwooferen oppgradere lytteropplevelsen i bilen.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-W104ES | 25 cm Mobile ES™ subwoofer på 4 ohm

XS-W104ES
XS-W104ES

Veil. pris

kr 3 000,00

(inkl. MVA)
Mobile ES-logo
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
MRC åttekantet membran med en bøyestivhet som er 10 ganger høyere
En subwoofer med lett og robust membran i cellulose med bikubestruktur

Vårt lette og robuste membranmateriale i cellulose (tidligere kjent som MRC) er ytterligere forbedret med fiber med bikubestruktur, noe som gir uovertruffen stivhet og respons. Forbedringer etter år med utvikling av membranmaterialet har resultert i en driver som er mer enn 10 ganger stivere enn konvensjonelle PP-matrisemembraner, noe som gir naturlig lav forvrengning og stor frekvensrespons.

Surround med adskilte kantsnitt

Bassens surround har en annen egenutviklet teknologi fra Sony. Utpregede bøyde snitt forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som gir en dramatisk reduksjon i forvrengningen og større klarhet.

Bilde av subwooferen XS-W104ES bakfra med luftstrøm
Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning

Rammedesignen med fem rør sprer resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membranen og nedkjøling av svingspolen.

Progressiv spole med høy rate

Den akustisk-optimerte spolen åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranen. For å øke signalintegriteten og forhindre lydforstyrrelser er blyledningen fra svingspolen også fastsydd til spolen, noe som reduserer ledningens bevegelse.

Bilde av de gullbelagte inngangsterminalene på XS-W104ES-subwooferen
Gullbelagte inngangsterminaler

Gullbelagte inngangsterminaler åpner opp for høyttalerkabler opptil AWG#10.

Gjennomskåret struktur

Utforsk oppbygningen av Mobile ES-høyttaleren, inkludert mekaniske nyvinninger som surround med adskilte kantsnitt, rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning. 

Tverrsnitt av subwooferen XS-W104ES med merknader

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

Oppgrader og gjør lytteopplevelsen i bilen rikere med XS-W104ES Mobile ES subwoofer. 10" lette og robuste membraner i cellulose med bikakestruktur er utviklet spesielt for kraftfull og presis bass fra subwooferen og svært lav forvrengning, slik at den kan brukes med alle systemer.
  • Lett og robust membran i cellulose med bikubestruktur som gir kraftig lyd med mindre forvrengninger

  • Toppeffekt på 1800 W, RMS-effekthåndtering på 450 W

  • Surround med adskilte kantsnitt gir mindre forvrengning og en klar lyd

  • Rammedesign med fem rør sprer resonansen

  • Den dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon som gir jevn bevegelse og nedkjøling for membranen

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet