Mobile World Congress 2016

Bli med på spenningen på MWC 2016. Utforsk de nyeste produktene våre, og se hvordan vi tester grensene for nyskaping og teknologi for å skape minneverdige underholdningsopplevelser.

Nyskapende produkter

Fremtidens smarttelefon

Nyskaping er spennende. Det er derfor vi velger å teste grensene for teknologien vår. På MWC 2016 presenterer vi den nye serien vår med Xperia™-smarttelefoner, og hver av dem er utviklet for å ta deg nærmere det som betyr noe. Ta en titt, og finn den som passer deg.

Ta skarpe bilder

Kameraet på smarttelefonen lar deg fange inn avanserte bevegelser og farger. Så med den nye Xperia™ XZ ser verden like vakker ut som den faktisk er.

Mesterverket

Smarttelefonkameraet som kan forutsi den neste bevegelsen din

Vi presenterer Xperia™ X Performance med svært rask ytelse og et kamera som forutsier bevegelser og gir skarpere bilder. Mobilen er spesiallaget for deg, og glir rett inn i livet ditt.

Perfekt tilpasset

Utformet for å passe i hånden. Utviklet for å fange inn livet.

Xperia™ XA er den perfekte mobilen. Den har en fantastisk skjerm i full bredde, en herlig, buet form og akkurat passe størrelse – verken for stor eller for liten. Og du får den i et utvalg stilige farger.

La deg inspirere av verden rundt deg

Det er enklere enn noensinne å få kontakt med verden. Men kontakten bør ikke bare handle om bekvemmelighet – den bør åpne for nye muligheter, inspirere kreativiteten og berike livet. Det er derfor vi utvikler stadig mer personlige og intelligente produkter som gjør at du kan bruke mer tid på å utforske og dele med menneskene rundt deg.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Mer enn øret kan høre

En smart ny måte å kommunisere med verden på

Xperia Ear er en unik Bluetooth®-ørepropp som gjør at du kan ta imot samtaler, sende og motta meldinger, sjekke kalenderen og mer. Uten å måtte ta i telefonen.

Smart, selv bak rattet

Den nye smarttelefonfjernkontrollen vår er designet for å være en hendig videreførelse av bilens grensesnitt. Med denne kan du ta kontroll over alt fra samtaler og meldinger til musikk og navigering – bare si hva du vil.

Hvor flott lyd hører hjemme

Vi vet hvor viktig det er med god lyd. Vi vet også at det er de små tingene som utgjør den store forskjellen – ting som bærbarhet, klarhet og tilkoblingsmuligheter. h.ear-serien vår er tilgjengelig i sterke nye farger, slik at du kan velge den stilen som passer deg. Og takket være den minimalistiske designen ser produktene våre like bra ut som de høres ut.