Last ned høyoppløselig lyd

Hør musikken slik artisten hadde tenkt det. Det er enkelt å kjøpe og nyte høyoppløselig lyd fra musikktjenestene som er nevnt nedenfor.

Musikk slik du aldri har hørt det før

På samme måte som HD endret måten du ser film på, kommer høyoppløselig lyd til å endre måten du opplever favorittmusikken din på.

oppsett av høyoppløselig lyd
Kjøp. Last ned. Lytt.

Det er enkelt og greit å lytte til høyoppløselig lyd.

Velg en høyoppløselig lydfil fra biblioteket til en av de mange musikktjenestene der ute. Etter at du har kjøpt filen, laster du den ned til datamaskinen din og spiller den av på mobilen din eller hjemmeanlegget som har høyoppløselig lydutstyr.

Kjøp filer fra disse populære musikktjenestene:

Enkelte titler er kanskje ikke tilgjengelige der du bor.

Berlinfilharmonien

I mer enn 100 år har Berlinfilharmonien gjort opptak av musikken sin, slik at lydentusiaster fra hele verden kan nyte godt av det. Når vi nå danner vårt eget plateselskap, begynner vi på et nytt kapittel i orkesterets historie. Utgivelsene våre skal skape en oppslukende musikkopplevelse som innfrir de høyeste tekniske og redigeringsmessige standardene, slik at musikken vår kan formidles fra ulike perspektiver. Nettstedet vårt tilbyr nedlastinger i 24 biter og opptil 192 kHz, stereo- og omgivelseslyd. Brukeren kan velge mellom filformatene WAV og FLAC.

Bleep

Bleep velger ut musikk fra hele spekteret og gir deg en kuratert samling av det vi mener er den beste musikken, uavhengig av sjanger, i høyest mulig kvalitet. Vi har også en stadig voksende samling av 24-biters mastere.

Cybele

Cybele, som er et nyskapende plateselskap for klassisk musikk og samtidsmusikk, selger ikke bare produksjonene som fysiske databærere, men også som høyoppløselige nedlastinger uten tap i både FLAC- og DSD-format.

Gimell

Last ned og lytt til de klassiske sangvokalene til Tallis Scholars, innspilt av plateselskapet Gimell, i krystallklar høyoppløselig lyd.

hd-klassik

Oppdag en verden av plateselskaper for klassisk musikk, og skaff deg tidløs musikk i form av nedlastinger i høyoppløselig FLAC- og DSD-format, USB-Flash-stasjoner i gull, SACD-er, CD-er og mer.

Linn Records

Linn Records var det første plateselskapet til å tilby Studio Master-nedlasting uten kopibeskyttelse. Linn Records ble utnevnt til årets plateselskap av Gramophone i 2010 på grunn av engasjementet for kvalitetslyd.

Naim Label

De beste musikktalentene i overlegen lydkvalitet – hør ulike artister og sjangrer i opptil 24-biters 192 KHz Naim HD-kvalitet i WAV-, FLAC- eller ALAC-format.

7digital

Velg fra en av verdens største samlinger av høykvalitets sanger. Sangene du kjøper, lagres og oppbevares i en nettsky som er tilgjengelig på Internett eller via mobilapper.

Digital lyd, perfeksjonert

Høyoppløselig lyd leverer lyden slik artisten hadde tenkt seg.

Produkter med høyoppløselig lyd

Uansett om du vil ha noe som er praktisk å ha med seg på farten, eller et helt musikkanlegg, får du musikken slik artisten hadde tenkt det fra produkter med høyoppløselig lyd fra Sony.