Bilder av MV1 Musikkvideoopptaker
Bilder av MV1 Musikkvideoopptaker
Bilder av MV1 Musikkvideoopptaker
Bilder av MV1 Musikkvideoopptaker
Bilder av MV1 Musikkvideoopptaker
Bilder av MV1 Musikkvideoopptaker

Funksjoner

Lineære PCM- og AAC-formater for opptaksallsidighet

Tar opp i ukomprimert lineært PCM- eller AAC-format for CD-lyd og enkel opplasting til Internett.

Carl Zeiss® Tessar-objektiv med 120° vidvinkel

Carl Zeiss® Vario-Tessar®-vidvinkelobjektivet på 120° tar ikke bare opp høykvalitetsvideo med utmerket oppløsning, kontrast og fargegjengivelse, men den brede vinkelen lar deg også få hele orkesteret og scenen inn i rammen, selv fra korte avstander. Perfekt for alt fra opptak i øvingsrommet til konserter.

EXMOR R® CMOS-sensor er perfekt i svak belysning

EXMOR R® CMOS-sensoren fra Sony er svært følsom og fanger opp ansiktsuttrykk og raske bevegelser, selv i mørke omgivelser som i studio eller på en scene.

Dyp stereolyd med 120° X/Y-mikrofon

Den "kryssåpnede" 120° mikrofonkonfigurasjonen i HDR-MV1 tar opp stereolyd, men til forskjell fra smarttelefoner og vanlige videokameraer, lar vidvinkelobjektivet deg forevige hver note fra orkesteret, selv i små rom. I tillegg tar det opp med fokus på midten, slik at gruppens hovedperson - ofte vokalisten – aldri blir borte.

Mulighet for ekstern mikrofon

Bruk favorittmikrofonen din under opptak ved ganske enkelt å koble den til mikrofoninngangen

One touch-fjernkontroll og One touch-deling

Med One touch-fjernkontrollen kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet som søker og fjernkontroll til et digitalkamera. Og One touch-deling gjør at du kan overføre bilder og videoer fra kameraet. Når du installerer Imaging Edge Mobile-appen på en Android-smarttelefon eller et Android-nettbrett med NFC, unngår du kompliserte oppsettsprosedyrer, og du kan opprette en trådløs tilkobling ved å berøre enheten mot kameraet. Nå er du klar til å styre kameraet fra smarttelefonen og ta bilder fra vinkler som tidligere var umulig, eller bare være med på gruppebildet, og du kan overføre bildene umiddelbart til smarttelefonen og dele dem på sosiale nettverk. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt.

Finn ut mer

30p HD-videoopptak av høy kvalitet

Ta opp 1920 x 1080 / 30p HD-video av høy kvalitet selv under dårlige lysforhold. MP4-formatet er perfekt for å oppleve og dele HD-videoene dine på en PC, en Mac® eller Internett.

Stol på polert avspilling med leppesynkronisering

Avpass timingen av bilde og lyd. Leppesynkronisering justerer lyden i HDR-MV1 når den sender bildet til andre enheter. Du får avspilling som alltid ser profesjonell ut.

Juster opptaksnivåer manuelt, se det enkelt på skjermen på 2,7"

Kontroller, finjuster og forbered opptakskvaliteten – raskt. Juster opptaksnivået manuelt i 31 trinn, og angi et passende nivå for det aktuelle opptaksmiljøet. Overvåk innspillingsnivået enkelt på den klare 2,7 tommers LCD-skjermen.

Lad batteriet og overfør data samtidig med USB-porten

HDR-MV1 er utstyrt med en USB-port som kan lade batteriet og samtidig gi tilgang til innholdet på en datamaskin. I tillegg kan brukere, når de har det medfølgende batteriet og strømadapteren (kjøpes separat, AC-UD10), betjene enheten mens den lader.

Low-cut-filter reduserer støy, gir klarere lyd

Musikkvideoopptakeren er utstyrt med et low-cut-filter for å redusere lavfrekvente lyder. Perfekt for redusere støy fra klimaanlegg og vind. Videoen lyder bra, selv når den lages under utfordrende forhold.

Kan også brukes som en lineær PCM-opptaker

Noen ganger trenger du for eksempel ikke et bilde å dele med gruppemedlemmene når du spiller inn en sang. HDR-MV1 kan også brukes som en rask og enkel lineær PCM-opptaker for bare lyd. I tillegg er den utstyrt med en liten høyttaler som lar deg utføre en enkel lydkontroll uten øretelefoner.

Stativfeste for fjellstøe opptak

Bare glem de utstødige opptakene du får med iPhone og enkelte videokameraer. Gå for et profesjonelt resultat med rene, klare bilder når du bruker det innebygde stativfestet til å feste HDR-MV1 til et stativ.

Linjeinngang kan brukes til å koble til eksternt utstyr

Du kan enkelt koble HDR-MV1 til studioutstyr som en Soundboard med linjeutgangen.

Spesifikasjoner

  • Enveis, 120-graders X/Y-stereomikrofon

  • 1080p Full HD-video

  • ZEISS® Tessar-objektiv

  • Innebygd Wi-Fi

  • NFC One touch-tilkobling

Objektivtype
ZEISS® Tessar-objektiv
Sensortype
1/2,3-type (7,77 mm) EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Skjermtype
6,7 cm (2,7-type) Clear Photo LCD™-skjerm (230 000) bred (16:9) (960 x 240)
Inngangs- og utgangsterminaler
HDMI®-utgang (mikro), Hodetelefonkontakt, Linjeinngang (analog lyd), Mikrofoninngang, Multi-/mikro-USB, Spor for minnekort

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteribakke (NP-BX1), Mikro-USB-kabel, Linsedeksel, Dekselsnor, Bruksanvisning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere