Bilder av USB-nettadapter med fire porter
Bilder av USB-nettadapter med fire porter

Funksjoner

Lad fire enheter samtidig

Denne USB-nettadapteren har fire USB-porter som du kan bruke til å lade fire enheter samtidig med. Det gjør den til en perfekt løsning for familier som har mange enheter som må lades, og som vil spare uttaksplass, eller som vil lade alle mobilenhetene sine samtidig på reise.

6,0 A-utgang (totalt) for rask lading 

Én av portene har en 2,4 A-utgang, fem ganger raskere enn vanlige nettadaptere, slik at du får rask lading av større enheter som nettbrett. Du kan lade enhetene dine opptil tre ganger raskere enn vanlige nettadaptere med de tre portene.

Trygg lading med Sony

Nettadapteren vår har et design som tåler varme og eksklusiv intelligent strømkontroll. På denne måten får du trygg og pålitelig ytelse over tid.

God holdbarhet

Den har materialer av høy kvalitet, noe som gjør den svært holdbar, og ytelsen er trygg og pålitelig. Testet for å tåle 5000 USB-kabeltilkoblinger og 3000 strømuttaktilkoblinger.

Universalspenning på 100–240 V

Den er perfekt på reise, ettersom du kan lade enhetene dine med 100 til 240 V uansett hvor du er i verden.

Kompatibel med USB-enhetene dine

Med denne laderen kan du lade ikke bare smarttelefoner, men også nettbrett, kameraer og andre USB-utstyrte enheter.

Spesifikasjoner
Hurtig og effektiv opplading av bærbare ladere, nettbrett og smarttelefoner og mye mer med denne nettadapteren med fire USB-porter og kabel av A-typen.
  • Anbefalt for bruk med bærbare ladere av A-typen fra Sony

  • 5 V, 6 A-utgang (totalt) for rask lading

  • Fire USB-porter av A-typen til lading av fire USB-enheter samtidig

  • Strømledning på 1 m eller 50 cm

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet