Veil. pris

kr 24 500,00

(inkl. MVA)
Produktbilde av objektiv sett forfra fra venstre
Produktbilde av objektiv sett fra venstre
Produktbilde av objektiv sett ovenfra
Produktbilde av objektiv sett fra høyre
Produktbilde av objektiv sett forfra fra venstre med objektivhette
Produktbilde av objektiv montert på ILCE-7M4
Kompakt telefotozoom og høy oppløsning

Vår mest avanserte objektivteknologi kommer sammen i en kompakt, lett 70-200 mm F4 G Lens™ med telefotozoom med enestående optisk og AF-ytelse i tillegg til halv makro i hele zoomområdet. Imponerende håndtering og mobilitet gjør det til et utmerket valg for en lang rekke bruksområder for stillbilder og film.

FE 70–200 mm F4 Macro G OSS Ⅱ-fotogalleri
Oppsiktsvekkende gjengivelse fra et G-objektiv

God hjørne-til-hjørne-oppløsning og kontrast i hele zoomområdet får man ved å kombinere AA (avansert asfæriske) og asfæriske objektivelementer. Tre ED-elementer (ekstra lav brytningsindeks) og ett Super ED-element reduserer kromatisk aberrasjon og fargeblødning for virkningsfull skarphet. Enestående bokeh i hele rammen forbedres av en sirkulær 9-bladers blenderåpning and optimalisert sfærisk aberrasjon.

Oppsiktsvekkende nærbilder

Dette er verdens første zoomobjektiv i sin klasse med halv makro i hele zoomområdet. Minste fokusavstand er 0,26 m i den brede enden og 0,42 m i telefoto-enden av zoomområdet, med en maksimal forstørrelse på 0,5x hele veien. Nærbildefunksjoner med zoom på nye nivåer gir enestående allsidighet og frihet til å ta opp både stillbilder og film.

Rask autofokus er på høyde med det raske objektivhuset

Fire av de originale lineære XD-motorene fra Sony fungerer sammen med presise flytende fokusgrupper for ekstremt raskt og nøyaktig fokusdriv. Effekten er dramatisk forbedret, noe som gir ca. 20 % økning i autofokushastighet i hele zoomområdet under stillbildefotografering. Hastighetspotensialet til objektivhus i α-serien med høy ytelse er fullt ut realisert. Fokussporing fortsetter uten avbrytelse selv under zooming, slik at viktige øyeblikk i handlingen ikke går tapt.

Forbedret filmytelse og bilder

Linear Response MF gjør at manuelt fokus responderer direkte og lineært på subtil kontroll. Fokusvariasjonskompenseringen til kompatible kamerahus i α-serien støttes fullt ut og reduserer uønsket synsvinkelforskyvning mens du fokuserer. Innebygd optisk bildestabilisering kan fungere sammen med den innebygde stabiliseringen i kompatible kameraer i α-serien og gi svært jevn, stabil håndholdt fotografering.

Bruksbilde som viser brukeren som holder et objektiv med 2,0×-telekonverter montert
Ytelse i toppklasse med telekonvertere

FE 70–200 mm F4 Macro G OSS II er fullt kompatibelt med 1,4x- og 2,0x-telekonvertere fra Sony. I tillegg til å øke fokallengden gjør 2,0x-telekonverteren det mulig å fotografere 1:1 makro i full størrelse med alle fokallengder for et nytt kreativt potensial. Med 1,4x-telekonverteren kan det fotografere maks. 0,7x makro med alle fokallengder. Og fordi arbeidsavstanden ikke endres med telekonverteren tilkoblet, kan du gå nærmere motivet for å ta virkelig imponerende bilder.

Bruksbilde som viser objektivhuset i brukerens hånd, noe som viser den kompakte størrelsen
Kompakt, mobilt, pålitelig g enkelt å bruke

Dette innovative objektivet kombinerer ytelse og kompakt mobilitet. Det er 82,2 mm (3-1/4 tommer) i diameter og 149,0 mm (5-7/8 tommer) langt i den brede enden av zoomerekkevidden, og veier 794 gram (28,1 oz.)*. Et utvidende objektivdesign ble valgt for best mulig bærbarhet, og en zoomlås hindrer uønsket utvidelse av objektivet under transport.
*uten stativfeste

Linsekonfigurasjon

Det upåklagelige Sony G Lens-designet har en god balanse mellom høy oppløsning og vakker bakgrunnsbokeh som fremmer kunstnerens visjon.

[1] Avansert asfærisk linse (AA-linse) (%) [2] Asfærisk linse [3] Super ED-glass [4] ED-glass (ekstra lav brytningsindeks)

MTF-diagram

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver hvordan et objektiv gjengir detaljer, som er graden av kontrast mellom linjer med små mellomrom.

[1] Kontrast (%) [2] Avstand fra optisk senter (mm) [3] Ved 70 mm / maks blenderåpning [4] Ved 70 mm / F8-blenderåpning [5] Ved 200 mm / maks blenderåpning [6] Ved 200 mm / F8-blenderåpning

[7] Spatial frekvens [8] 10 linjepar / mm [9] 30 linjepar / mm [10] Stråleverdier [11]Tangentialverdier

Nærbilde av ILME-FX6 som brukes til å filme
Fordeler med objektiver fra Sony til videoopptak

Finn ut mer om fire unike fordeler ved å bruke objektiver av E-typen fra Sony til videoopptak. Kombinasjonen av objektiver og kameraer fra Sony kommer til å forbedre videoene dine.

Objektivkontroller
Produktbilde som viser venstre side av objektivet med etiketter som viser (1) Objektivhetteindeks, (2) Fokusring (3) Fokusknapp, (4), Zoomring, (5), Fokallengdeskala, (6), Bryter for fokusmodus, (7) Bryter for fulltids direkte manuell fokus, (8) Fokusrekkeviddebegrenser, (9) SteadyShot-bryter (10) SteadyShot-modusbryter

Produktbilde som viser venstre side av objektivet med etiketter som viser (1) Objektivhetteindeks, (2) Fokusring (3) Fokusknapp, (4), Zoomring, (5), Fokallengdeskala, (6), Bryter for fokusmodus, (7) Bryter for fulltids direkte manuell fokus, (8) Fokusrekkeviddebegrenser, (9) SteadyShot-bryter (10) SteadyShot-modusbryter

Produktbilde som viser høyre side av objektivet med etiketter som viser (11) Kragering for stativfeste, (12) Zoomlåsbryter

11. Kragering for stativfeste / 12. Zoomlåsbryter

FE 70–200 mm F4 Macro G OSS Ⅱ-kompatibilitet

Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om objektiv-/kamerahuskompatibilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Telefotozoomobjektiv med høy ytelse i G-serien

  • AA-elementer og ED-glass gir høy oppløsning gjennom hele bildeområdet

  • Utsøkt bokeh i hele bildefeltet forbedret av en nibladers sirkulær blenderåpning

  • Fire lineære XD-motorer med stor drivkraft for raskt og nøyaktig fokus

  • Intuitive kontroller, inkludert fysiske brytere for fokus og OSS-moduser og innstillinger

Minste fokusavstand
0,26–0,42 m
Største forstørrelsesforhold (x)
0,5
Filterdiameter (mm)
72
Vekt
794 g
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere