Projektorer for neste generasjon

Projiser flotte bilder med større påvirkning på publikum enn miljøet. Laserprojektorene fra Sony trenger svært lite vedlikehold og gir deg det beste innen effektivitet, respons og bekvemmelighet.

Projiser inn i fremtiden

Sony har tilnærmet seg effektiv ytelse på en måte som krever nøye produktutvikling. Laserlyskilden som nesten ikke trenger vedlikehold, reduserer energiforbruket, og 3LCD-systemets raske oppstartstid sparer både tid og energi.

[1] Vanlig lampemodell [2] Lasermodeller fra Sony   [3] Tid

Fjern behovet for lampebytte
Fjern behovet for lampebytte 

Projektorene inneholder laserlyskilder som varer i opptil 20 000 timer og trenger ikke å byttes ut. Dette gjør dem praktiske og kostnadseffektive. De effektive laserlyskildene reduserer ressursbruken og krever mindre vedlikehold. Dette gjør at de kan monteres i taket og på andre lignende steder.

Rask oppstartstid som sparer tid og energi

Takket være Z-Phosphor™-laserlyskilden til Sony slår projektoren seg raskt av og på. Dette sparer deg for både tid og energi. Modusen for autodimming av lyset sparer deg for enda mer energi (opptil 95 % sammenlignet med full styrke) ved å redusere lysstyrken når projektoren er på, men ikke i bruk. Autobildemodusen justerer lysnivået slik at det passer projekteringen.

Rask oppstartstid som sparer tid og energi

[1] Lysstyrke [2] Tid som har gått
[3] Lasermodeller fra Sony [4] Vanlige lampemodeller

Laserlyskilde uten kvikksølv

Z-Phosphor™-laserlyskilden til Sony inneholder ikke noe kvikksølv, i motsetning til andre projektorer, som bruker vanlige lamper som må erstattes og avhendes på korrekt måte. Projektoren har en enestående bildekvalitet, er brukervennlig og påvirker miljøet i liten grad.

Den nyeste generasjonen innen laserprojektering

De nyeste 3LCD-laserprojektorene fra Sony har den samme lysstyrken og bildekvaliteten som vanlige UHP-lampeprojektorer, men de har også en lenger levetid, er enklere å vedlikeholde og starter og slår seg av raskere.

Laserprojekteringsteknologi
Laserprojekteringsteknologi

For å si det enkelt benytter en laserlyskilde seg av en lyssterk blå laser for å påvirke et fosformateriale som deretter skaper et fullspektret lys. Resultatet blir en jevn, sterk RGB-farge.

En ny lys æra innen laserprojektering
En ny lys æra innen laserprojektering

Det nye BrightEra™ LCD-panelet, som er utviklet av Sony, er så holdbart at det kan brukes i opptil 20 000 timer.

Tsuneharu Nomura
Designet for fremtiden

Tsuneharu Nomura

Chief Light Source Engineer, Projector Design

I mange år har bedrifter brukt projektorer med lamper som inneholder kvikksølv. Laserlyskilder med halvledere starter derimot opp øyeblikkelig, trenger ikke å byttes ut og varer i mange år.
Jeg stiller alltid det samme spørsmålet når vi skal utvikle nye produkter: Hva vil kundene ha? Vi må vite hva kundene ønsker, f.eks. at de ikke vil bytte ut lamper og ha raske oppstartstider samt miljøvennlige produkter. Dette kan igjen imøtekomme forventninger kundene ikke har uttrykt.
Vi støter alltid på problemer når vi skal utvikle ny teknologi og nye produkter, men nå som laserprojektorer svarer bedre på kundenes forventninger, ønsker jeg å ha et miljøfokus i produksjonen av fremtidige produkter.

3LCD-projektorer med laserlyskilde
3LCD-projektorer med laserlyskilde

Finn ut mer om teknologiene til Sony