Liten størrelse, stor på lyd

HT-SF200 er en alt-i-ett-soundbar med en innebygget subwoofer. Sony har strukket seg langt for å gi den komplett lyd, men med et mindre fotavtrykk. Ettersom den er mindre enn vanlige soundbarer, er den også mye mer energieffektiv å transportere.

Et stilig kabinett med fyldig lyd i en mindre pakke

Sony bryr seg om både brukeropplevelser og miljøet. Det geniale designet høres bra ut og er mer enn 50 % mindre, både enheten og emballasjen, noe som reduserer ressursforbruket og bringer oss nærmere målet vårt om null utslipp. 

HT-SF200s lille størrelse utgjør en stor forskjell for bærekraftigheten

Godt design for folk og miljø

Da vi designet HT-SF200, var miljøvennlighet et viktig mål. Målet var å produsere en alt-i-ett-soundbar med komplett lyd og et redusert produktvolum for å forbedre logistikk- og transporteffektiviteten betraktelig.

Små og attraktive designmål
Små og attraktive designmål

Det enkle alt-i-ett-designet er enkelt å konfigurere, og produktvolumet har blitt redusert med nesten 80 %, sammenlignet med soundbarer med separate subwoofere.

Unødvendige komponenter har blitt fjernet
Unødvendige komponenter har blitt fjernet

HT-SF200 veier kun 2,3 kg. Det er 65 % mindre enn vanlige soundbarer med separate subwoofere, og den lille formen går i ett med interiøret i ethvert rom.

Størrelsen reduseres, mens transporteffektiviteten økes
Størrelsen reduseres, mens transporteffektiviteten økes

Volumet for hvert emballerte produkt reduseres med omtrent 59 %, slik at antall produkter per pall økes. Dette bidrar til en CO2-reduksjon på ca. 63 % per produkt og en høyere håndteringseffektivitet under transport.

Nyskapende akustikk gir kraftig basslyd

Sony har utviklet nyskapende løsninger for å få fyldig og kraftig basslyd fra en kompakt alt-i-ett-soundbar. De spesielle lydkanalene, fra den integrerte subwooferen til bassportene på begge sidene av soundbaren, gir lyd med høy kvalitet fra diskré og stilige komponenter.

Den innvendige subwooferen var nøkkelen

Teppei Itagaki

Sony Home Entertainment & Sound Products Inc.

Teppei Itagaki

For å svare på etterspørselen etter plassbesparende produkter som passer til interiør i det stadig voksende soundbarmarkedet, tok vi sikte på ikke bare å integrere subwooferen, men å gjøre dette på halvparten av den eksisterende plassen. Det finnes flere problemer knyttet til å integrere en subwoofer, blant annet må mekanisk vibrasjon reduseres for at bassen skal spres jevnt uten at de andre høyttalerne påvirkes. Den høye utgangseffekten subwooferen krever fra forsterkeren må også leveres effektivt fra en strømtilførsel med lav kapasitet. Vi tok tak i og løste disse problemene én etter én.

Ved å integrere subwooferen og gjøre den mindre har vi også oppnådd miljømål om å bruke færre materialer og transportere enheter mer effektivt. Vi har som mål å fortsette å utvikle slike miljøvennlige produkter i fremtiden.

Se flere produkter fra Sony med miljømessige funksjoner

Ny, resirkulert emballasje for aibo
Ny, resirkulert emballasje for aibo

En ny, revolusjonerende emballasje har sett dagens lys. aibo kommer mykt innpakket og beskyttet mot skade, i en filtemballasje som er fremstilt fra 50 % resirkulerte PET-plastflasker (polyetylentereftalat).

PlayStation
PlayStation®

Du kan oppleve fantastiske virtuelle verdener med kraften til PlayStation®. Oppdag hvordan Sony, i den virkelige verden, reduserer miljøpåvirkningen og sparer energi.

Hodetelefoner
Hodetelefoner

Som en del av innsatsen for å spare ressurser jobber Sony med å redusere mengden plast som brukes i innpakningen av hodetelefonene deres.