Mer nyttig med færre ressurser

Ingeniørene til Sony har alltid samarbeidet med kinematografer. Dette fortsetter med VENICE – et mye mer kompakt filmkamera som likevel har kvaliteten og holdbarheten som trengs under tøffe opptaksforhold, og gir en drastisk reduksjon av ressursbruk. 

Høy ytelse for miljøet

Vi fortsetter å jobbe mot målet om at alle produktene og forretningsaktivitetene våre skal ha null påvirkning på miljøet i samsvar med miljøplanen «Veien til null». For å nå dette målet reduserer vi bruken av råmaterialer ved å lage lettere og mer kompakte produkter som reduserer påvirkningen på miljøet.

Reduksjon gjennom refleksjon

Ved å omarbeide gamle design og ta i bruk en unik konstruksjon har vi lykkes med å lage et lettere og mer kompakt kamera. Ved å bruke materialer på en ny måte ble VENICE 20 % lettere og 40 % mindre enn F65.

Bilde av [1] F65 [2] VENICE
Størrelsessammenligning

[1] F65 [2] VENICE

Bilde av [1] F65 [2] VENICE
Vektsammenligning

[1] F65 [2] VENICE

Bilde av Et nytt konsept for varme
Et nytt konsept for varme

Gjennom en radikal omarbeiding av ventileringssystemet og kretskortet har vi redusert kameraets totale størrelse uten å redusere ytelsen. Ved å omarbeide strukturen kunne vi også gjøre forbedringer av det totale varmeutslippet.

Mer effektivt internt design og layout

VENICE har to unike innvendige kupler for gråfiltre, noe som gir åtte trinns eksponeringskontroll av servogråfiltre. Bruken av de to små kuplene gir enestående opptaksfleksibilitet og bidrar til å redusere omkretsen. Dette resulterer i et mer kompakt, ressurseffektivt kamera med mindre behov for eksterne filtre.

Bilde av Mer effektivt internt design og layout
Oppnår god ytelse med mindre påvirkning på miljøet

VENICE reduserer påvirkningen sin på miljøet gjennom nyskapende funksjoner og mindre ressursbruk under produksjonen. Samtidig har kameraet god holdbarhet og enkel manøvrering og betjening i en rekke forhold.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Se flere produkter fra Sony med miljømessige funksjoner
Bilde av En klar visjon for miljøet
En klar visjon for miljøet

Objektivene fra Sony er kjent for sin ytelse – som gjør at du enkelt kan fange ethvert øyeblikk. Men det er innovasjonen som gjenspeiler vår miljøbevissthet, som virkelig gjør dem unike.

Bilde av produkter
Bærekraftig? Det høres bra ut

I henhold til «Road to Zero»- og Green Management 2025-planene våre, har Sony et mål om å redusere ny plast per produkt med 10 % (ikke inkludert emballasje) sammenlignet med regnskapsåret 2018. I mer enn ti år i lydbransjen, har vi forbedret ytelsen til de resirkulerte materialene våre og brukt dem i designene våre.

Bilde av aibo
aibo

En ny, revolusjonerende emballasje har sett dagens lys. aibo kommer mykt innpakket og beskyttet mot skade, i en filtemballasje som er fremstilt fra 50 % resirkulerte PET-plastflasker (polyetylentereftalat).