Rene svarte farger. God og matchende lyd. Dette er OLED fra Sony.

Du får flotte bilder med rene svarte og levende farger på en OLED-TV. OLED-TV-ene våre, som drives av Cognitive Processor XR™, tar lyd og bilder opp på et nytt nivå med naturtro kontrast og fengslende lyd som matcher bildet.

Millioner av godt styrte selvlysende piksler

Pikslene styres uavhengig av hverandre på en OLED-skjerm med dype svartfarger og skinnende lyse områder. Med Cognitive Processor XR og den unike panelkontrollteknologien vår forsterkes farger og kontrast for svært realistiske bilder.

Et bredt fargespekter for naturtro fargetoner og nyanser

XR Triluminos Pro™, som drives av Cognitive Processor XR™, sørger for mer enn en milliard farger på skjermen. Sammen med vår omfattende fargeskala og menneskesentrerte prosessor analyserer den hver farges metning, nyanse og lysstyrke for naturlige fargetoner og enestående detaljer.

Vår bredeste fargepalett, naturlig og lys

Den nye OLED (QD-OLED)-TV-en vår A95K har millioner av uavhengige, selvlysende piksler som leverer flere farger enn noen gang. Sammen med Cognitive Processor XR™ blir hver farges metning, nyanse og lysstyrke vist i utsøkt detalj, noe som avslører subtile fargetoner og forskjeller som du vanligvis kun ser i virkeligheten.

Bilde av dinosaurer som viser hvordan Acoustic Surface-teknologien spiller av lyd fra riktig sted i scenen
Skjermhøyttaler og kinolignende lyd

Med Acoustic Surface Audio+-teknologi kommer lyden direkte fra skjermen på OLED-TV-ene fra Sony, slik at det du hører, stemmer nøyaktig med det du ser – for en mye mer oppslukende opplevelse. Hør lyden fra riktig sted.