Utforsk en verden som er helt ekte

Kom nærmere virkeligheten med OLED fra Sony

Med over åtte millioner selvlysende OLED-piksler som kontrolleres individuelt får du ekte svartfarger, utrolig kontrast og naturtro farger. Det er en fengslende og helt enestående opplevelse.

Totalt mørke, perfekt bilde 

OLED-pikslene jobber individuelt og kan slås helt av for å få totale svartfarger. Dette svært gode kontrastnivået får frem detaljer, dybde, struktur og farger, slik at bildet blir enestående ekte. 

OLED-skjerm fra Sony
OLED
Vanlig skjerm
VANLIG

Få mer levende farger med ekte svartfarger

Farger kan se annerledes ut avhengig av det som er rundt dem. Det er bare når farger er omgitt av ekte svartfarger at de virkelig får liv. 

Millioner av individuelt kontrollerte OLED-piksler

Denne skjermen har millioner av selvlysende OLED-piksler som kan kontrolleres individuelt. Dette gir deg svært naturtro bilder. Ettersom hver piksel lyser opp individuelt, kan du se mer nøyaktige detaljer, farger og skygger i hver scene.

OLED-TV fra Sony med fjellandskap på skjermen

OLED-pålitelighet fra Sony

OLED-TV-ene våre er designet for å forhindre at bilder «fryser» fast på skjermen. De unike prosessorene fra Sony oppdager statiske bilder på skjermen og endrer pikslene for å forhindre dette.

Ingen uskarpe bilder, bare perfekte klare scener

Selv actionfylte scener er ikke uskarpe – du kommer til å se alt helt klart. Hver piksel kan gå fra å være slått av til å lyse opp på et brøkdel av et sekund. 

Vanlig skjerm med uskarphet
Skarpe bilder
OLED
Konvensjonell
  • OLED
  • Konvensjonell

Fantastisk visning fra alle vinkler

Se bilder som er lyssterke og skarpe fra alle vinkler. Hele familien kan nyte det som vises på skjermen og få et godt bilde av handlingen.