Rene svarte farger. God og matchende lyd. Dette er OLED fra Sony.

Du får flotte bilder med rene svarte og levende farger på en OLED-TV. Men OLED-TV-ene til Sony går lenger med fine detaljer som får liv av den unike bildekvalitetsteknologien vår, omsluttende lyd som følger handlingen, og et minimalistisk design. 

Rene svarte farger får frem dybden i scener 

Millioner av selvlysende piksler styres uavhengig av hverandre på en OLED-skjerm. Siden hver piksel kan aktiveres eller slås helt av, blir forskjellen mellom lys og mørke kraftig forbedret, med utrolig dype svartfarger og blendende lyse områder. Detaljer, dybde og strukturer gjengis mer nøyaktig i mørke scener.

Farger og kontrast finjusteres av Sony for ekstra dybde og realisme

Sony har finjustert OLED med unike teknologier som gjør opplevelsen din svært omsluttende, engasjerende og uforglemmelig. Pixel Contrast Booster forbedrer farger og kontrast i lyse områder slik at du kan se scener fulle av naturtro fargenyanser og -toner, mer dybde, fin struktur og den rene svarte kontrasten som bare OLED får til. De kraftige X1-prosessorene våre forbedrer bildene ytterligere med en avansert algoritme som blokkerer støy og optimaliserer farger, kontrast og klarhet.

Papegøyedetalj på LCD-kanttypen
LCD av kanttypen
Papegøyedetalj på vanlig OLED
Vanlig OLED
Papegøyedetalj på OLED fra Sony med Pixel Contrast Booster
OLED fra Sony med Pixel Contrast Booster
Skjermhøyttaler og kinolignende lyd 

Lyden kommer rett fra skjermen på OLED-TV-er fra Sony, slik at det du hører, stemmer overens med det du ser, for en mye mer omsluttende opplevelse. Hør lyden fra det rette stedet. 

Minimalistisk design med én plate
Unikt design for en omsluttende opplevelse 

OLED-TV-ene våre med sitt minimalistiske design med én plate optimaliserer lyd og bilde på skjermen slik at du får den mest omsluttende opplevelsen. Konseptet med én plate uten distraherende elementer går i ett med stuen