Forener bilder og fantasi

One Mount-konseptet forener den mest avanserte bildebehandlingsteknologien til Sony via E-typeplattformen ved å koble sammen fullformat og APS-C, stillbilder og videoer, amatører og profesjonelle via et allsidig utvalg av kamerahus og objektiver med ubegrenset kreativitetspotensiale.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

One Mount. Koble til sømløst via E-typen.

E-typen er kompakt og lett og kobler APS-C til fullformat, speilløse Alpha-kameraer til videokameraer og nybegynnerutstyr til profesjonelt utstyr. Bruk fullformatobjektiver på APS-C-hus, og fest selv objektiver av E-typen til profesjonelle videokameraer.

E-typen. Slipp løs kraften i dem.
Bilde av Integrert design som er klar for fremtiden
Integrert design som er klar for fremtiden

Det komplette designet vårt bruker algoritmer for rask, presis autofokus og hurtige opptakshastigheter, bildestabilisering med mer. I tillegg sørger det kompromissløse optiske designet og husene våre med høy oppløsning for at du får utsøkt skarphet fra hjørne til hjørne.

Ideelt for både stillbilder og videoer

I motsetning til andre objektivsystemer har videoopptak alltid vært en integrert del av objektivene av E-typen. Sammen med kamerahusene våre sørger banebrytende AF-algoritmer og utløsere for pålitelig, jevnt fokus. Fokusutfordringer som fokusvariasjon og akselforskyvning reduseres, mens den klikkløse iriskontrollen gir deg betjeningen du trenger under videoopptak.

Bilde av Ideelt for både stillbilder og videoer
Ubegrensede muligheter

E-typen gir både fotografer og videofotografer en rekke nye måter å uttrykke seg på. Bytt fritt fra APS-C til fullformat, spill inn vlogger med øyeblikksobjektivene dine, eller fest supertelefotoobjektiver til videokameraer for naturfotografering.

Skap hva som helst med One Mount
Bilde av Speilløse Alpha-kameraer
Speilløse Alpha-kameraer
Bilde av Alpha-objektiver av E-typen
Alpha-objektiver av E-typen
Bilde av profesjonelle videokameraer
Profesjonelle videokameraer
Teknologi fra One Mount
Opplev våre fantasifulle verdener