MDR-EX650AP-ØRETELEFONER

Produktanmeldelser

Veil. pris

kr 750,00

(inkl. MVA)
17

4.5 basert på 17 kundeomtaler

11
5
0
1
0
Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

17 brukeromtaler

0

Glimrende øretelefoner

MDR-EX650AP 30.08.2019 av Sinus Hyperbolicus

God tilpasning til øret gir ren og fyldig lyd, langt bedre enn ørepluggene til Apple.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Gode hodetelefoner og spesielt til prisen!

MDR-EX650AP 30.05.2019 av MartiniGM

Denne gangen skuffer verken Sony eller Lyd og Bilde sin test. Kombinasjonen lyd/pris gjør antakelig disse hodetelefonene uslåelige. Allikevel glipper 5eren på grunn av den begrensede kontrolleren som bare har én knapp. Og selv om det går å installere både Sonys og andre apper som lar deg bruke denne ene knappen til praktisk talt alt - forutsatt at du husker om to trykk var høyere lyd eller to trykk var en sang frem eller tre trykk var en sang tilbake og lyden opp osv.. Hvis man er en person som kan eller hadde hatt glede av å lære seg morse-alfabetet er sikkert én knapp helt greit.. jeg vil tro at vanlige mennesker kunne hatt glede av i hvert fall tre knapper (start/stop/svar, lyd opp/ned, forover/bakover) - i hvert fall ville jeg foretrukket det. :)

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Veldig bra for prisen!

MDR-EX650AP 25.01.2019 av Maddie96

Overraskende god kvalitet for prisen! Klar, fin lyd. Velger ofte disse over mitt mye dyrere on-ear headset pga god komfort i disse. Sitter godt i ørene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Rå lydkvalitet

MDR-EX650AP 21.05.2018

Jeg kjøpte denne for et par uker siden, og det forbauser meg fortsatt hvor godt lydbilde og kvaliteten på dette produktet. Kunne helst ha hatt en volumknapp på kontrollknappen, men jeg klarer meg fint uten. Deilig at den ikke krøller seg sammen, og kjekt med kabelforkorteren som fulgte med. De sitter veldig godt i øret og med de medfulgte silikonproppene er det lett å finne en som passer til ditt øre. De er lette å ta av for rengjøring og evt. bytte propper.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Beste i sin prisklasse

MDR-EX650AP 13.10.2017 av Kevin Denis

Til sammenligning i 500kr prisklassen er dette de ultimate øreproppene! Prøvde 2 andre før disse. Jabra sport pace = Mest Bass. Veldig vonde å ha på. slitsomt å måtte lade jevnlig. JBL Reflect Sport = God lyd og bass, men bråker veldig når man berører ledningen. følelsen av å ha en stlåtråd inni ørene. Sony øreproppene har perfekt ledning som lager minimalt støy ved berøring og har en fyldig balansert lyd. Noe støydempene er de også. Det gullbelagte designet gir deg en god kvalitetsfølelse og du får med en en fin liten pung å ha disse verdifulle øreproppene i slik at ledningene ikke går i surr.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

ganske gode

MDR-EX650AP 03.10.2017 av snow_wons

god bass, demper lyden rundt deg ganske bra. Folk hører så vidt ikke lyden selv om det er på max på bussen/ trikk

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Veldig brae

MDR-EX650AP 17.06.2017 av D2pex

Du finner aldri bedre enn disse for en så bra pris. Elsker dem.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Balansert fint lydbilde.

MDR-EX650AP 24.01.2017 av AG 38

Øretelefonene sitter godt i ørene med god kvalitet i materialvalg. Utskiftbare propper gjør at de kan tilpasses øregangene og sitter godt. Lydbilde er balansert og fyldig. Lyden kunne vært noe mer kraftfull, men det totalopplevelsen kompenserer for dette. Veldig fornøyd - mye deilig lyd for pengene. Kan anbefales!

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

God passform og ok lyd

MDR-EX650AP 23.01.2017 av Millengirl

Lyden i disse pluggene er helt grei. Utvendig støy blir godt dempet grunnet passform og for min del har det vært tilstrekkelig (bruk til og fra jobb på kolletiv og andre turer i hverdagen). Til den prisen disse ligger på kan man heller ikke forvente topp lydkvalitet.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Svært god lyd med god dybde, bra passform.

MDR-EX650AP 19.01.2017 av eherstad

Svært fornøyd med lyden, veldig bra passform i øret. Fjerner all eksisterende lyd ifra eksternt, nesten for bra :). Bra solid ledning som ikke vikler seg inn for mye. Følger med et bra utvalg av størrelser på plugger dersom du har mindre/større ører.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Meget bra

MDR-EX650AP 03.11.2016 av eiddamian

Veldig bra lyd, dypt bass, høgd kvalitet på material som det er laget av. Og det deler ikkje ut mens du går! Som er meget bra ;P det beste eg hadde sålangt 5 av 5

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Overraskende gode!

MDR-EX650AP 18.09.2016 av EllenKristine

Liker disse hodetelefonene kjempegodt. Hadde greie forventninger til dem utifra anmeldelse fra Lyd og Bilde, pluss omtaler etc, men da jeg faktisk prøvde dem for første gang var jeg solgt. God lyd som får fram både god bass og diskant, og de sitter godt i ørene. Det eneste jeg KANSKJE kan si, er at de kan være litt ubehagelige å ha i ørene over lengre tid, men det ser jeg personlig som ingen ulempe. Man putter faktisk noe i øret. Kjempefornøyd! :-)

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Bra lyd

MDR-EX650AP 07.09.2016 av Bortimot

Produktanmeldelsen holder det den lover. Ørepropene holder hva de lover i anmeldelsen. Dette er ikke et kjøp jeg angrer på. Prisen er ikke avskrekkende. Her får man mye for pengene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Fantastisk musikk

MDR-EX650AP 06.07.2016 av Charlie Louise

Krisp og klar musikk, støydempende effekt (men ikke støykansellering), mulighet for å endre innstillinger på telefon for god bass og surround sound. Kommer med flere ulike størrelser av silikonpropper som gjør at de passer for enhver og sitter som støpt. Alt i alt det beste in-ear hodetelefonene jeg noensinne har eid eller prøvd. Gleder meg hver dag til å lytte til musikk med mine nye hodetelefoner fra Sony.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Bra kvalitet

MDR-EX650AP 01.05.2016 av nemiss

Bra lydkvalitet. Fint design. Sitter behaglig i ørene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Godt kjøp

MDR-EX650AP 06.04.2016 av Kostalang

Utrolig god og fyldig lyd. Meget fornøyd med produktet

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Bra å bruke

MDR-EX650AP 05.03.2016 av Wimke

Bra lyd. God passform. Lett å bruke. Kan lyden regulere med mobilen.

Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

0

0