Veil. pris

kr 3 800,00

(inkl. MVA)
7

4.4 basert på 7 kundeomtaler

3
4
0
0
0
Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

God

7 brukeromtaler

0

Kjempe fornøyd

WI-1000X 04.05.2020

Jeg har hatt disse øreproppene i nesten en år og er kjempe førnøyd! Komfortabel å ha på over tid, lang batteri levetid, lyden er veldig bra og støydempingen blokkerer det meste, ambient sound modusen gjør så man nesten ikke merker at man har i øreproppene. Mikrofonen er ikke den beste, men det er ikke derfor jeg kjøpte headsettet. Knappene på nakkebøylen har alt man trenger. Helt klart det beste BT settet jeg har vert borti, helt klart en god investering!

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

passer meg perfekt

WI-1000X 27.04.2020 av eirik96

Jeg er godt fornøyd med lyden og det passer meg utmerket at jeg også kan spille med kabel til lydkilde. kragen genererer ikke.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

0

0

0

Funksjonell

WI-1000X 14.01.2020 av Stian Bu

Fikk som gave og fungerer perfekt med min Xperia. Gos lyd sammen med appen og mange funksjoner. Meget fornøyd. Anbefelas som støyreduserende ørepropper.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Meget god lyd og praktisk i bruk.

WI-1000X 02.11.2018 av Busstiljobb

Meget god lyd og praktisk i bruk. Støyreduksjonen er bra når proppene sitter ordentlig på plass. Det er litt vanskelig å få proppene til å sitte "fast" i ørene. Har prøvd alle som følger med.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

God

0

0

0

Bra lyd og knallbass.

WI-1000X 11.04.2018 av helth20

Kjøpte Sony - 1000X i slutten av januar. Da jeg reiser med tog til og fra jobb kan det være greit å ha et headsett med støyreduksjon, da det er mange som ikke bryr seg om medpassasjerer med tanke på mobilbruk. Støyreduksjonen fungerer ganske bra og det er godt å slippe øreklokker som kan bli ganske klamme. Lyden er helt suveren. Gode innstillingsmuligheter i appen. Men for å få god lyd må en bruke spesialpluggene som følger med. Sony burde ha lagt ved 2 sett spesialplugger i stedet for 1 sett med disse og 1 sett med ordinære plugger som ikke kan brukes med dette headsettet på grunn reduksjon av lydkvalitet. Det tar litt tid å venne seg til kontrollene på nakkekraven. De er kanskje ikke så markerte som de burde når en skal føle seg fram med fingeren. Det første settet holdt 1 mnd så falt lyden i den ene kanalen plutselig vekk. Etter ca 1 mnd på verksted ble det erstattet med et nytt sett som jeg håper varer lenge. Det beste med headsettet er jo lydkvaliteten. De er behagelige å bruke og har god batteritid. Kontrollene på kraven har etterhvert blitt ganske greie å bruke selv om det er litt famling i blandt.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

0

0

0

Svært god lyd, middelmådig støykansellering

WI-1000X 07.02.2018 av Muzikkelsker

Jeg har eid relativt mange kostbare øreplugger, og hva gjelder lydkvalitet overgår disse det meste. De har et åpent og klart lydbilde, uten overdreven, men ei heller flat bass. Vokaler blir også fyldige, ikke tynne og skjærende i ørene som de har en tendens til å bli med øreplugger. Jeg tok meg i å oppdage helt nye elementer i låter jeg har hørt mange ganger før med disse pluggene. Særlig bra blir lyden hvis man bruker Sonys ldac bluetooth codec, også ved bruk av strømmetjenester som Spotify. Ldac støttes (og velges som standard) av alle nye og halvgamle Sony-telefoner, og er også bygget inn i Android 8.0, så alle telefoner som får 8.0 og høyere vil støtte denne codecen. Denne gir tapsfri avspilling av lyd med CD-kvalitet (flac, f. eks) og tilnærmet tapsfri avspilling av HD-lyd -- trådløst. I tillegg til ldac støtter pluggene også Qualcomms aptx-hd og aptx, Apples aac og de kan også kobles til telefonen med en god gammeldags medfølgende 3,5 mm kabel. Flyseteadapter følger også med. Har testet pluggene med iPad og Apples aac-codec også, og lydkvaliteten er prima. Selv med standard blutetooth sbc blir lyden meget god, men kanskje med litt mindre dynamikk og noe svakere volum enn ved bruk av noen av de andre støttede codecene. Hvis jeg skulle klage på noe med lyden er det kanskje at diskanten muligens er litt i overkant, ihvertfall når man spiller med høyt volum, men det er en smakssak og kan justeres i equalizer i medfølgende app (dog ikke ved bruk av ldac). Støykanselleringen er dessverre dårligere enn man kunne forvente, selv i denne formfaktoren, og er etter min mening slett ikke markedsledende. Sonys fremste konkurrent på dette området har vesentlig bedre støykansellering i samme formfaktor, men etter min mening elendig lydkvalitet, og all den tid man faktisk bruker disse til å lytte til musikk blir lydkvalitet for meg viktigst. Trekker likevel én stjerne pga dette. Et pluss er at man kan slå på en funksjon som heter ambient sound som benytter mikrofonene på utsiden av pluggene til å slippe gjennom lyd. Kjekt hvis du skal i kassa på en butikk eller du sitter på en flyplass og vil høre beskjeder på høyttaleren. Alt i alt er dette et meget godt produkt.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Det er de beste hodetelefoner fra Sony til nå

WI-1000X 03.11.2017 av Youssef74

Jeg kjøpte dem for en måned siden og angrer ikke på noe, det er de beste trådløse Bluetooth hodetelefon jeg har kjøpt hittil. Jeg har prøvd flere produkter men ingen overgår disse.......

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0