MED ØREPROPPER

Trådløse WI-C100-øretelefoner

WI-C100
Bilde av Trådløse WI-C100-øretelefoner

bluecreamwhiteblack

Veil. pris

kr 500,00

(inkl. MVA)
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Bilder av Trådløse WI-C100-øretelefoner
Overgår forventningene

WI-C100 gir trådløse øretelefoner for nybegynnere en helt ny definisjon. Med den gode lydkvaliteten fra Sony gir de en rik lytteopplevelse, mens en lang batteritid på 25 timer og et sprutsikkert design gir deg ro i sjelen når du er på farten. De er også kompatible med Sony | Headphones Connect-appen, slik at du kan justere lyden slik du vil ha den.

Ikoner for 25 timers batteritid og 10 min hurtiglading / 60 min avspilling
Lang batteritid på opptil 25 timer

Få opptil 25 timers musikk uten stopp. Hvis hodetelefonene går tomme for batteri, får du 60 minutters avspillingstid med bare 10 minutters hurtiglading.

Gjør musikken mer naturlig

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde i et spor. Vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter dem og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket. 

Logo for DSEE

Illustrasjon av equalizerens grensesnitt i Sony | Headphones Connect-appen.
Din lyd, akkurat slik du vil ha den

Skreddersy lyden i henhold til dine preferanser. Velg blant flere forhåndsinnstillinger som matcher musikksjangeren du lytter til, eller opprett og lagre dine egne tilpassede innstillinger med equalizer-funksjonen i Sony | Headphones Connect-appen.

Velbalansert finjustering

Lydjusteringen er designet for å være velbalansert fra lave til høye frekvenser, mens vokalene er naturlige og klare. WI-C100-hodetelefonene kan dermed brukes til alle musikksjangere.

Bilde av øreproppene til de trådløse WI-C100-øretelefonene i svart
Ikon for IPX4
Sprut og svette er ikke noe problem

Med IPX4-klassifisering for vannbestandighet lar ikke hodetelefonene seg stoppe av sprut eller svette, så du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Passer enkelt inn i livet ditt

WI-C100-hodetelefonene er lette og bærbare og har en fleksibel nakkebøyle som gjør det enda enklere å ta dem med seg i en bag når du er på farten.

Trådløse WI-C100-øretelefoner i svart
Ligger godt i hånden

WI-C100-øretelefonene legges over baksiden av nakken for en stabil passform, mens kabinettet følger ørets konturer for maksimal komfort.

Nærbilde av knappene på de trådløse WI-C100-øretelefonene
Enkel betjening med knapper

WI-C100-hodetelefonene er enkle å bruke med knapper for avspilling/pause, sporhopping, volumjustering og innkommende anrop. Knappene har også fått et nytt design med en mer fremtredende form som gjør det enklere å trykke på dem.

Logo for Bluetooth®
Stabil trådløs tilkobling

Si farvel til ledningskrøll – med trådløs Bluetooth®-teknologi kan du koble enheten din til trådløst og få stabil, uavbrutt lytting.

Diverse gjenstander på et bord, inkludert svarte WI-C100-øretelefoner, en Xperia-smarttelefon, briller og en vannflaske
Klar håndfri anropskvalitet

Samtaler flyter lett med klare håndfrie anrop takket være den innebygde mikrofonen vår av høy kvalitet. Du trenger ikke engang å ta telefonen ut av lommen.

Ikon for taleassistent
Kompatibel med taleassistent

Klikk på knappen to ganger på WI-C100-øretelefonene for å koble til smarttelefonens taleassistent. Få deretter veibeskrivelser, spill av musikk, kommuniser med kontaktene dine med mer.

Logo for Fast Pair
Finn hodetelefonene enkelt med Fast Pair

Fast Pair gjør det raskt og enkelt å pare hodetelefonene dine med Android™-enheter. Med ett trykk veileder WI-C100-hodetelefonene deg gjennom rask, enkel Bluetooth®-paring med Android™-enheter. Du kan også enkelt finne hodetelefonene ved å ringe dem eller bruke en smarttelefon til å sjekke hvor de befant seg sist.

Logo for Swift Pair
Koble enkelt til PC-en din med Swift Pair

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å pare WI-C100-hodetelefonene med en Windows 10- og Windows 11-datamaskin via Bluetooth®. Parkoblingsveiledning åpnes på Windows 10- og Windows 11-enheter i nærheten når parkoblingsmodus er valgt.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

En personlig kinoopplevelse med BRAVIA XR™

Med BRAVIA XR og trådløs WLA-NS7-sender

Nyt en spennende Dolby Atmos®-opplevelse og 360 Spatial Sound som tilpasser seg ørene dine med BRAVIA XR og WI-C100-øretelefonene ved hjelp av den trådløse WLA-NS7-senderen.

Mann på en sofa som bruker hodetelefoner, og nyter 360 Spatial Sound
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydopplevelse som er optimalisert for deg. Appen registrerer og analyserer øreformen din, slik at WI-C100-øretelefonene kan opprette ditt eget personlige romlige lydfelt når de er paret med BRAVIA XR-TV-er.

Bærbar SRS-NS7-høyttaler på kabinett med trådløs WLA-NS7-sender koblet til veggmontert BRAVIA-TV
Dolby Atmos-opplevelse

Når en trådløs WLA-NS7-sender fra Sony er koblet til en BRAVIA XR-TV, kan WI-C100-øretelefonene opprette et ideelt fantomhøyttaleroppsett rundt deg slik at du kan nyte Dolby Atmos-opplevelsen. Fordyp deg i handlingen og kjenn på at du er i hjertet av handlingen.

Bilde av tre boller med bærekraftige materialer
Bærekraft i tankene

Produktene er ikke bare laget for å være stilige, men også miljøvennlige. Plast utgjør mindre enn 5 % av WI-C100-hodetelefonenes enkelte deler av emballasjematerialet, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og praksisene våre.

Spesifikasjoner og funksjoner

De trådløse WI-C100-øretelefonene er komfortable og brukervennlige og kombinerer lang batteritid og hurtiglading med tilpassbar lyd av høy kvalitet. De er også IPX4-vannavstøtende og kompatible med Sony | Headphones Connect-appen for å gi deg ro i sjelen og praktiske funksjoner.
  • Opptil 25 timer batterivarighet

  • DSEE™ gjenoppretter frekvenser som har gått tapt i kompresjonen, og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket

  • Finjuster lyden med Sony | Headphones Connect-appen

  • Tåler svette og vannsprut med IPX4-klassifisering

  • Enkel håndfri ringing og taleassistent

DRIVERENHET
9 mm
FREKVENSRESPONS (BLUETOOTH®-KOMMUNIKASJON)
20 Hz–20 000 Hz (samplingsrate 44,1 kHz)
NFC
Nei
DSEE
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere