HODETELEFONER

H3 Øretelefoner med balansert armatur-driver

XBA-H3

Bilde av H3 Øretelefoner med balansert armatur-driver

Veil. Pris

kr 2 700,00

(VAT)
Bilder av H3 Øretelefoner med balansert armatur-driver
Bilder av H3 Øretelefoner med balansert armatur-driver
Bilder av H3 Øretelefoner med balansert armatur-driver
H3 Øretelefoner med balansert armatur-driver i bruk
H3 Øretelefoner med balansert armatur-driver i bruk

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Førsteklasses lyd i en ørepropp

Ørepropper for lave frekvenser har bare én enkelt driver og kan ikke gjengi frekvensområdet for høyoppløselig lyd. For å oppnå best mulig lydkvalitet har Sony plassert tre drivere i XBA-H3.

Utvider lydspekteret

Med et bredere frekvensområde og sofistikerte drivere leverer XBA-H3 høyoppløselig lyd som er så nær konsertlyden som mulig.

Hybrid Driver-system fra Sony

Hver av de tre driverne dekker en bestemt del av frekvensområdet, for fyldig bass, presise mellomtoner og krystallklare høye toner.

Audiofil lyd

Høyoppløselig lyd – nå i ørepropper

De fleste mennesker kan bare høre frekvenser i området 20–20 000 Hz, men disse gjengir faktisk 3–40 000 Hz. Årsaken er at de infra- og ultrasoniske frekvensene ikke høres – de føles. Dette skaper fylden i live- og studiomusikkopplevelser. En opplevelse du ikke får med komprimerte digitale filer eller enkelte andre hodetelefoner.

  • Lydvitenskap
  • Dynamisk driver
  • Balansert armatur (fulltone)
  • Balansert armatur (diskanthøyttaler)
produktbilde av xba

Flott lyd, flott ergonomi

I tillegg til overlegen lydeffekt er XBA-H3-øreproppene utformet med flere hovedfunksjoner for komfort og tilpasning.

Gjennomtenkt design

Oppdag en hodetelefon med ørepropper som er tilpasset behovene dine. Førsteklasses HiFi-lyd og allsidig design betyr at du kan nyte musikken på farten.

Alternativene passer til dine behov

XBA-H3 leveres med to avtakbare ledninger, én med mikrofon på ledningen, én uten, som kan byttes etter behov, f.eks. når du bare skal fokusere på musikken eller du skal ta en telefon.

Ringekompatibilitet

Enten du bruker Android eller iOS, gjør fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen fra Sony at du kan bruke telefonen håndfritt og styre volumet.

XBA-H3

Finn en perfekt passform

Det følger med silikonørepropper i fire størrelser for optimal komfort. Proppene er myke og gir god beskyttelse mot støy fra omgivelsene.

Perfekt bærbar lytting

Ingen ører er like. XBA-H3 er derfor utformet med Teknorote®-ørebøyler som er fremstilt i harpiks med formminne og belagt med silikon, som gir en sikker og stødig passform for alle lyttere.

Spesifikasjoner og funksjoner
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Hybrid Driver-system for dyp bass og klare høye toner

  • Kompatibel med smarttelefonen, fjernkontroll og mikrofon på ledningen

  • Taktresponskontroll reduserer kraftig bassforvrengning

  • Silikonørepropper som sitter godt med ørebøyle

Driverenhet
Treveis HD-hybrid (16 mm dynamisk + 2x balansert armatur)
Frekvensrespons
3-40 000 Hz
Ledningslengde
1,2 m

Hva finnes i esken?

Hybridørepropper i silikongummi (størrelse SS x2, S x2, M x2, L x2), Skumbelagte ørepropper i silikon (størrelse SS x2, S x2, M x2, L x2), Bæreveske, Klipp, Ledningsjustering, Avtakbar ørebøyleledning med fjernkontroll

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet