HODETELEFONER

XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

XBA-N3AP
Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Veil. pris

kr 4 100,00

(inkl. MVA)
Bilder av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner
Bilder av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner
Bilder av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner
Fantastisk lyd fra en liten enhet

Lytt til fullspektret lyd som er klarere over hele frekvensområdet. Disse avanserte øretelefonene med et nyutviklet HD hybrid driversystem gir fine detaljer fra en liten enhet.     

Høyoppløselig lyd
Høyoppløselig lyd

Du kan høre de fine nyansene i en kvalitet som er bedre enn CD, med høyoppløselig lyd. 

LCP HD Hybrid Driver-system
LCP HD Hybrid Driver-system 

Kombinerer en dynamisk driver med en LCP-membran for fyldig bass og jevne mellomtoner med en balansert armatur-driver for fin diskant.     

Sound Space Control
Sound Space Control

En utforming med større, åpent kabinett og forbedret luftstrøm gir bedre lydbilde og fyldigere og mer naturlig lyd.     

Kraftbalanse

Lyden optimaliseres over alle frekvenser med HD hybrid driversystem

Den dynamiske driveren på 9 mm opprettholder kraften og gir dyp bass og klare mellomtoner uten problemer. Samtidig gir den lufttette balanserte armatur-driveren naturlig diskant mye lenger. Begge driverne samarbeider om å holde lyden stabil over alle frekvenser.

Alt handler om luftstrømmer

Sound Space Control

Mer luftstrømmer i et større kabinett betyr at driveren får mer plass til å bevege seg, og at lyden får mer resonans. Resultatet er mer naturlig lyd med fyldigere mellomtoner og balansert bass og diskant. 

Høyoppløselig lyd

3,2x mer data overføres

Få det beste ut av låtene dine

Det er som å gå fra standard oppløsning til HD – låter i høyoppløselig lyd har langt høyere kvalitet enn MP3-er eller til og med CD-plater, slik at du kan høre hver minste innpust, trommeslag og tone. 

En elegant miniatyr

Svært presis lydteknologi har fått plass i et lite kabinett. Disse lette hodetelefonene leveres med en bæreveske, og de er svært enkle å ta med seg. 

Komplett komfort

Triple Comfort Earbuds som leveres i tre ulike størrelser, har en behagelig passform i de fleste ører. De er laget av hard silikongummi og spesialutviklet formet silikon, og de gir en stabil og komfortabel lytteopplevelse.         

Oppgrader kabelen din

Bytt kabel og benytt deg av ekstrautstyr som gir enda mer presis lyd. Velg en balansert kabel med separate jordledninger for høyre og venstre, noe som gir mindre signallekkasje.

Så oppslukende. Så virkelig.

Bli oppslukt av lyd fra alle kanter. Like virkelig som om du selv er på en livekonsert eller med artisten under opptak i et studio. Med 360 Reality Audio har musikken aldri vært så oppslukende og så ekte.

Nyt 360 Reality Audio på disse hodetelefonene.

Spesifikasjoner og funksjoner

Lytt til fullspektret lyd med større klarhet over hele frekvensområdet. Disse elegante øretelefonene har et nyutviklet HD hybrid driversystem med en dynamisk driver i LCP og Sound Space Control, og de gir et større lydbilde i en mindre form.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • HD-hybrid driversystem for dyp bass og klare høye toner

  • Taktresponskontroll reduserer kraftig bassforvrengning

  • Behagelige silikonørepropper med god passform

  • Lett for optimal musikkmobilitet

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere