XBA-N3AP / XBA-N3BP – ØRETELEFONER

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

XBA-N3AP

Veil. pris

kr 3 400,00

(inkl. MVA)

Størrelse og vekt

Vekt
Ca. 7 g uten kabel

Generelle funksjoner

Driverenhet
Hybrid
Dynamisk type
Lukket, hybrid
Impedans (Ohm)
32 Ω (ved 1 kHz)
Frekvensrespons
3–40 000 Hz
Følsomhet (dB/mW)
107 dB/mW
Volumkontroll
I/T
Ledningstype
Avtakbar Y-type
Ledningslengde
Ca. 1,2 m
Plugg
L-formet forgylt firedelt stereo-miniplugg
Brukstid
I/T
Ladetid
I/T
Bærestil
I Øret

Hva finnes i esken?

  • Klipp
  • Bæreveske
  • Hodetelefonkabel
  • Lengdejusterer
  • Hybridørepropper (SS/S/M/L)
  • Triple Comfort Earbuds (S/M/L)
Placeholder

Funksjoner

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Sound Space Control for et større lydbilde

Sound Space Control har et utvidet rom bak den dynamiske driveren, samt en akustisk tube som gir ventilering, og dermed sørger den for et større lydrom. Du får åpnere og romligere lyd med fyldige mellomtoner, balansert bass og diskant og en jevnere lydgjengivelse.

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

HD hybrid driversystem for fullspektret lyd

HD hybrid driversystem kombinerer en 9 mm stor dynamisk driver med høy følsomhet og en balansert armatur-driver. Ved å kombinere disse to driverne får du fullspektret lyd helt fra den tungeste bassen til de fine diskantlydene.

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Dynamisk driver med full rekkevidde forbedrer bass og mellomtoner

En 9 mm stor dynamisk driver med høy følsomhet gjør at hodetelefonene leverer kraftig bass og mellomtonelyder selv på krevende låter. Driveren bruker en magnetisk krets av typen med en ytre magnet for å få bedre effekt og dypere bass enn fra mange større drivere. Takket være en LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) får du klare toner.

LCP-membran for større presisjon

En LCP-membran gir en mer konsekvent og presis lyd over hele frekvensområdet sammenlignet med en vanlig membran. Lydenergi som går tapt under overføringen til hodetelefonene, er mer helhetlig, for å sikre en ekte og autentisk ytelse. 

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Lineært balansert armatur gir klar lyd

Den kompakte balansert armatur-driveren forbedrer lineariteten til de mekaniske vibrasjonene for å gjengi klarere diskantlyder. En direktedrevet mekanisme sørger for at inngangssignalet blir nøyaktig overført til membranen, slik at lyden blir mest mulig klar. 

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Gled deg over musikken slik artisten mente det, med høyoppløselig lyd

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å konvertere analog musikk til digitalt format raskere enn CD (24-bit/192 kHz, i stedet for 16-bit/44,1 kHz) gjør høyoppløselig lyd det mulig for deg å få lyd som er nærmere det originale studioopptaket og nyte musikken akkurat slik artisten skapte den. 

Kraftig bass med taktresponskontroll 

Innebygget taktresponskontroll forbedrer de flyktige delene av basslyd og leverer en nøyaktig rytme. 

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Avtakbar kabel for større fleksibilitet

Når du kan bytte hodetelefonkabel, kan du benytte deg av andre kabler som gir enda bedre lydkvalitet og er mer brukervennlige. Det er flere muligheter, blant annet en balansert kabel med separate jordledninger for høyre og venstre, noe som gir mindre signallekkasje og støy, og en oppgradert Bluetooth®-kabel for trådløs lytting. 

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Triple Comfort Earbuds – mindre støy, mer komfort

Triple Comfort Earbuds er laget av hard silikongummi og spesialutviklet formet silikon, og de er utviklet for at du skal kunne bruke dem lenge av gangen. Vi har funnet balansen mellom hard og myk som reduserer omgivelsesstøy og gir god komfort når du bruker dem. De er tilgjengelige i tre ulike størrelser og kan vaskes, slik at det er enkelt å holde dem rene. 

Bilde av XBA-N3AP / XBA-N3BP – øretelefoner

Hodetelefonkabel med balansert tilkobling følger med

Den balanserte kontakten med en diameter på 4,4 mm separerer høyre og venstre lydsignaler, samtidig som den reduserer tap ved signaloverføring og dermed også forhindrer at lyden blir dårligere. Resultatet er jevnere høye frekvenser og overlegen lydkvalitet.