Tjenestekobling

Sammen med partnerne våre gir vi deg en lydopplevelse som tas til et nytt nivå

Hva får du når du kombinerer verdens ledende varemerker med avansert sensorteknologi fra Sony? Du får en fantastisk hodetelefonopplevelse som vil gi deg personlig tilpasset lyd når du ønsker det. Enten du lytter til musikk, jobber eller slapper av, får du lyden du elsker ved å gjøre hodetelefonene om til en portal for bærbar lyd. Kom i gang ved å koble til hodetelefoner fra Sony med innebygd sensor og kompatible apper.

Få mer fra tjenestene du elsker
Rask tilgang

Enkel kontroll for å få rask tilgang til avspilling av musikk.

Spotify Tap TM

Spotify Tap -avspilling er musikk for ørene dine, bokstavelig talt. Bare ta på hodetelefonene, så starter musikken med et enkelt trykk. Vi starter avspillingen der du slapp. Føler du det ikke? Ett trykk til sørger for å sette en anbefaling bare for deg i kø. Uansett hvor dagen tar deg, er Spotify Tap-avspilling den enkleste, mest personlige måten å ta musikken med deg på, og den er klar i løpet av sekunder.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Rask tilgang til Endel

Endel hjelper deg med å fokusere, slappe av og sove. Den skaper lydmiljøer som tilpasser seg til hjerterytme, bevegelse, tid på dagen, været og biologisk rytme. Konfigurer Endel for å få rask tilgang til å starte det siste lydmiljøet du lyttet til. Gjenoppta avspilling av det sist spilte lydmiljøet med noen få klikk på hodetelefonene. 

Skaff deg full tilgang til Endel i en hel måned for å prøve Endel sammen med LinkBuds fra Sony.

Sound AR

Legg virtuell lyd sammen med den virkelige verden.

Ingress Prime

Ingress Prime utvider virkeligheten din ved å plassere et fengslende spill og en fengslende historie på toppen av den virkelige verdenen rundt deg. Ta på deg hodetelefonene dine for å høre Portal Network med Spatial Audio med hodesporing. Velg side, og koordiner deretter med din Faction for å holde stand, dele ressurser og utforske. Det er på tide å handle.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Enkelt oppsett med "Sony | Headphones Connect" 

1. Installer Sony | Headphones Connect-appen på smarttelefonen din.
2. Følg veiledningen i appen for å konfigurere hver tjeneste.
 

Bilde av Headphones Connect-ikon og -app