Gå til Innhold

PlayStation®

Det ypperste innen hjemmeunderholdning begynner med PlayStation®, uansett om du er opptatt av videospill, HD-filmer, TV-programmer, musikk eller alt dette.

Gå for storhet

PlayStation®4-systemet er det beste stedet for spilling, med flott innhold, spillopplevelser, apper og tilbud. Og med den raskeste prosessoren og det raskeste minnet på markedet løftes spilling til et nytt nivå.

Sprenger grenser

Hvordan gjorde Sony seg fortjent til tittelen verdens beste konsoll? Ved å starte fra bunnen av. Vi begynte med AMD Jaguar-prosessoren med åtte kjerner og turboladet den for maksimal ytelse. Så brukte vi en 1,84 TFLOPS-grafikkbrikke og ledende GDDR5 RAM, som gir utviklere enestående muligheter i arbeidet med neste spillgenerasjon.

  • Seriøs maskinvare
  • Øyeblikkelig deling
  • Avstandsspilling
  • Streaming/nedlasting

Den superkraftige PS4 Pro

Oppdag fremtidens spilling med den kraftigste konsollen vår noensinne. PS4 Pro gir dynamisk spilling og underholdning i 4K, flott HDR-grafikk og støtter raskere bildehastighet, slik at du får en overlegen spillopplevelse.

Velkjent følelse, rikere opplevelse

Oppdaterte kontroller

Oppdaterte kontroller

Ha full kontroll over spillet med to forbedrede analoge spaker, utløserknapper og en ny kapasitiv berøringsplate.

Lysstripe

Lysstripe

Se motstandernes tilstand og annen viktig spillinformasjon ved å kaste et klikk på LED-lyset, med fire farger som synkroniseres med handlingene i spillet.

Live the game

PlayStation® VR

Oppdag en ny verden av uventede spillopplevelser med PlayStation® VR. Du får et helt nytt syn på oppslukende spill, og opplevelsen kan bli så intens at instinktene dine tar over.

PlayStation®Store

Få tilgang til filmer, musikk og flerspillerspill via PlayStation® på Internett.

PlayStation®Store

Fullstendig omarbeidet for å gjøre det lettere enn noensinne å få tak i spill, filmer, TV-programmer og annet.

PlayStation®Plus

Ett enkelt medlemskap for alle PlayStation®-systemene gir deg nye spill og eksklusive rabatter, tidlig tilgang til spill og fullstendige prøveversjoner.

PlayStation®Plus

FOR EIERE