Et stykke hverdagsliv 2017
Tilfører eleganse, forbedrer visningsopplevelsen

Konseptet «Et stykke hverdagsliv» for design av hjemmeprodukter gir fantastiske visningsopplevelser uten å forstyrre den avslappende atmosfæren i et oppholdsrom. Det forvandler TV-er ved å skape en ny estetikk i hele oppholdsrommet.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Tar pulsen på elementene i oppholdsområder

TV-skjermer blir større. Oppholdsrom skal være komfortable, brukervennlige steder. Konseptet «Et stykke hverdagsliv» prøver å finne en harmonisk balanse mellom hjemmeprodukter og oppholdsrom. Tanken bak designen til dette nye hjemmeproduktet var enkel: Hvis du tok alle elementene, materialene og de grunnleggende reglene som alltid har vært en del av «oppholdsromidealet», delte dem opp i individuelle deler og rekonstruerte dem på nye måter, ville du kunne finne sammensetninger der oppholdsromkomponenter og -produkter harmonerte bedre.

På bakgrunn av disse tankene begynte designere å etterligne praktisk talt alt de kunne finne i oppholdsrom – fra silhuettene til stoler og andre møbler, veggmaterialer og flismønstre til strukturer som stoffer og skinn. Rekonfigurering av produkter med disse prøvene og verktøyene for møbelproduksjon og arkitektur hjalp teamet å skape en innovativ tilnærming til hjemmeprodukter, en tilnærming der elementene ikke bare harmonerte med omgivelsene, men også bidro til å utforme stilen til oppholdsområder med sin egen kraft.

Bokhylle
Bo romlig
Avslapningsbord
Elementer og materialer
Noe konstant i konseptene våre om boliger

Når du skal se for deg en komfortabel bolig, hva forestiller du deg da? Hvor skal sofaen stå? Hva med bøker, vaser og andre objekter? Hvordan er den helhetlige stilen? Og hvordan passer TV-en, som er standard i de fleste boliger, inn? Vi ville forsikre oss om at måten vi designer produkter på, gjør at de passer sømløst inn når kunder skal innrede den perfekte stuen.

Tako, sjefsdesigner

I takt med den moderne livsstilen

For 2017 BRAVIA™-modellene hadde vi som mål et lett, behagelig utseende som ville harmonere med den moderne livsstilen. Alle de ulike designelementene er forbundet med denne grunnleggende tilnærmingen. Stativet gir en slank, stollignende følelse. Baksiden henter inspirasjon fra vegger og stoffer. Og de dristige kombinasjonene av glatte, varme materialer tilfører et utsøkt preg til moderne, romlig design.

Skjønnhet hele veien for at den ser bra ut overalt

Med BRAVIA™-serien ville vi at mer enn fremsiden skulle se bra ut. Vi ville ta det ett steg videre. Den slanke innfatningen er selvsagt med på å viske ut grensen mellom stuen og det som skjer på skjermen, men vi ville at baksiden skulle se så pen ut som mulig – slik at TV-en skulle passe inn i så å si alle interiører og situasjoner. Utformingen vi endte opp med, er med på å gjenskape TV-en som et flerdimensjonalt objekt som kan stå hvor som helst i rommet, og ikke bare som en endimensjonal flate som man plasserer i hjørnet. Nå har brukere mye større frihet til å innrede rommet slik de vil.

Yokota, sjefsdesigner

Vi tok konseptet «Et stykke hverdagsliv» tilbake til et grunnleggende nivå – måten folk innreder stuene sine på – og der fant vi inspirasjonen til nye TV-er. Den fantastiske lyden og de flotte bildene er bare en del av pakken. Den romlige harmonien, som gjør at produktene passer inn i alle slags interiør, er det som gjør opplevelsen perfekt.