MINNEKORT OG LAGRING

CFexpress Type A-minnekort i CEA-M-serien

CEA-M960T / CEA-M1920T
Produktbilde av CEA-M1920T

960GB

CEA-M960T

Veil. pris

kr 12 500,00

(inkl. MVA)

1920GB

CEA-M1920T

Veil. pris

kr 22 500,00

(inkl. MVA)
Produktbilde av CEA-M1920T
Bilder av CFexpress Type A-minnekort i CEA-M-serien
God lagringsplass for innholdsprodusenter

CFexpress Type A-minnekort i M-serien fra Sony er for innholdsprodusenter og har verdens største kapasitet på 1920 og 960 GB for langvarige og krevende opptak. Med VPG200-støtte sørger de for stabil videoinnspilling med høy datarate.

Bilde av en motorsykkelfører.
Pålitelig kapasitet

Få flere kreative muligheter med god kapasitet til bekymringsløse opptak. De store lagringskapasitetene på 960 GB eller 1920 GB er uunnværlige for videofotografer som tar opp i timevis.

Bilde av en mann som tar opp video med et kamera i hånden.
Vedvarende videoopptak

CFexpress Type A-minnekortene i M-serien gir kontinuerlig dataskriving med høy båndbredde, noe som er ideelt for videoopptak med høy bitrate, for eksempel XAVC S-I 4K 120p. De støtter også VPG200 i VPG Profile 4.0-spesifikasjonen for ekstra pålitelighet og opptaksstabilitet, og varmeavledningen er designet med tanke på filmer. Du kan også lagre to til tre timer med videodata uten å bekymre deg for lagringen.

Bilde av en person som etterredigerer et videoklipp på en PC og et nettbrett med penn.
Effektive arbeidsprosesser

Sett fart på arbeidsprosessene med MRW-G2-kortleseren og de raske lesehastighetene på opptil 800 MB/s til dataoverføring og sikkerhetskopiering. Jobb sømløst med bilder i høy oppløsning og videoer med høy bitrate, og lever prosjekter raskere enn du kan forestille deg.

Robust. Pålitelig. Klart.

Sammen med profesjonelt utstyr som FX6, FX3, α1, α7S III og α7 IV er CFexpress Type A-minnekortene i M-serien ideelle for uforutsigbarheten i idrett og feltoppdrag eller for farene knyttet til utendørsutflukter. De er designet for langvarig profesjonell bruk i utfordrende omgivelser, slik at du kan ta opp, bytte kort og lagre innhold trygt.

Bilde av en steinete ås med islagte steiner på bakken og en fjelltopp i det fjerne.
For de tøffeste områdene

CFexpress Type A-minnekort i M-serien har profesjonell pålitelighet takket være det unike TOUGH-designet til Sony. De har ti ganger sterkere bøyningsmotstand enn CFexpress 2.0-spesifikasjonen, og har blitt utsatt for 150 newton i tester. Fallspesifikasjonen er fem ganger større enn CFexpress 2.0-spesifikasjonen, så de tåler fall fra opptil 7,5 meter.

Bilde av tørr overflate i en jordfarge med sprekker som går over overflaten.
For bruk i røffe omgivelser

Du kan stole på at CFexpress Type A-minnekortene i M-serien fungerer feilfritt i ekstreme temperaturer, områder med mye statisk elektrisitet, intenst UV-lys og røntgenstråler. Den nøye utformede interne konstruksjonen er IP5X-støvbestandig og IP7X-fuktighetsbestandig (IP57).

Illustrasjon av et minnekort med et forstørrelsesglassikon på skjermområdet.
Skanner og overvåker minnet ditt

Over tid blir Flash-minnet slitt og registrerer ikke lenger data. Når Media Scan Utility fra Sony brukes sammen med MRW-G2-kortleseren, skanner det automatisk CFexpress Type A-minnekortet og holder deg orientert om tilstanden, slik at du kan ta grep før det blir fullt.

Gjenopprett tapte filer

Unngå katastrofer med den nedlastbare gjenopprettingsprogramvaren for minnekort fra Sony. Programvaren gjenoppretter filer som slettes utilsiktet, og bilder og videoer som blir ødelagt, i de mest brukte formatene.

Bilde av en person som ser på en dataskjerm.

Spesifikasjoner og funksjoner

CFexpress Type A-minnekortene i M-serien fra Sony har svært høy kapasitet for langvarige opptak og VPG200 for vedvarende opptaksytelse, noe som er uvurderlig for videofotografer.
  • Tilgjengelig i kapasiteter på 960 GB og 1920 GB for langvarige opptak.

  • Rask VPG200-skrivehastighet (Video Performance Guarantee) for vedvarende videoinnspilling

  • Maks. skrivehastighet opptil 700 MB/s , min. skrivehastighet opptil 200 MB/s. Rask lesehastighet opptil 800 MB/s

  • TOUGH-spesifikasjon og IP57-klassifisering* gir profesjonell pålitelighet

  • Kompakt hus; mål på 20 x 28 x 2,8 mm (B x H x D)

Overføringshastighet (skriving)
Maksimal hastighet: 700 MB/s
Overføringshastighet (lesing)
Maksimal hastighet: 800 MB/s
Grensesnitt
PCI Express Gen3 x1
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet