SD-MINNEKORT

SF-E-seriens UHS-II SD-minnekort

SF-E SERIES
Bilde av SF-E-seriens UHS-II SD-minnekort

64 GB

SF-E64

Pris er ikke tilgjengelig

128 GB

SF-E128

Pris er ikke tilgjengelig

256 GB

SF-E256

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av SF-E-seriens UHS-II SD-minnekort
Bilder av SF-E-seriens UHS-II SD-minnekort
Bilder av SF-E-seriens UHS-II SD-minnekort

Funksjoner

Raskere overføring til PC

Med en rask lesehastighet på opptil 270 MB/sek kan du overføre store mediefiler til datamaskinen på et øyeblikk med en UHS-II-SD-kortleser. Bruk mindre tid på å vente og mer tid på aktiviteter.

Filgjenoppretting

Ikke bekymre deg. Selv når noe går galt, kan du unngå ulykker med gjenopprettingsprogramvare du kan laste ned. Den gjenoppretter bilder og videoer som slettes utilsiktet, eller som ikke kan spilles av.

Last ned File Rescue

Laget for å vare

Dette SD-kortet er holdbart og motstandsdyktig med en IP57-klassifisering. SF-E-serien med UHS-II-SD-kort er laget for å tåle fall fra opptil 1,5 m. De er også vanntette i 30 min på 1 m dybde og kan brukes i temperaturer fra –25 til +85 °C. Det gjør at disse kortene varer, uansett vær.

Lynrask ytelse

Rask skrivehastighet på opptil 128 MB/sek støtter stabil og høyoppløselig seriefotografering. Kan også brukes til å ta opp 4K-video og høyere med støtte for V60-videohastighetsklassen.

Støttegrensesnitt

Støtter UHS-II-grensesnitt for maksimal ytelse. Også kompatibel med UHS-II-enheter.

Jobb smartere og raskere

Mediene til Sony forbedrer arbeidseffektiviteten

Spesifikasjoner

SF-E-seriens SD-kort gjør UHS-II-ytelsen og den legendariske påliteligheten fra Sony mer tilgjengelig enn noensinne. Få raske overføringer med en skrivehastighet på opptil 128 MB/sek og en lesehastighet på opptil 270 MB/sek, V60, UHS-klasse 3 (U3) og SD-klasse 10. Kortene i SF-E-serien er også sikre mot vann, støv, fall, UV-eksponering og røntgenstråler.
  • Opptil 270 MB/sek lese- og 128 MB/sek skrivehastighet. Støtter V60-videohastighetsklasse og UHS-hastighetsklasse 3 (U3)

  • Ideelt for høyoppløselige videoopptak i 4K-oppløsning og høyere

  • Datagjenopprettingsprogramvaren File Rescue kan lastes ned kostnadsfritt

  • Disse kortene er IP57-klassifiserte, er svært holdbare og tåler vær og vind med UV-beskyttelse og støv- og vanntette egenskaper

  • Tilgjengelige kapasiteter på 64, 128 og 256 GB etter dine behov

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere