Minnekort og SSD

UHS-II-SD-kort med TOUGH-spesifikasjon

SF-M series (T)
Bilde av UHS-II-SD-kort med TOUGH-spesifikasjon

64 GB

SF-M64T

Pris er ikke tilgjengelig

128 GB

SF-M128T

Pris er ikke tilgjengelig

256 GB

SF-M256T

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av UHS-II-SD-kort med TOUGH-spesifikasjon
Bilder av UHS-II-SD-kort med TOUGH-spesifikasjon
Bilder av UHS-II-SD-kort med TOUGH-spesifikasjon
Verdens mest robuste SD-kort

Vi lanserer den svært robuste og raske SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon

SD-kortene våre i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon er ideelle når du tar bilder i utfordrende omgivelser. De er laget for en rekke ulike yrkesfotografer, videografer og hobbyfotografer og er robuste nok for de mest ekstreme opptakene. Med bunnsolid pålitelighet og høy hastighet får du all ytelsen du trenger for å fange inn øyeblikkene. 

18 ganger mer bøyningsmotstand
Den mest robuste: 18 ganger mer bøyningsmotstand 

Et robust design som er formstøpt i harpiks, gjør kortene i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon 18 ganger mer motstandsdyktige mot bøying enn SD-standarden. Det er robusthet du kan stole på.

IP68-vann- og -støvtett
IP68-vann- og -støvtett

Kortene våre i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon kan senkes ned i vann til 5 meters dybde i opptil 72 timer og er fullstendig støvtette. Det gir komplett beskyttelse for fotografering under alle forhold.   

Tåler fall på opptil 5 meter
Knusesikkert: Tåler fall på opptil 5 meter

SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon, som er laget av bunnsolide materialer i én del, tåler fall på opptil 5 meter.

Verdens første formstøpte design i én del
Verdens mest robuste design i én del

Med det nyskapende designet i én del og de svært robuste materialene gir kortene i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon profesjonelle og fotoentusiaster sikkerhet og beskyttelse uansett hvor de tar bilder. 

Verdens første SD-kort uten riller
Et design uten deksel og skrivebeskyttende bryter

De nye kortene i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon har ikke de sårbare kontaktrillene og den skrivebeskyttende bryteren som finnes på konvensjonelle SD-kort – deler som lett går i stykker, og som kan forhindre skriving.

Enestående holdbarhet og pålitelighet for kravstore yrkesfotografer
Hastighet du kan stole på

Uansett om du er en yrkesfotograf som tar høyoppløselige stillbilder, en videograf som jobber med en dokumentar i 4K, eller en hobbyfotograf som utforsker øde landskap, har disse minnekortene hastigheten du trenger for å fange det inn. Bufferen kan tømmes raskt etter seriefotografering og innholdet overføres effektivt til en datamaskin.


Raske skrivehastigheter
Raske skrivehastigheter

Med raske skrivehastigheter på opptil 150 MB/sek støtter disse kortene lengre seriefotograferinger av høyoppløselige bilder samt raskere tømming av bufferminne.

Lynrask sikkerhetskopiering og dataoverføring
Lynrask sikkerhetskopiering og dataoverføring

Bruk mer tid på å fotografere og mindre tid på å overføre og sikkerhetskopiere. Med svært raske overføringshastigheter på opptil 277 MB/sek kan du overføre selv de største mediefilene til en datamaskin i løpet av sekunder. 

Optimalisert for høyoppløselig video med V60
Optimalisert for høyoppløselig video med V60 

Kortene våre i SF-M-serien med TOUGH-spesifikasjon støtter V60-videohastighetsklassen for stabile 4K-opptak og videoopptak med høy bitrate. Ideelt til alle slags opptak med høyoppløselig video.

Pålitelighet med sikkerhetskopi

Tilpasset programvare holder kortets ytelse høy

SD Scan Utility skanner og overvåker minnet ditt
Skanner og overvåker minnet ditt

SD-minnekort slites ut og slutter å registrere data over tid. SD Scan Utility skanner automatisk SD-kortminnet og holder deg informert om tilstanden, slik at du kan handle før grensen er nådd. Tilgjengelig som en kostnadsfri nedlasting.

Gjenoppretter tapte filer

Ikke bekymre deg. Selv når noe går galt, kan du unngå katastrofer med gjenopprettingsprogramvare du kan laste ned. Den gjenoppretter bilder og videoer som har blitt slettet ved et uhell, eller som ikke kan spilles av. Fås som kostnadsfri nedlasting. 

File Rescue gjenoppretter tapte filer

Spesifikasjoner og funksjoner

Det er laget for å være robust med et beskyttende skall og design uten riller for fotografering i de tøffeste omgivelsene og mest utfordrende forholdene. Raske lese- og skrivehastigheter gjør disse kortene ideelle for et bredt utvalg av stillbilder og 4K-videoopptak.
  • TOUGH-spesifikasjon med knuse- og støtbestandig design

  • Et design uten deksel og en skrivebeskyttende bryter forbedrer påliteligheten og reduserer faren for at kortet skal brekke

  • IP68-støvbestandighet og -vanntetthet

  • Få en rask lesehastighet på opptil 277 MB/s og en skrivehastighet på opptil 150 MB/s

  • SD Scan Utility kontrollerer tilstanden til kortet ditt og gir deg beskjed hvis du må bytte det ut

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere