Favorittappene dine, nå enda bedre

Du får det beste fra favorittappene dine med en rekke unike underholdningsfunksjoner på smart-TV-ene våre.

Google Play gir TV-en mer enn 7000 apper og spill    

Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR™

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced blir alt du ser på, levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet.

En enestående Netflix-opplevelse

Recommended by Netflix-fjernkontroll som peker mot TV-en
Smart-TV-ene våre anbefales av Netflix

Netflix har gjort det enkelt å identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere apptilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en egen knapp og talekontroll

Netflix Calibrated Mode-logo
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesifikt utviklet for å se originalt Netflix-innhold og reprodusere samme bildekvalitet på en TV som på en studio evaluation master. Med Netflix Calibrated Mode bevares skaperens visjon og hensikt med naturtro gjengivelse.

Familie på fire som ser på TV på rød sofa mens de spiser popkorn
Slik burde alle filmer være

Se alle favorittfilmene dine på en helt ny måte med mer drama og realisme på en TV som er laget for å gi deg en autentisk kinoopplevelse hjemme.

IMAX Enhanced-logo

Noen TV-er fra Sony er IMAX Enhanced-produkter som gir deg farge, kontrast, klarhet og lyd av høy kvalitet. Få ro i sjelen med vissheten om at du får en omsluttende underholdningsopplevelse som drar full nytte av IMAX Enhanced-innhold.

Dolby Vision- / Atmos-logo

Få en spennende kinoopplevelse hjemme. Dolby Vision™ gjør scenene svært levende, slik at du får en autentisk visningsopplevelse, mens Dolby Atmos™ fyller rommet med omsluttende omgivelseslyd.

Underholdningen du elsker. Med hjelp fra Google.

Se over 700 000 filmer og TV-serieepisoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet ditt fra apper og abonnement og organiserer dem for deg. Det er enkelt å søke – bare spør Google. Bare si «Ok Google, finn actionfilmer» eller «Ok Google, vis meg sci-fi-TV-serier» for å søke i favorittappene dine.