Gå til Innhold
Tver

Smart-TV-er

Nyt enestående bilder og tilkoblingsmuligheter med de beste smart-TV-ene våre. Utforsk denne siden for å finne ut mer om hvordan smart-TV-ene våre kan gjøre hjemmeunderholdningsopplevelsen din bedre.

En smart fjernkontroll til smart-TV-en din

Len deg tilbake med fjernkontrollen med One-Flick Entertainment for smart-TV-er. Fjernkontrollen drives av BRAVIA® og lar deg bla gjennom bilder, musikk, filmer og nettinnhold, helt enkelt. Har du det travelt? Bruk hurtigstartfunksjonen for å spare tid – den er bare én av mange nyttige funksjoner på smart-TV-ene fra Sony.

Fjernkontroll til Ultra HD-smart-TV-er fra Sony

Lyd som gjør inntrykk

Fra hvisking til eksplosjoner – alt høres heftigere ut på de beste smart-TV-ene fra Sony. Avansert teknologi som ClearAudio+ og stemmezoom sørger for at du ikke går glipp av noen lyder. Clear Phase holder lave toner, mellomtoner og høye toner i perfekt balanse, slik at du får velbalansert lyd, uansett hva du ser på.

Par som nyter en 4K-smart-TV med ClearAudio fra Sony
Deling av innhold med venner på smart-TV-er fra Sony

Se på det sammen selv om dere er langt fra hverandre

Fra store kamper til sesongfinaler – du kan enkelt dele meningene dine ved å bruke en smart-TV fra Sony. Social Viewing er en innebygd funksjon som gjør at du kan sende og se tweets i sanntid om det du ser på. Vil du fortelle vennene og familien din om filmen du akkurat så? Aktiver Skype™ og fortell i vei.