Underholdningen du elsker. Med hjelp fra Google.

Se over 700 000 filmer og TV-serieepisoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet ditt fra apper og abonnement og organiserer dem for deg. Det er enkelt å søke – bare spør Google. Bare si «Ok Google, finn actionfilmer» eller «Ok Google, vis meg sci-fi-TV-serier» for å søke i favorittappene dine.

Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

Finn mer på Google Play-butikken

Filmer og serier håndplukket til deg

Oppdag nye filmer og serier med forslag som er basert på det du har sett på, og det som interesserer deg. Du kan til og med legge til noe i Må se-listen fra telefonen din, slik at anbefalingene alltid er oppdatert.

En enestående Netflix-opplevelse

Anbefales av Netflix
Smart-TV-ene våre anbefales av Netflix

Netflix har gjort det enkelt å identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere apptilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en egen knapp og talekontroll.

Netflix Calibrated Mode
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesielt utviklet for Netflix-serier og gjengir den samme bildekvaliteten på en TV som på en studiomaster. Med Netflix Calibrated Mode ivaretas innholdsskaperens visjon og intensjon.

Dolby Vision og Dolby Atmos
Få hele Dolby-opplevelsen

Utvalgte smart-TV-er er kompatible med Dolby Vision® og Dolby Atmos® og gir deg en oppslukende seeropplevelse og lyd fra alle kanter.

Fungerer med Google Home
Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

Smart fjernkontroll trådløst koblet til en PS4, Blu-ray-spiller, TV, dekoder og høyttaler.
Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle smartenhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Interiør med fremhevede smarthjemenheter
Styr smarthjemmet ditt på en enkel måte

Bruk stemmen din til å styre smarthjemenheter i hele huset. Juster lys, eller styr andre tilkoblede enheter.

Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

To smarttelefoner som caster et bilde av en katt og en kajakkpadler til en TV fra Sony ved hjelp av Apple AirPlay og Chromecast
Bilde av Android TV med innhold på skjermen med sidebilder av kvinne som styrer TV-en med stemmen og noen som ser på innhold fra smarttelefonen på TV-en
Få smartere underholdning

Oppdag 400 000 filmer og serier på ett sted. Styr TV-en med stemmen, og se enkelt innhold fra smarttelefonen på TV-en.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.