Underholdningen du elsker. Med hjelp fra Google.

Se over 700 000 filmer og TV-serieepisoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet ditt fra apper og abonnement og organiserer dem for deg. Det er enkelt å søke – bare spør Google. Bare si «Ok Google, finn actionfilmer» for å søke i favorittappene dine.

Filmer og serier håndplukket til deg

Oppdag nye filmer og serier med forslag som er basert på det du har sett på, og det som interesserer deg. Du kan til og med legge til noe i Må se-listen fra telefonen din, slik at anbefalingene alltid er oppdatert.

Google Play gir TV-en mer enn 7000 apper og spill

Finn mer i Google Play-butikken.

En enestående Netflix-opplevelse

Anbefales av Netflix
Smart-TV-ene våre anbefales av Netflix

Netflix har gjort det enkelt å identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere apptilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en egen knapp og talekontroll.

Netflix Calibrated Mode
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesielt utviklet for Netflix-serier og gjengir den samme bildekvaliteten på en TV som på en studiomaster. Med Netflix Calibrated Mode ivaretas innholdsskaperens visjon og intensjon.

Dolby Vision og Dolby Atmos
Få hele Dolby-opplevelsen

Utvalgte smart-TV-er er kompatible med Dolby Vision® og Dolby Atmos® og gir deg en oppslukende seeropplevelse og lyd fra alle kanter.

Fungerer med Google Home
Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

Smart fjernkontroll trådløst koblet til en PS4, Blu-ray-spiller, TV, dekoder og høyttaler.
Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle smartenhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Stue som viser hvordan Google Assistant skaper et smartere hjem
Hjemmet ditt på TV-en

Kontroller kompatible smarthjemenheter med stemmen. Se feeden fra overvåkingskameraet ditt rett på TV-en. Juster romtemperatur, lys med mer – bare spør Google.

Strøm innhold fra enheten din

Strøm filmer, serier, bilder med mer fra telefonen på TV-en på en enkel måte. 

Person som holder i en smarttelefon med et bilde av en kanopadler strømmet til en TV montert på veggen over et trekabinett
Bilde av iPhone i forgrunnen som strømmer For All Mankind til TV-en med Apple AirPlay med et skjermbilde av en astronaut
Fungerer med Apple AirPlay

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en rett fra en iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og programmer fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Fungerer med Apple HomeKit

Apple HomeKit-teknologien gir deg en enkel og sikker måte å kontrollere TV-en på fra Sony ved hjelp av Apple Home-appen og Siri på iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod eller Mac. Konfigurer TV-en med Hjem-appen med noen få enkle trinn, og kontroller den med et trykk eller ved å spørre Siri når som helst.

Bilder av Android TV-skjerm, kvinne som bruker talesøk til å søke etter fotballinnhold, og strømming av smarttelefoninnhold til TV med Chromecast
Få smartere underholdning

Gjør underholdningsopplevelsen enklere med Android TV. Få tilgang til over 400 000 filmer og serier på ett sted. Spør Google om å styre TV-en med stemmen din. Strøm også bilder, videoer og musikk fra enheter til TV-en med Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.