Gå til Innhold

STIMULER NYSGJERRIGHETEN

Endeløs underholdning

Oppdag spill og bilder, musikk og filmer, Internett og apper. Med en Android TV™ fra Sony kan du oppdage helt nye underholdningsverdener

Ta det med ro og bruk stemmen

Nå trenger du ikke lenger å skrive inn tekst. Med talesøk kan du enkelt finne innhold og tilbud ved å snakke. Oppdag alle favorittene dine på flere plattformer som Netflix, Hulu, Google Play Filmer og TV, YouTube™ og Spotify®.

Finn alt raskere

Så mye innhold, og så enkelt å utforske det

Sjekk samlebokser, spennende actionfilmer og komiserier på et øyeblikk. Innholdsfanen på TV-er fra Sony gjør det enklere å finne underholdningen du er ute etter.

  • Oversikt over innholdsfane
  • YouTube™
  • Netflix

Smartere liv

Send til en større og bedre skjerm med Chromecast innebygget

Med Chromecast kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en din, uten at det går ut over kvaliteten. Bare trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

  • Valgt av Netflix
  • Netflix i 4K HDR
  • Netflix-knapp
  • Gratis prøveperiode

Uendelig med underholdning

Favorittappene dine – på TV-en

Her finner du alt – de seneste filmene, spillene, musikken og TV-seriene – og det er lett tilgjengelig. Gled deg over et enormt utvalg underholdning på en helt ny måte.

Flere apper. Flere spill. Mer moro.

Du kan enkelt få bedre kapasitet på harddisken med en USB-kobling for å gjøre plass til flere flotte apper og spill.

Smart TV koblet til en ekstern harddisk via USB.

Skapt for spilling

Gjør deg klar for å bli enda mer erfaren. Få mest mulig ut av spillene dine med TV-er fra Sony som er skapt for spilling.

Spill mer

Oppdag kompatible enheter for spillopplevelsen din

Velg mellom de spesialutvalgte kontrollerne for det beste innen spilling på store TV-er, eller du kan få enkel og intuitiv navigering på TV-en og mer med et tastatur.

Logitech-kontroller

Logitech-kontroller

Logitech-tastatur

Logitech-tastatur