Opplev en smartere Android TV

Utforsk favorittappene dine raskt og enkelt ved å snakke – uten å måtte vente.

Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

Finn mer på Google Play-butikken

En enestående Netflix-opplevelse

Anbefales av Netflix
Android TV-ene våre anbefales av Netflix

Netflix har gjort det enkelt å identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere apptilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en egen knapp og talekontroll.

Netflix Calibrated Mode
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesielt utviklet for Netflix-serier og gjengir den samme bildekvaliteten på en TV som på en studiomaster. Med Netflix Calibrated Mode ivaretas innholdsskaperens visjon og intensjon.

Dolby Vision og Dolby Atmos
Få hele Dolby-opplevelsen

Utvalgte Android TV-er er kompatible med Dolby Vision® og Dolby Atmos® og gir deg en oppslukende seeropplevelse og lyd fra alle kanter.

Fungerer med Google Home
Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

Enkel kontroll av flere enheter med smart fjernkontroll
Enkel kontroll med smart fjernkontroll

Koble digitalbokser og andre enheter til OLED Smart TV-en via HDMI, og styr alle med en smart fjernkontroll. Et slankere, mer avrundet design med innebygget mikrofon for talekontroll og forbedret knappeplassering gjør den enkel å bruke.

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en din fra en iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og programmer fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Fungerer med Apple AirPlay / Apple
Send til en større og bedre skjerm med Chromecast built-in

Med Chromecast kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en din, uten at det går ut over kvaliteten. Bare trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Chromecast innebygget-logo