Underholdningen du elsker. Med hjelp fra Google.

Se over 700 000 filmer og TV-serieepisoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet ditt fra apper og abonnement og organiserer dem for deg. Det er enkelt å søke – bare spør Google. Bare si «Ok Google, finn actionfilmer» for å søke i favorittappene dine.

Filmer og serier håndplukket til deg

Oppdag nye filmer og serier med forslag som er basert på det du har sett på, og det som interesserer deg. Du kan til og med legge til noe i Må se-listen fra telefonen din, slik at anbefalingene alltid er oppdatert.

Google Play gir TV-en mer enn 7000 apper og spill

Finn mer i Google Play-butikken.

Fungerer med Google Home
Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

Smart fjernkontroll trådløst koblet til en PS4, Blu-ray-spiller, TV, dekoder og høyttaler.
Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle smartenhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Stue som viser hvordan Google Assistant skaper et smartere hjem
Hjemmet ditt på TV-en

Kontroller kompatible smarthjemenheter med stemmen. Se feeden fra overvåkingskameraet ditt rett på TV-en. Juster romtemperatur, lys med mer – bare spør Google.

En TV i en stue og en hånd som holder i en smarttelefon. Begge skjermene viser det samme kajakkbildet
Strøm innhold fra enheten din

Strøm filmer, serier, bilder med mer fra telefonen til TV-en din – helt enkelt.

Bilde av For All Mankind på Apple TV-skjerm med en smarttelefon foran
Kompatibel med Apple AirPlay

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og TV-serier fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Fungerer med Apple HomeKit

Apple HomeKit-teknologien gir deg en enkel og sikker måte å kontrollere TV-en på fra Sony ved hjelp av Apple Home-appen og Siri på iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod eller Mac. Konfigurer TV-en med Hjem-appen med noen få enkle trinn, og kontroller den med et trykk eller ved å spørre Siri når som helst.

Bilder av Android TV-skjerm, kvinne som bruker talesøk til å søke etter fotballinnhold, og strømming av smarttelefoninnhold til TV med Chromecast
Få smartere underholdning

Gjør underholdningsopplevelsen enklere med Android TV. Få tilgang til over 400 000 filmer og serier på ett sted. Spør Google om å styre TV-en med stemmen din. Strøm også bilder, videoer og musikk fra enheter til TV-en med Chromecast built-in.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.