STIMULER NYSGJERRIGHETEN

Endeløs underholdning

Oppdag spill og bilder, musikk og filmer, Internett og apper. Med en Android TV™ fra Sony kan du oppdage helt nye underholdningsverdener

Ta det med ro og bruk stemmen

Nå trenger du ikke lenger å skrive inn tekst. Med talesøk kan du enkelt finne innhold og tilbud ved å snakke. Oppdag alle favorittene dine på flere plattformer som Netflix, Hulu, Google Play Filmer og TV, YouTube™ og Spotify®.

Smartere liv

Send til en større og bedre skjerm med Chromecast innebygget

Med Chromecast innebygget kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en din, uten at det går ut over kvaliteten. Bare trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

  • Netflix-kalibrert modus
  • Anbefales av Netflix
  • Netflix-knapp
  • Gratis prøveperiode

Uendelig med underholdning

Favorittappene dine – på TV-en

Her finner du alt – de seneste filmene, spillene, musikken og TV-seriene – og det er lett tilgjengelig. Gled deg over et enormt utvalg underholdning på en helt ny måte.

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en din fra en iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og programmer fra iTunes, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit