Xperia 10 Plus

Større skjerm. Flere muligheter.

Vi presenterer en opplevelse i 21:9-format med den brede 6,5-tommers 21:9-skjermen på Xperia 10 Plus. Få bedre fleroppgavekjøring ved å bruke to apper samtidig, se på filmer i kinoformatet de ble spilt inn i, og spill inn dine egne filmer med videoinnspilling i 21:9. Alt i en slank utforming som passer perfekt i hånden.

SMARTTELEFONER

Xperia 10 Plus – 6,5-tommers bred 21:9-skjerm med Full HD+ | Dobbelt kamera

Xperia 10 Plus
Bilde av Xperia 10 Plus – 6,5-tommers bred 21:9-skjerm med Full HD+ | Dobbelt kamera

navyblack

6,5-tommers, bred 21:9-skjerm med Full HD+
6,5-tommers, bred 21:9-skjerm med Full HD+
Videoinnspilling i 21:9
Videoinnspilling i 21:9 med 12 MP og 8 MP dobbelt kamera og 2x optisk zoom
Høyoppløselig lyd
Høyoppløselig lyd med DSEE HX™ og LDAC™

Skjerm

Enkel fleroppgavekjøring med delt skjerm

Se på videoer mens du skriver tekstmeldinger, eller få med deg nyhetene mens du sender e-post. Med den brede 21:9-skjermen på Xperia 10 Plus har du plass til å bruke to apper samtidig og får dermed bedre fleroppgavekjøring. Bare trykk på siden av telefonen, og bruk Sidesans til å starte de to appene du vil bruke i delt skjerm.

Se mer med en lengre skjerm

Rull mindre og se mer innhold på en enklere måte med den brede 6,5-tommers 21:9-skjermen på Xperia 10 Plus. Alt i detaljrik Full HD+.

Fordyp deg enda mer i filmene med 21:9

La deg oppsluke av filmer på den brede 21:9-skjermen til Xperia 10 Plus. Det er samme sideforhold som favorittfilmene dine er spilt inn i. En skjerm i bredformat og en rammeløs utforming betyr at du kan se filmer på smarttelefonen akkurat slik de er ment å bli opplevd.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. og Wanda Culture Holding Co. Limited. Med enerett.

Kamera

Videoinnspilling i 21:9

Spill inn videoer i samme sideforhold som filmskaperne bruker, med videoinnspilling i 21:9 – og se dem på den brede 21:9-skjermen på Xperia 10 Plus.

System med dobbelt kamera og 2x optisk zoom

Takket være systemet med 12 MP og 8 MP dobbelt kamera kan du ta kvalitetsbilder og slippe kreativiteten løs med den kunstneriske Bokeh-effekten. Xperia 10 Plus har også 2x optisk zoom, slik at du kan komme tett på hver minste detalj.

Design

Passer perfekt i hånden

Xperia 10 Plus er utformet for å ligge godt i hånden. Den brede 21:9-skjermen gir telefonen en slank, elegant og brukervennlig form.

Skjønnhet og slitestyrke med Corning® Gorilla® Glass 5

Xperia 10 Plus bruker Corning® Gorilla® Glass 5, som er robust og slitesterkt, og den elegante metallfinishen passer perfekt til den vakre formen på telefonen.

Lyd

Smarttelefonlyd på en ny måte med høyoppløselig lyd

Hvert spor kommer tettere på originalinnspillingen med høyoppløselig lyd og DSEE HX™. LDAC-strømming får alt til å høres bra ut, enten du lytter trådløst eller ikke.

Hør hver note høyt og klart

Smartforsterker-teknologien gir deg rikere, høyere lyd med bassforbedring, slik at du får mest mulig ut av musikken din – uansett hvor du befinner deg.

Batteri

Batteri som varer lengre

Med en kapasitet på hele 3000 mAh gir Xperia 10 Plus deg batterikraft du kan stole på. Smart Stamina forutser dessuten hvor lenge du kommer til å ha strøm, og tilpasser energibruken din slik at du kan holde deg i gang lenger.

Hjelper batteriet med å vare lenger

Med ladeteknologiene våre holder batteriet ditt seg i god stand lenger. Batteripleie beskytter telefonen mot å bli ladet for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen når den er på lading, for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt.

Ytelse

Rask ytelse med kraftig prosessor

Fra surfing og spilling til rask fleroppgavekjøring – mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™636 håndterer enkelt alt du har av apper, filmer, spill med mer.

Spor til 512 GB microSD™-kort
Utvid minnet

Få opptil 512 GB ekstra lagringsplass i telefonen ved å bruke microSD™-sporet.

To SIM-kort
Gå aldri glipp av et anrop med dobbel SIM

Bruk telefonen både til jobb og fritid, takket være to SIM-kortspor.

Bli kjent med Xperia 10 Plus

Xperia 10 Plus har en 6,5-tommers, bred 21:9-skjerm – perfekt til fleroppgavekjøring – videoinnspilling i 21:9 med dobbelt kamera og 2x optisk zoom, samt en slank utforming som passer perfekt i hånden.

Skjerm

Delt skjerm skapt for fleroppgavekjøring

Den brede 6,5-tommers 21:9-skjermen har plass til to apper samtidig. Skriv e-poster mens du ser på TV-serier, eller chat med vennene dine mens du leser nyhetene. Takket være Sidesans og appstarteren kan du raskt og enkelt dele skjermen.

Få enkel tilgang til favorittappene dine med Sidesans

Sidesans viser deg raskt favorittappene dine, slik at du ikke behøver å lete etter dem. Dobbelttrykk på en av sidene på Xperia 10 Plus, så bruker funksjonen kunstig intelligens i Xperia™ til å forutse hvilke apper som skal vises.

Bred 21:9-skjerm

Den brede skjermen til Xperia 10 Plus bruker samme 21:9-sideforhold som brukes til å spille inn filmer. De fleste smarttelefonskjermer håndterer ikke dette formatet og viser svarte felt øverst og nederst på skjermen. Med Xperia 10 Plus får du derimot underholdning fra kant til kant.

Strøm 21:9-filmer

Med den brede 21:9-skjermen kan du se på kompatibelt innhold fra Netflix på smarttelefonen i kinoformatet de er laget for å bli vist på.

Netflix-strømmemedlemskap kreves.

Kamera

Ta bilder og spill inn videoer i ulike sideforhold

Du kan ta bilder og spille inn videoer i ulike sideforhold etter behov. Videoinnspilling i 21:9 betyr at du kan spille inn og vise filmer i ekte kinoformat. Fotografering i 1:1 er perfekt for Instagram-bilder.

4K-opptak
4K-opptak

Spill inn video med fire ganger så høy oppløsning som full HD, og få med hver minste detalj.

SteadyShot™-bildestabilisering
Jevn og stødig innspilling med bildestabilisering

Spill inn videoer uten risting – selv i bevegelse – med SteadyShot™-bildestabilisering.

Slipp kreativiteten løs med systemet med 12 MP og 8 MP dobbelt kamera

Xperia 10 Plus har et 12 MP kamera som tar flotte bilder i alle slags situasjoner, i både 21:9 og andre sideforhold. Med kameraet med 8 MP kan du gjøre bakgrunnen vakkert uskarp – dette kalles «Bokeh» – samt komme tett på motivet med 2x optisk zoom.

Få vakre bakgrunner på en enkel måte

Bokeh er en kunstnerisk fotoeffekt som skaper en myk, ufokusert bakgrunn. Før var det bare speilreflekskameraer som kunne oppnå denne effekten, men Xperia 10 har et system med dobbelt kamera som gir deg samme effekt bare ved å trykke på en knapp.

Detaljerte nærbilder med 2x optisk zoom

Kom tettere på handlingen når du fotograferer, takket være 2x optisk zoom. Med kameraet med 8 MP i Xperia 10 Plus kommer du tett på motivet og får med deg hver minste detalj.

Design

Passer perfekt i hånden

Xperia 10 Plus har en ergonomisk utforming med en sømløs form som passer perfekt i hånden. Den slanke skjermen i 21:9-format gjør telefonen enkel å holde, og den rammeløse utformingen bidrar til en mer altoppslukende smarttelefonopplevelse.

Vakkert lys

Fargeutvalget til Xperia 10 Plus er inspirert av lys som reflekteres på metalloverflater, og skaper et lekkert, naturlig inntrykk.

Enkel enhåndsbruk med minigrensesnitt

Gjør skjermen mindre ved å sveipe med tommelen, så får du enkelt tilgang til alle appene dine med mer. Du kan dermed bruke telefonen med én hånd når du er på farten, og likevel få den samme gode funksjonaliteten.

Spesifikasjoner

6,5-tommers bred 21:9-skjerm med Full HD+ og videoinnspilling i 21:9 med 12 MP og 8 MP dobbelt kamera og 2x optisk zoom, høyoppløselig lyd med DSEE HX™ og LDAC.
  • 6,5-tommers, bred 21:9-skjerm med Full HD+

  • Videoinnspilling i 21:9

  • System med dobbelt kamera (12 MP + 8 MP) og 2x optisk zoom

  • Høyoppløselig lyd med DSEE HX™ og LDAC™

  • Batteri på 3000 mAh med høy kapasitet

Dimensjoner
167 x 73 x 8,3 mm
Vekt
180 g
Vannbestandig
-
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
3000 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere