Xperia 10

Den ultimate storskjermenheten

Vi presenterer en opplevelse i 21:9-format med den brede 21:9-skjermen på Xperia 10. Gjør flere ting samtidig, helt problemfritt – eller se på film med samme sideforhold som på kino. Ta, spill inn og se på bilder og videoer i 21:9-format med en enhet som er utformet for å passe perfekt i hånden din.

SMARTTELEFONER

Xperia 10 – 6-tommers bred 21:9-skjerm med Full HD+ | Dobbelt kamera

Xperia 10
Bilde av Xperia 10 – 6-tommers bred 21:9-skjerm med Full HD+ | Dobbelt kamera

pinknavysilverblack

6-tommers, bred 21:9-skjerm med Full HD+
6-tommers, bred 21:9-skjerm med Full HD+
Videoinnspilling i 21:9 og dobbelt kamera
Videoinnspilling i 21:9 og dobbelt kamera (13 MP + 5 MP)
Høyoppløselig lyd
Høyoppløselig lyd med DSEE HX™ og LDAC

Skjerm 

Bred 21:9-skjerm for fleroppgavekjøring

Med en 21:9-skjerm får du et mer anvendelig skjermområde og et format som passer perfekt til å kjøre to apper samtidig, se mer innhold og se på film i sideforholdet 21:9. Takket være Sidesans og appstarteren kan du raskt og enkelt dele skjermen.

Se mer med en lengre skjerm

Den elegante 6-tommersskjermen har 21:9-format og får dermed plass til mer innhold. Det betyr mindre rulling når du bruker favorittappene dine – alt i detaljrik Full HD+.

Altoppslukende filmopplevelser i 21:9-format

La deg oppsluke av filmer på den brede 21:9-skjermen til Xperia 10. Se favorittfilmene dine i det samme kinoformatet som de ble spilt inn i. Den brede skjermen og rammeløse utformingen betyr at du kan la deg oppsluke av underholdning slik den virkelig skal oppleves.

Kamera

Videoinnspilling i 21:9

Spill inn videoer i et sideforhold med kinoformat som filmskaperne bruker, med videoinnspilling i 21:9 – og se dem på den brede 21:9-skjermen på Xperia 10.

Ta kunstneriske bilder med et system med dobbelt kamera

Takket være systemet med 13 MP og 5 MP dobbelt kamera kan du ta flotte bilder og slippe kreativiteten løs med den kunstneriske Bokeh-effekten.

Design

Passer perfekt i hånden

Xperia 10 er utformet for å ligge godt i hånden. Den brede 21:9-skjermen gir telefonen en slank, elegant og brukervennlig form.

Skjønnhet og slitestyrke med Corning® Gorilla® Glass 5

Xperia 10 bruker Corning® Gorilla® Glass 5, som er robust og slitesterkt, og den elegante metallfinishen passer perfekt til den vakre formen på telefonen.

Lyd

Smarttelefonlyd gjenskapt i høyoppløselig lyd

Hvert spor kommer tettere på originalinnspillingen med høyoppløselig lyd og DSEE HX™. LDAC-strømming får alt til å høres bra ut, enten du lytter trådløst eller ikke.

Hør hver note høyt og klart

Smartforsterker-teknologien gir deg rikere, høyere lyd med bassforbedring, slik at du får mest mulig ut av musikken din – uansett hvor du befinner deg.

Batteri

Batteri som varer lengre

Med en kapasitet på hele 2870 mAh gir Xperia 10 deg batterikraft du kan stole på. Smart Stamina forutser dessuten hvor lenge du kommer til å ha strøm, og tilpasser energibruken din slik at du kan holde deg i gang lenger.

Hjelper batteriet med å vare lenger

Vår ladeteknologi får batteriet til å holde seg lengre. Batteripleie hindrer at telefonen blir overladet, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen mens den lades for å påse at batteriet ikke overbelastes.

Ytelse

Gjør enda mer takket være en kraftig prosessor

Fra surfing og spilling til rask fleroppgavekjøring – mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™630 håndterer enkelt alt du har av apper, filmer, spill med mer.

Spor til 512 GB microSD™-kort
Utvid minnet

Få opptil 512 GB ekstra lagringsplass i telefonen ved å bruke microSD™-sporet.

To SIM-kort
Gå aldri glipp av et anrop med dobbel SIM

Bruk telefonen både til jobb og fritid, takket være to SIM-kortspor.

Bli kjent med Xperia 10

Xperia 10 har en bred 21:9-skjerm for bedre fleroppgavekjøring og altoppslukende filmopplevelser. I tillegg får du videoinnspilling i 21:9 og dobbelt kamera – alt i en slank utforming som er brukervennlig og passer perfekt i hånden.

Skjerm

Flervindu for bedre fleroppgavekjøring

Den brede 21:9-skjermen på 6 tommer gir deg plass til å gjøre enda mer med smarttelefonen din. Få gjort mer ved å bruke to apper samtidig. Skriv en e-post mens du ser på en video, eller send en kjapp tekstmelding samtidig som du leser en artikkel. Med Sidesans og appstarteren kan du raskt og enkelt dele skjermen.

Få enkel tilgang til favorittappene dine med Sidesans

Sidesans viser deg raskt favorittappene dine, slik at du ikke behøver å lete etter dem. Dobbelttrykk på siden av Xperia 10, så bruker funksjonen kunstig intelligens i Xperia™ til å forutse hvilke apper som skal vises.

Bred 21:9-skjerm

Den brede 21:9-skjermen i Xperia 10 bruker et sideforhold i kinoformat som mange filmer spilles inn i. De fleste smarttelefonskjermer håndterer ikke dette formatet og viser svarte felt øverst og nederst på skjermen. Med Xperia 10 får du derimot underholdning fra kant til kant.

Strøm 21:9-filmer

Med den brede 21:9-skjermen kan du se på kompatibelt innhold fra Netflix på smarttelefonen i kinoformatet de er laget for å bli vist på.Med den brede 21:9-skjermen kan du se på kompatibelt innhold fra Netflix* på smarttelefonen i kinoformatet de er laget for å bli vist på.

*Netflix-strømmemedlemskap kreves.

Kamera

Ta bilder og spill inn videoer i ulike sideforhold

Med Xperia 10 kan du spille inn videoer og ta bilder i ulike sideforhold etter ønske. Videoinnspilling i 21:9 betyr at du kan spille inn filmer i kinoformat. Bruk 1:1 for å ta bilder som er ideelle til sosiale medier.

4K-opptak
4K-opptak

Spill inn video med fire ganger så høy oppløsning som full HD, og få med hver minste detalj.

SteadyShot™-bildestabilisering
Jevn og stødig innspilling med bildestabilisering

Spill inn videoer uten risting – selv i bevegelse – med SteadyShot™-bildestabilisering.

Slipp kreativiteten løs med systemet med 13 MP og 5 MP dobbelt kamera

Xperia 10 har et 13 MP kamera som tar flotte bilder i alle slags situasjoner og i ulike sideforhold, blant annet 21:9. Med kameraet med 5 MP kan du gjøre bakgrunnen vakkert uskarp – dette kalles «Bokeh» og passer perfekt til kunstneriske portretter.

Få vakre bakgrunner på en enkel måte

Bokeh er en kunstnerisk fotoeffekt som skaper en myk, ufokusert bakgrunn. Før var det bare speilreflekskameraer som kunne oppnå denne effekten, men Xperia 10 har et system med dobbelt kamera som gir deg samme effekt bare ved å trykke på en knapp.

Design

Passer perfekt i hånden

Xperia 10 har en ergonomisk utforming med en sømløs form som passer perfekt i hånden. Den slanke skjermen i 21:9-format gjør telefonen enkel å holde, og den rammeløse utformingen bidrar til en mer altoppslukende smarttelefonopplevelse.

Vakkert lys

Fargeutvalget til Xperia 10 er inspirert av lys som reflekteres på metalloverflater, og skaper et lekkert, naturlig inntrykk.

Enkel enhåndsbruk med minigrensesnitt

Gjør skjermen mindre ved å sveipe med tommelen, så får du enkelt tilgang til alle appene dine med mer. Du kan dermed bruke telefonen med én hånd når du er på farten, og likevel få den samme gode funksjonaliteten.

Spesifikasjoner

6-tommers bred 21:9-skjerm med Full HD+ og videoinnspilling i 21:9, dobbelt kamera (13 MP + 5 MP) og høyoppløselig lyd med DSEE HX™ og LDAC™.
  • 6-tommers, bred 21:9-skjerm med Full HD+

  • Videoinnspilling i 21:9

  • System med dobbelt kamera (13 MP + 5 MP)

  • Høyoppløselig lyd med DSEE HX™ og LDAC™

  • Batteri på 2870 mAh med høy kapasitet

Dimensjoner
156 x 68 x 8,4 mm
Vekt
162 g
Vannbestandig
-
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
2870 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere