Xperia 10 II

Overgå forventningene til smarttelefonen

Imponerende visning og opptak i en ukomplisert, slank design. Uansett hva du bruker smarttelefonen til, får du mer glede av den med Xperia 10 II.

SMARTTELEFONER

Xperia 10 II – 6-tommers bred 21:9 OLED-skjerm | Kamera med tre objektiver

Xperia 10 II
Xperia 10 II i svart

whiteblack

Veil. pris

kr 3 990,00

(inkl. MVA)
Bare la det regne – knips og se gjennom i allslags vær

Med IP65/68-sertifisert vannbestandighet, slitesterkt Corning® Gorilla® Glass 6 og batteri med lang levetid, er Xperia 10 II bygget for bekymringsfri bruk. En flervindusfunksjon lar deg bruke smarttelefonen din på nye måter med den kinoaktige 6 tommer brede 21:9 OLED-skjermen, som gjør seeropplevelsen til en lek. Du har også mer kreativ frihet når det kommer til bilder og video, takket være det nye kameraet med tre objektiver.

Her er Xperia 10 II
Skjerm

Med den imponerende 6 tommer brede 21:9-OLED-skjermen har det aldri før vært mer fornøyelig å se på innhold på smarttelefonen din.

Når smarttelefoner møter TV-er

Vi har brukt vår verdenskjente TV-ekspertise til å finjustere og skape en eksepsjonell OLED-skjermopplevelse på Xperia 10 II. Med utrolig rike og naturlige farger og dypere svarttoner, er resultatene hakeslippende.

Oppslukende underholdning

Med kinoaktige sideforhold, lar den 6 tommer brede 21:9-OLED-skjermen deg oppsluke i alle dine favorittfilmer, TV-programmer og spill.

AFTER EARTH er nå tilgjengelig på Digital. AFTER EARTH: © 2013 Columbia Pictures Industries, Inc. Med enerett.

Kamera

Enten du tar bilder eller filmer, gjør Xperia 10 II sitt kamera med tre objektiver det enkelt og fornøyelig å fange vakre bilder, hver gang.

Bli kreativ med kameraet med tre objektiver

Et kamera med tre objektiver – med ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto – gir deg den kreative fleksibiliteten til å ta vakre bilder av en rekke scenarier i ulike forhold.

16 mm ultravidvinkel
16 mm ultravidvinkel

Velg 16 mm vidvinkel når du vil få plass til alt i bildet.

26 mm vidvinkel
26 mm vidvinkel

Den allsidige 26 mm-vidvinkelen dekker de fleste fotosituasjoner og scenarier med dårlige lysforhold.

52 mm telefoto
52 mm telefoto

Når du vil komme nærmere på motivet velger du 52 mm telefoto.

Vakre bilder, helt enkelt

Ved å kombinere Sonys fotografiske ekspertise med kunstig intelligens (AI), kan Xperia 10 II gjenkjenne ulike fotoscenarier og justere kamerainnstillingene basert på disse. På den måten kan du fange slående bilder, igjen og igjen.

Nattmodus

Bytt til nattmodus, og Xperia 10 II skreddersyr innstillingene for å hjelpe deg å ta utmerkede bilder i dårlige lysforhold.

Tokyo om natten tatt med Xperia
Mat

Xperia 10 II bruker kunstig intelligens til å oppdage når du tar bilder av mat, og optimaliserer innstillingene for å skape bilder som gir deg vann i munnen.

Tallerken med kylling og salat tatt med Xperia
Hudfargetone

Enten det er et individuelt portrett eller gruppebilde, kan Xperia 10 II justere innstillingene for å sørge for at hudtoner ser helt naturlige ut.

Kvinne ved vannet tatt med Xperia
4K-logo
4K-videoinnspilling

Spill inn video med fire ganger så høy oppløsning som full HD, og få med hver minste detalj.

SteadyShot™-ikon
SteadyShot™

SteadyShot gir deg jevne videoer uten risting, selv når du filmer i bevegelse.

Brukervennlighet

Xperia 10 II er en fryd å bruke, dag etter dag, med en praktisk flervindusfunksjon, 21:9 rullbarhet og andre intuitive funksjoner.

Flervindu for fleroppgavekjøring

Flervindusfunksjonen til den brede 21:9-skjermen lar deg enkelt dele skjermen i to separate vinduer for å bruke to ulike apper samtidig i hvert vindu. Det er perfekt for fleroppgavekjøring – du kan for eksempel se kart i ett vindu mens du sender en melding i det andre.

Se mer – bruk mindre tid på å bla

Den brede 6-tommers 21:9 OLED-skjermen har et større skjermområde for nettsurfing, lesing, kart, meldinger, med mer.

Enkel bruk med én hånd

Xperia 10 II har kanskje en stor 6-tommers skjerm, men det hindrer deg ikke i å komfortabelt bruke den med én hånd. Miniskjermfunksjonen putter alt innen rekkevidde, mens Sidesans tilbyr en enkel måte å åpne flervindusfunksjonen på, og gir deg rask, intuitiv tilgang til alle appene dine. Så lett at den også er lett å håndtere – enten du tar bilder eller spiller spill.

Xperia 10 II med miniskjermfunksjon
Design

Xperia 10 II sitt design er lekkert og lett og bruke, og kombinerer substans med stil i like mengder.

Velg favorittfargen din

Xperia 10 II er tilgjengelig i et utvalg farger – velg den som passer stilen din best.

Fargetilgjengelighet kan variere.

Ingen bekymringer

Med den IP65/68-sertifiserte vannbestandigheten og den lange batteritiden lar Xperia 10 II deg konsentrere deg om gledene med smarttelefonen.

Vannbestandig og slitesterkt design

Xperia 10 II har Corning® Gorilla® Glass 6 på for- og baksiden, noe som gir utmerket slitestyrke og beskyttelse. Og IP65/68-sertifiseringen betyr at den er vann- og støvbestandig også.

IP65/68 og Corning® Gorilla® Glass 6-logoer
Batteri med lang levetid

Xperia 10 II har et 3600 mAh-batteri med lang levetid som gir deg all kraften du trenger for å nyte dagen. 

Xperia 10 II med batteripleie og Xperia Adaptive Charging
Holder batteriet ditt i god stand lenger

Med ladeteknologiene våre holder batteriet ditt seg i god stand lenger. Batteripleie beskytter telefonen mot å bli ladet for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen når den er på lading, for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt.

Hurtiglading når du trenger det

Xperia 10 II er kompatibel med den valgfrie hurtigladeren UCH32C slik at du kan gi smarttelefonen din en oppkvikker hvis den har lite strøm.

Xperia 10 II med valgfri hurtiglader
Lydperfeksjonisme, trådløs eller kablet

Lydekspertisen vår sørger for en eksepsjonell lytteopplevelse, i tillegg til det beste innen trådløs lytting med trådløs høyoppløselig lyd. Vi har også beholdt det som er praktisk og gir god kvalitet med 3,5 mm-lydjacken, og DSEE HX for henførende lydoppskalering og innebygd høyoppløselig lydavspilling.

Ytelse du kan stole på

Fra surfing og spilling til rask fleroppgavekjøring – mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 665 håndterer enkelt alt du har av apper, filmer, spill med mer.

Alle skjermbilder er kun til illustrasjonsformål.

xperia
The Xperia 10 II er Android Enterprise Recommended
android

Android™ 7er laget for forretninger, uansett hva din virksomhet er. Det er en kraftfull plattform som er åpen for alle. Det betyr at det er flere Android-enheter å velge mellom, og de er laget for alle slags jobber. Flere måter å lage dine egne tilpassede apper på, og Google™-innovasjon står bak det hele. Gir bedriften din flere muligheter.8

Spesifikasjoner og funksjoner

Xperia 10 II kombinerer en kinoaktig 21:9 bred 6-tommers OLED-skjerm for oppslukende underholdning med et kamera med tre objektiver for mer kreativ fotografering. Den tilbyr også lett håndtering og bekymringsfritt design, inkludert langvarig batteri, IP65/68-sertifisert vannbestandighet og Corning® Gorilla® Glass 6.
  • 21:9 bred 6-tommers OLED-skjerm

  • Kamera med tre objektiver: ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto

  • IP65/68-sertifisert vann- og støvbestandighet

  • Flervindusfunksjon og Sidesans for lett bruk

  • Slank og lett for komfortabel bruk

Dimensjoner
157 x 69 x 8,2 mm
Vekt
151 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP65/68)
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
3600 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere