Xperia 10 III

5G som passer i hånden og livet ditt

Opplev friheten ved 5G-hastighet, kraftig ytelse og lang batteritid – alt i en førsteklasses smarttelefon som passer i hånden.

ALLE SMARTTELEFONER

Xperia 10 III vannavstøtende mobiltelefon med stort batteri (lader følger ikke med)

Xperia 10 III EU
Blå Xperia 10 III

bluewhiteblack

Veil. pris

kr 4 290,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
5G-hastighet, lang batteritid og et kompakt, holdbart design

Få mer glede av det innholdet du ønsker når du er på farten med Xperia 10 III. Denne smarttelefonen kombinerer et kraftig batteri og lang levetid, med 5G-hastighet for rask strømming og nedlastinger. Det førsteklasses, håndtilpassede designet er ikke bare behagelig å håndtere, men også solid og vannavstøtende. Så du trenger ikke bekymre deg for å bruke Xperia 10 III når og hvor du vil. 

Her er Xperia 10 III 


Sonys TV-kompetanse i en pen smarttelefonskjerm 

Vi har brukt vår verdenskjente TV-ekspertise til å skape en eksepsjonell visningsopplevelse på Xperia 10 III. Med kinoskjermformat og den 6 tommer brede 21:9-OLED-skjermen kan du la deg oppsluke i alle dine favorittfilmer, TV-programmer og spill.

Fantastisk farge og kontrast

OLED-skjermen benytter Sonys videobildeoptimalisering og leverer utrolig rike, naturlige farger og dypere toner av svart. Den er også i stand til å vise HDR-innhold, som har et bredere dynamisk område enn standard videoformater, noe som forbedrer både kontrast og farge. Lyse deler av bildet blir lysere, og fargepaletten utvides for å vise mer lyse blåtoner, grønntoner, rødtoner og alt i mellom.

Svart Xperia 10 III med en scene fra London i skumring
Vakre øyeblikksbilder gjøres enkelt med trippelobjektiv

Kameraet med trippelobjektiv har ultra-vidvinkel, vidvinkel og telefoto som alternativer, og lar deg ta et stort utvalg av bilder, fra vidstrakte landskap til uttrykksfulle portretter.

Kvinne på taket som ser seg over skulderen, tatt med 16 mm ultravidobjektiv
16 mm ultravidvinkel

Når du vil fange opp situasjonen rundt deg, bør du bruke 16 mm ultravidvinkel. 

Nærbilde av en kvinne på taket som ser over skulderen og smiler, tatt med 27 mm vidvinkelobjektiv
27 mm vidvinkel

27 mm vidvinkel er et allsidig alternativ som er tilstrekkelig i de fleste hverdagssituasjoner.

Profilbilde av en kvinne på taket som ser på kameraet, tatt med et 54 mm teleobjektiv
54 mm telefoto

Teleobjektivet på 54 mm er ideelt for portretter hvor du trenger å komme nært innpå motivet.

AI-optimaliserte innstillinger for en rekke situasjoner

Xperia 10 III tilbyr ikke bare allsidighet med tredobbelt objektiv, men har også en rekke brukervennlige fotograferingsfunksjoner som hjelper deg med å få fremragende resultater hver gang.

4K-logo
4K-videoinnspilling

4K videoinnspilling lar deg filme med fire ganger oppløsningen til Full HD.

SteadyShot™-logo
SteadyShot™

SteadyShot gir deg jevne videoer uten risting, selv når du filmer i bevegelse.

Eksepsjonell lydkvalitet, trådløs eller kablet

Xperia 10 III tilbyr eksepsjonell lyd, enten du nyter det ultimate innen trådløs lytting med trådløs høyoppløselig lyd eller bruker 3,5 mm-lydkontakten til å koble til dine yndlingshodetelefoner. I tillegg til innebygd høyoppløselig lydavspilling har Xperia 10 III også DSEE Ultimate, som bruker kunstig intelligens til å oppgradere all musikken din til lydkvalitet som nesten tilsvarer høyoppløselig lydavspilling. 

Lett design som passer godt i hånden

Selv om Xperia 10 III har en stor 6 tommers skjerm, måler telefonen kun 68 mm i bredde – så du kan komfortabelt bruke den med bare én hånd. Med sine 169 gram er den både lett og enkel å håndtere, enten du tar et bilde eller spiller et spill.

Xperia 10 III viser nettleser med en video som avspilles i et annet vindu på toppen
Laget for fleroppgavekjøring

På Xperia 10 III har Sonys unike flervindusfunksjon på den brede 21:9-skjermen blitt forbedret med en ny popup-vindufunksjon. Denne funksjonen er perfekt for multitasking og lar deg legge et vindu over et annet. På den måten kan du raskt håndtere en oppgave som å svare på en melding, og deretter komme deg tilbake til spillet du spiller eller nettstedet du ser på.

Robust, vannbestandig design

Med vannbestandighetsklassifisering IP65/68 og holdbart Corning® Gorilla® Glass 6 er Xperia 10 III bygd for å tåle hverdagens utfordringer.

Svart Xperia 10 III med vann som spruter i bakgrunnen
Iøynefallende stil

Xperia 10 III kombinerer et førsteklasses utseende og følelse med et utvalg av farger som passer din stil.

Strålende ytelse 

Den mobile plattformen Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G kan enkelt håndtere alle appene, filmene, spillene m.m., mens Qualcomm® Snapdragon™ X51 5G Modem-RF-systemet kombinerer høy ytelse med effektivitet for overlegen tilkoblingskvalitet

5G-logo
Opplev hvor hurtig 5G er

En rask 5G-tilkobling åpner for en verden av muligheter, slik at du kan laste ned kompromissløst og strømme sømløst – selv om filene har høy oppløsning.

5G/4G Wi-Fi-logo
Smart tilkobling

Smart tilkobling bruker Xperias dype læringsteknologi og Sonys nevrale nettverksbiblioteker til å analysere Wi-Fi-signaler og forutse tilkoblingsproblemer i nær fremtid. Xperia 10 III vurderer kvaliteten på tilgjengelig Wi-Fi før du kobler til, slik at du ikke lenger trenger å bruke tid på Wi-Fi som ikke fungerer. Hvis den forutser problemer med Wi-Fi-tilkoblingskvaliteten, bruker den mobildata i stedet. Med Xperia er du alltid på den beste tilgjengelige tilkoblingen.

Strøm hele dagen og hurtiglading

Med et langvarig batteri på 4500 mAh gir Xperia 10 III deg all den kraften du trenger for å nyte dagen. Og med 30 W hurtiglader XQZ-UC1 kan du raskt fylle på når du har lite strøm.

Mann som lener seg mot en vegg mens han ser på en Xperia 10 III
Graf som viser resterende batterilevetid for Xperia 10 III
Et batteri i god form, selv etter 3 års bruk

Med ladeteknologiene våre holder batteriet seg i god stand lenger. Batteripleie beskytter telefonen mot å bli ladet for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen når den er på lading, for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt.

1. Batterikapasitet
2. Batteritid
3. Normal lading

Xperia 10 III anbefales av Android Enterprise

Android™ er laget for profesjonell bruk, uansett hvilket felt du er i. Det er en kraftfull plattform som er åpen for alle. Det betyr at det er flere Android-enheter å velge mellom, og de er laget for alle slags jobber. Flere måter å lage dine egne tilpassede apper på, og Google™-innovasjon står bak det hele. Gir bedriften din flere muligheter.

Xperia 10 III fremside og bakside i svart
Illustrasjon som viser dataoverføring mellom en annen telefon og Xperia 10 III
Enkel overføring av innhold fra den gamle iPhone- eller Android-enheten

Xperia Transfer 2-appen lar deg overføre innholdet som betyr mest fra den gamle Android- eller iOS-smarttelefonen til nye Xperia 10 III. Alt fra bilder, videoer og musikk til kontakter, kalender, samtalelogg og meldinger (SMS/MMS) kan overføres raskt, sikkert og enkelt.

Alle bilder på skjermen er kun ment som illustrasjon.

5G-nettverk og tilgjengelighet kan variere avhengig av land, operatør, programvareversjon og brukermiljø.

Linsefremstilling er tilsvarende en fokallengde på 35 mm.

Spesifikasjoner og funksjoner

Xperia 10 III lar deg gjøre mer av det du liker og kombinerer rask ytelse og et kraftig, langvarig batteri med et førsteklasses utseende og en robust design som passer godt i hånden.
  • 21:9 bred 6-tommers OLED-skjerm med HDR-kapasitet

  • Kamera med tre objektiver: ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto

  • Kraftig 4500 mAh batteri med 3 års levetid

  • IP65/68-sertifisert vann- og støvbestandighet

  • Passer godt i hånden og er lett for komfortabel bruk

Dimensjoner
154 x 68 x 8,3 mm
Vekt
169 g
Vannbestandig
Vannavstøtende (IPX5/IPX8), støvtett (IP6X)
Antall SIM-kort
Hybrid med to SIM-kort
Kapasitet
4500 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere