Xperia 10 IV

Den perfekte følgesvennen i hverdagen

Med kraftig ytelse, superlett design, trippelobjektivkamera, fantastisk 21:9 OLED-skjerm og lyd av høy kvalitet kommer du til å undre deg over hvordan du klarte deg uten Xperia 10 IV.

ALLE SMARTTELEFONER

Xperia 10 IV | Kompakt design | Lett | 5000 mAh-batteri

Xperia 10 IV
Xperia 10 IV i svart sett forfra og bakfra

greenpurplewhiteblack

Palkittu
Et stort, kraftig batteri i et lett, kompakt mobilhus

Xperia 10 IV handler om maksimal glede og minimal innsats. Verdens letteste 5G-smarttelefon med et 5000 mAh-batteri med stor kapasitet som ligger godt i hånden og er kompakt.

Her er Xperia 10 IV
Uttrykk deg selv med et utvalg farger

Svart/hvit/mintgrønn/lavendel

Kamera

Med et funksjonspakket kamera med trippeobjektiv kan det ikke bli enklere å ta vakre bilder og videoer, selv i svakt lys. 

Skjerm

Den lysere 6 tommers 21:9 OLED-skjermen gir en eksepsjonell visningsopplevelse, i alt fra filmer til mobilspill.

Lyd

Med Xperia 10 IV kan du fordype deg i førsteklasses lyd, inkludert høyoppløselig lyd og 360 Reality Audio.

Design og ytelse

Med et batteri med stor kapasitet på 5000 mAh i et lett og slitesterkt design som ligger godt i hånden, møtes kraft og hastighet i enkel stil.

Bærekraft

Fra null plastemballasje til tilgjengelighetsfunksjoner – Xperia 10 IV gjenspeiler Sonys pågående forpliktelse til bærekraft.

Kamera

Vakre bilder og videoer på en enkel måte

Med et trippelobjektivkamera og en rekke nyttige funksjoner for stillbilde og video har det aldri vært enklere å ta bilder av livet.

Ta opp jevne videoer som ikke rister

Optisk SteadyShot

Optisk bildestabilisering (OIS) er ikke bare for stillbilder, det fungerer også for videoer. Når du tar opp video på farten, sikrer unik optisk SteadyShot-teknologi resultater som ikke er uskarpe, og ikke rister.

Ta opp video med mindre mørklegging og hvitlegging

Takket være et utvidet dynamisk område tar Xperia 10 IV opp video med utrolig tydelige detaljer og mindre mørklegging og hvitlegging, selv under høye kontrastforhold som for eksempel sterkt dagslys

Skjerm

En eksepsjonell visningsopplevelse

Xperia 10 IV har en flott 6,0 tommer bred 21:9 OLED-skjerm uten elementer eller kamerahull som ødelegger visningen, og du kan fordype deg i filmer i fullskjermmodus.

Fantastisk farge og kontrast

21:9 OLED/TRILUMINOS-SKJERM for mobil

Den 21:9-brede OLED-skjermen er enda lysere enn forrige modell og gjengir fantastiske bilder med livfulle farger og ekte svarte farger. Ved å bruke Sonys mange års TV-ekspertise optimaliserer den unike TRILUMINOS® DISPLAY for mobilteknologi skjermen for filmvisning, og gjengir utsøkte, livfulle bilder.

Lyd

Omgi deg selv med førsteklasses lyd

Xperia 10 IV har en rekke førsteklasses lydteknologier og tilbyr musikkelskere en eksepsjonell lytteopplevelse.

Mann som bruker trådløse hodetelefoner vist ved siden av Xperia 10 IV ved hjelp av sidesensormeny
Den perfekte partneren for å lytte når du er på farten

Sidesensor / Sony | Headphones Connect

Når Xperia 10 IV er paret med Sony-hodetelefoner, er det enkelt å få tilgang til Sony | Headphones Connect-appen ved hjelp av sidesensormenyen – praktisk når du vil justere lydinnstillingene raskt ut fra situasjonen.

Design og ytelse

Kraft og hastighet møter enkel stil

Xperia 10 IV kombinerer batteristrøm hele dagen og rask ytelse med lett, men likevel betryggende sterk design som ligger godt i hånden.

Bærekraft

Emballasje til Xperia 10 IV
Null plastemballasje

I tråd med Sonys satsing på bærekraft inneholder emballasjen til Xperia 10 IV ingen plast. De tradisjonelle komponentene i emballasjen er enten eliminert eller erstattet av papirmateriale.

Bygge et bærekraftig samfunn, sammen

Hos Sony er vi også klar over at papirressursene er begrenset, og vi jobber kontinuerlig for å redusere papirbruken. Ved å ekskludere laderen og kabelen fra esken har vi gjort den omtrent 50 % slankere enn tidligere modeller. Siden de fleste Xperia-kundene allerede har kompatible ladere og kabler, ber vi dem om å bidra til bærekraft ved å bruke dem på nytt.

Illustrasjon av en USB-kabel med en grønn linje som krysser den ut, pluss et ikon for jordkloden og en Xperia-smarttelefon
Illustrasjon som viser et mangfoldig spekter av mennesker
Gjør Xperia tilgjengelig for alle

Fra å aktivere stemmestyring til å øke tekststørrelsen kan du tilpasse Xperia 10 IV etter dine behov, ved hjelp av tilgjengelighetsinnstillinger og apper.

Faktiske produktfunksjoner, spesifikasjoner, applikasjoner, tjenester, nettverkstilgjengelighet, farger og størrelser kan variere. Funksjoner og spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

 Noen bilder er kun for illustrative formål.

Objektivuttrykket tilsvarer 35 mm fokallengde.

Spesifikasjoner og funksjoner

Xperia 10 IV kombinerer stor batterikapasitet med superlett design som ligger godt i hånden, og er vannbestandig. Xperia 10 IV er den perfekte følgesvennen i hverdagen. Med et trippelobjektivkamera kan du enkelt ta vakre bilder og videoer, mens den lyse 21:9 OLED-skjermen og høyoppløselig lyd gjør underholdningen mer oppslukende.
  • Kamera med tre objektiver: ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto

  • 6,0 tommer bred 21:9 OLED-skjerm

  • Lyd av høy kvalitet og høy oppløsning og 3,5 mm jackplugg

  • Kraftig 5000 mAh-batteri i et lett mobilhus som ligger godt i hånden og er komfortabelt å bruke

  • IP65/68-klassifisert vannbestandighet og Corning® Gorilla®-glass Victus®

Dimensjoner
153 x 67 x 8,3 mm
Vekt
161 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IPX5/IPX8) , støvsikker (IP6X)
Kapasitet
5000 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere