Xperia 1

Nye Xperia 1 ble laget med avansert teknologi fra Sonys profesjonelle monitorer, kameraer og lydenheter for å levere den beste opplevelsen med en smarttelefon. Den har verdens første 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-display og et høykvalitativt trippelobjektivkamera.

SMARTTELEFONER

Xperia 1-smarttelefon med trippelobjektivkamera

Xperia 1
Bilde av Xperia 1-smarttelefon med trippelobjektivkamera

whitegrayblack

EISA 2019-2020 Øye-AF
21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-display
21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-display
Trippelobjektivkamerasystem
Trippelobjektivkamera med 2x optisk zoom og Eye AF
Skapermodus og Cinema Pro «Powered by CineAlta»
Skapermodus og Cinema Pro «powered by CineAlta»
Logoene til iF Design Award 2020 og Red Dot Winner 2020
Et prisbelønt produkt

iF DESIGN AWARD 2020 og Red Dot Award 2020 for produktdesign

Skjerm

Verdens første smarttelefon med et 4K OLED-display

Opplev en kinolignende sideforhold med nye Xperia 1s 21:9 CinemaWide 6,5-tommers 4K HDR OLED-display. Samarbeidet mellom teknikere fra «CineAlta» digitalt kinokamerateam betyr at det kan gjengi farger slik regissører så dem for seg.

4K-skjerm

4K bildekvalitet med et bredt spekter av farger, kontrast og klarhet.

HDR OLED-display

OLED-displayet gir virkelig sort, utrolig kontrast og livaktige farger.

Sony BRAVIA X1 bildebehandlingsmotor

Den nye X1 for mobil bildebehandlingsmotor fra Sonys BRAVIA® TV-teknologi leverer innhold med farger, detaljer og større kontrast.

Skapermodus «powered by CineAlta»

Inspirert av Master Monitor fargegjengivelse fra Sonys profesjonelle teknologi, brukt i ledende Hollywood-studioproduksjoner, nå kan du oppleve enestående fargenøyaktighet med vår nye skapermodus «powered by CineAlta» for å gi liv til innholdet akkurat slik det var ment.

Lyd

La deg oppsluke av kinolignende Dolby Atmos®-lyd

Nå kan du nyte Dolby Atmos gjennom telefonen – den gir en fabelaktig lydopplevelse med flerdimensjonell lyd som flyter over og rundt deg – levert i samarbeid med Sony Pictures Entertainment.

Kamera

Vær mer kreativ med trippelobjektivkamera

Få fabelaktig bildekvalitet på hvert fotografi med et trippelobjektivkamera for alle situasjoner og lysforhold: 16 mm for vide landskap, et allsidig 26 mm-objektiv og en 52 mm for 2x optiske zoom.

16 mm-vidvinkelobjektiv
16 mm-vidvinkelobjektiv
26 mm-objektiv
26 mm-objektiv
52 mm portrett- og teleobjektiv
52 mm portrett- og teleobjektiv
BIONZ X™ mobil bildebehandling gir Sonys Alpha-teknologi

Verdens første Eye AF i en smarttelefon og opp til 10 fps AF/AE-sporingsteknologi. Den har RAW støyreduksjon for klare bilder ved svakt lys og presisjonsfokus for slående portretter.

Gjør hverdagen om til en kinolignende opplevelse

Ta opp filmer med samme parametre og fargeinnstillinger som de profesjonelle med funksjonen som er utviklet sammen med ekspertisen fra Sonys kinokamerateknikere.

Spill

Oppgrader gamingen på smarttelefonen

Finn alle spillene på ett sted, blokkér varsler og fokuser på spillingen med spillforsterker. Du kan også finne tips om spillet online, ta opp spill og video av at dere spiller sammen.

© 2019 Epic Games, Inc. Alle rettigheter reserveres. Epic, Epic Games, Epic Games-logoen, Fortnite og Fortnite (stilisert) er varemerker for Epic Games, Inc. i USA og andre steder.

Design

Nydelig design. Super passform.

Xperia 1s sømløse form er perfekt designet til å ligge godt i hånden. Men en stilig metallramme og robust Corning® Gorilla® Glass 6 på for- og bakside ser den like bra ut som den føles.

Enkel multitasking

Et 21:9-display gir deg et mer praktisk skjermområde og er perfekt for å kjøre to apper samtidig for å se og gjøre mer. Med sidesans og apputløser kan du raskt og enkelt dele skjermen med bare tre trykk.

Robust mot vann, støv og slag

Med Corning® Gorilla® Glass 6 gir Xperia 1s robuste design beskyttelsen du kan stole på, mens kapslingsgraden IP65/68 for vannbestandighet beskytter mot elementene.

Ytelse

Vår kraftigste prosessor noensinne

Opplev fantastisk ytelse og forbedrede strømeffektivitet med Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilplattform. Den håndterer prosessorintensive apper og spill med letthet.

6 GB RAM
6 GB RAM

Få raskere ytelse på appene dine med mer med 6 GB RAM.

512 GB SD-kortspor
Utvid minnet

Øk telefonens lagringskapasitet med opp til 512 GB med et SD-mikrokortspor.

1,6 Gbps-tilkobling
Superrask tilkobling opp til 1,6 Gbps

Få superrask nedlastingshastighet og surfing med den nyeste Qualcomm®-plattformen.

Batteri

Batteri som varer lengre

Med en høy kapasitet på 3330 mAh gir batteriet til Xperia 1 pålitelig strøm. I tillegg forutser Smart Stamina hvor lenge strømmen varer og tilpasser energiforbruket for å holde deg gående lengre.

Bidrar til at batteriet holder seg lengre

Vår ladeteknologi får batteriet til å holde seg lengre. Batteripleie hindrer at telefonen blir overladet, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen mens den lades for å påse at batteriet ikke overbelastes.

Opp til 50 % lading på bare 30 minutter

Xperia 1 leveres med hurtigladeren UCH32 slik at du alltid kan lade ved maksimal hastighet.

Bli kjent med Xperia 1

Xperia 1 ble utviklet for å gi deg det beste av Sonys profesjonelle display-, kamera- og lydteknologi i en smarttelefon. Med et stort 6,5-tommers 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-display, trippelobjektivkamera og kinolignende Dolby Atmos® flerdimensjonale lyd.

Skjerm

Opplev verdens første 4K HDR OLED-skjerm

Kom nærmere kinoopplevelsen med en 21:9 CinemaWide 6,5-tommers 4K HDR OLED-skjerm – opplev et kinolignende sideforhold og fargenøyaktighet for å få et bilde som gjengir filmskaperens visjon.

PASSENGERS NÅ TILGJENGELIG I 4K ULTRA HD.

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation, Village Roadshow Films Global Inc. og Wanda Culture Holding Co. Limited. Alle rettigheter reservert.

Strøm filmer på Netflix i 21:9

Et 21:9 CinemaWide-display gjør at du kan se kompatible favorittfilmer på Netflix* slik de er ment å bli sett og med automatisk aktivering av skapermodus «powered by CineAlta» for nøyaktig fargegjengivelse.

Abonnement på Netflix nødvendig. 4K Ultra HD-begrensninger gjelder.

Alt du ser, remastret til perfeksjon

X1™ for mobil motor gir BRAVIA HDR remasterteknologi til alt du ser på. Selv strømmeinnhold vil få mer kontrast, farger og klarhet.

Fargegjengivelse på profesjonelt nivå

Skapermodus «powered by CineAlta» gir innholdet liv akkurat slik det var ment. Displayet og originalutviklet bildebehandling støtter ITU-R BT.2020 stort fargeområde samt DCI-P3 med iluminant D65.

10-biters fargeskjerm
Jevnere farger på skjermen

Xperia 1 har et display som tilsvarer 10 biter (8 biter med 2-biters utjevning) som kan vise en myriade av farger uten forvrengning.

Kontrastforhold 1 000 000:1
Display med profesjonelt nivå

Med et høyt kontrastnivå på 1 000 000:1 kan Xperia 1 gjengi dypere nivåer av svartfargen, samtidig som fargene blir mer naturlige. Skjermen støtter også reproduksjonsstandarder på profesjonelt nivå som DCI-P3 100 %, BT2020 fargeområde og D65 hvitpunkt.

Kinolignende flerdimensjonal lyd fra Dolby Atmos®

Dolby Atmos® er profesjonelt designet for kino og skaper en fabelaktig lydopplevelse med flerdimensjonal lyd som strømmer over og rundt deg for den optimale oppslukende filmopplevelsen.

En skjerm skapt for multitasking

6,5-tommers 21:9 CinemaWide-skjerm gir deg plass til å gjøre mer med smarttelefonen. Det brede displayet forbedrer multitaskingopplevelsen siden du ser mer av alt med to vinduer åpne.

Kamera

Profesjonell bildebehandlingskvalitet med trippelobjektivkamera

Xperia 1 har tre objektiver med lys blenderåpning og stor pikselhøyde til å ta nydelige bilder i ulike scener og utfordrende situasjoner med svakt lys: 16 mm supervidvinkel, allsidig 26 mm- og 52 mm-objektiv med 2x optisk zoom.

BIONZ X for mobil, Sonys profesjonelle Alpha-kamerateknologi

Denne nye BIONZ X for mobile bildebehandlingsmotor gir Sonys Alpha-teknologi til Xperia. Med nye RAW støyreduksjon og verdens første Eye AF (autofokus) og 10 FPS AF/AE (autofokus og autoeksponering) gir den presisjonsfokus for slående portretter og superrask fotografering.

Raw støyreduksjon
Bedre bilder ved svakt lys

Nye Xperia 1 anvender avansert teknologi for å forbedre bilder som tas ved svakt lys – hovedkamera med stor 1/2,6-tommers sensorstørrelse med stor pikselhøyde på 1,4 μm, skarpt F 1,6 objektiv, OIS, pluss RAW støyreduksjonsteknologi fra Sonys Alpha-kameraer som reduserer fotostøy før komprimering, noe som gjør det endelige bildet skarpere og klarere.

Autofokus på øynene
Verdens første Eye AF i en smarttelefon

Øynene er det viktigste trekket ved et ansikt. Det er derfor profesjonelle fotografer er opptatt av dem for å få presise og nydelige bilder. Eye AF-teknologi hjelper deg med å fokusere bildene ved å spore øynene.

Rask, kontinuerlig fotografering med opp til 10 FPS AF/AE

Med opp til 10 FPS AF/AE (autofokus og autoeksponering) kan du ta klare, fokuserte og balanserte bilder med seriefotograferingsmodus når motivet er i bevegelse.

Presisjonsfokus ved svakt lys

Dobbel fotodiodeteknologi gir deg raskt autofokus under dårlige lysforhold.

Full manuell kontroll på lukkerhastighet og ISO

Med full manuell kontroll på lukkerhastighet og ISO , pluss opp til 30 sekunders eksponering får du enda bedre kreativ kontroll over bildene – akkurat som om du hadde hatt et profesjonelt kamera.

Ta opp nydelige
4K HDR-filmer

Xperia 1 kan ta opp i 4K HDR – ta videoer med eksepsjonelt dynamisk område og kontrast, med virkelighetsnære farger, selv i bakgrunnsopplyste scener eller ved svakt lys.

Optisk SteadyShot™

Xperia 1 har et unikt stabiliseringssystem – som kombinerer optisk bildestabilisering og elektronisk bildestabilisering. Det gir deg stødige og jevne videoer selv når du tar opp filmen.

Cinema Pro «powered by CineAlta» – 21:9-filmopptak

Ta opp filmer med de samme parametrene og fargeinnstillingene som de profesjonelle. Ekspertise fra Sony Digitals filmkamerateknikere, forhåndsinnstilling av Look-fargebehandling, forholdet 21:9, 4K HDR og 24 fps, gir deg verktøyene du trenger.

Profesjonelt utseende fargebehandling forhåndsinnstilt

Med åtte forskjellige fargeinnstillinger kan du gjenskape ulike kinofølelser for videoene dine.

Lyd

Smarttelefonlyd gjenskapt i høyoppløselig lyd trådløst

Nå kan du nyte høyoppløselig lyd trådløst i Xperia 1. Med innebygd stereohøyttalere vil du høre all musikk høyt og tydelig.

Gå dypt inn i spillet med et 21:9 CinemaWide-display

Xperia 1s 21:9 CinemaWide-display gir deg fabelaktig, ubegrenset visning.

© 2019 Epic Games, Inc. Alle rettigheter reserveres. Epic, Epic Games, Epic Games-logoen, Fortnite og Fortnite (stilisert) er varemerker for Epic Games, Inc. i USA og andre steder.

Alle spillene dine på ett sted

Spillforsterkeren gjør at du får tilgang til alle mobilspillene på ett sted

Fortnite: © 2019 Epic Games, Inc. Alle rettigheter reservert. Epic, Epic Games, Epic Games-logo, Fortnite og Fortnite (stilisert) er varemerker eller registrerte varemerker for Epic Games, Inc. i USA og andre steder.
Asphalt 9: © 2019 Gameloft. Alle rettigheter reservert. Alle produsenter, biler, navn og tilknyttede bilder er varemerker og/eller rettighetsbeskyttet materiale for sine respektive eiere.
Arena of Valor: © 1998-2019 Tencent. Alle rettigheter reservert.

Design

Sømløs og slank design

En sømløs design, metallramme og glass på forside og bakside gir en slank og stilig smarttelefon som ser like bra ut som den føles.

Robust Gorilla® Glass 6 og IP65/68 kapslingsgrad

Xperia 1 har Corning® Gorilla® Glass 6 på for- og baksiden, for økt holdbarhet og beskyttelse mot dråper. Og en IP65/68-kapslingsgrad betyr at den kan motstå vann, støv med mer.

Velg den rette fargen for deg

Xperia 1 leveres i en rekke farger for å matche din stil.

Sidesans med kunstig intelligens

Sidesans er kraftfull kunstig intelligens som velger appene du høyst trolig vil ønske å bruke basert på nylig bruk, tid, sted og andre måter du bruker telefonen på. Du kan også aktivere to apper om gangen i separate vinduer.

Spesifikasjoner

21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-display, tippelobjektivkamera med 2x optisk zoom, Eye AF, skapermodus og Cinema Pro «powered by CineAlta»
  • 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-display

  • Trippelobjektivkamera med 2x optisk zoom og vidvinkelobjektiv

  • 4K HDR videoopptak

  • Kinolignende Dolby Atmos®-lyd

  • 3330 mAh-batteri med høy kapasitet

Dimensjoner
167 x 72 x 8,2 mm
Vekt
178 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP65/68)
Antall SIM-kort
Dobbel SIM hybrid
Kapasitet
3330 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere