Xperia 1 II

Bygd for hastighet

Xperia 1 II hever terskelen for hastighet i en smarttelefon. Den er proppfull av den seneste avanserte teknologien og 5G tilkoblingsmuligheter sammen med et kamera utviklet sammen med teknikerne bak Sonys Alpha-kameraer for å levere eksepsjonelt rask autofokus i en smarttelefon. Og med en 21:9 CinemaWide 6,5-tommers 4K HDR OLED-skjerm kan du se alt i forbløffende kinokvalitet.

SMARTTELEFONER

Xperia 1 II – 6,5-tommers 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-skjerm | Kamera med tre objektiver

Xperia 1 II

Bilde av Xperia 1 II – 6,5-tommers 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-skjerm | Kamera med tre objektiver

purpleblack

Mer fart, flere muligheter – 5G-tilkobling

5G-tilkoblingen åpner for nye muligheter. 5G-tilkoblingen er ikke bare rask – den reagerer raskt med kort ventetid og høy båndbredde. Du kan strømme og laste både ned og opp store filer, som 4K-videoer og bilder i full oppløsning, på få sekunder og uten problemer. 

For fotografer

Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer

Ingen har sett maken til en smarttelefon som kan ta bilder slik Xperia 1 II kan. Den ble utviklet i samarbeid med teknikerne bak de nyeste Alpha 9-kameraene for industriledende autofokus. Øyeautofokus fungerer på både mennesker og dyr, og grensesnittet er utviklet for å kunne brukes av profesjonelle fotografer med nye manuelle kontroller og RAW-støtte.

ZEISS®-objektiv

Enestående ZEISS-kvalitet i din Xperia

ZEISS-optikk kalibrert spesielt for din Xperia-smarttelefon. ZEISS T*-belegget bidrar til utmerket rendering og kontrast ved å redusere refleksjoner.

Opptil 20 fps AF/AE

Fang øyeblikkene som pleide å være umulige å fange med opptil 20 fps AF/AE

Xperia 1 II kan fange øyeblikk som ingen andre smarttelefoner kan fange. Med opptil 20 fps serieopptakkomplett med autofokus og autoeksponering, kan du fange hundrevis av øyeblikk på få sekunder, og med hastigheten fra 5G kan du laste opp og ta sikkerhetskopi av alt.

Kontinuerlig AF/AE-beregning opptil 60 ganger i sekundet

Ikke mist fokus, uansett hva som skjer rundt deg. Xperia 1 II beregner autofokus og eksponering kontinuerlig, opptil 60 ganger i sekundet. Og med de nye algoritmene for AF-presisjon og ytelse, får du skarpe, fokuserte bilder, selv i scenarier med rask bevegelse.

Kontinuerlig AF/AE opptil 60 ganger i sekundet
Xperia 1 II autofokussensor

Sensoren er designet for fart

Fokuser raskt i enhver situasjon – natt eller dag – med vårt innovative kamerasystem. En dobbel fotodiodesensor gir deg spektakulært rask og nøyaktig fokusering. Med et autofokussystem som består av totalt 247 AF-punkter for fasedetektering, som dekker nesten 70 % av sensoren, finner sensoren fokus på kun 0,03 sekunder. Og med en innovativ 3D iToF (indirekte «Time of Flight»)-sensor for å ta bilder i dårlige lysforhold, får du presisjonsfokusering uansett forhold. Alt samles på den store 1/1,7-tommers Exmor RS™-bildesensoren for mobil med BIONZ X™-motoren for mobil, for å gi deg høy hastighet og utrolige bilder.

Teknologien bak ultrarask autofokus

 • Dobbel fotodiodesensor
 • Autofokusdekning
 • 3D iToF-sensor
 • Stor sensor og piksler

Opplev øye-AF i sanntid – for både mennesker og dyr

Fang slående portretter av både mennesker og dyr med glimtet og livaktigheten til den perfekte øyeautofokusen.

Øyeautofokus for enhver situasjon

Ikke alle bilder viser hele ansiktet med begge øynene til den du tar bilde av mens de ser inn i kamera. Selv når et av øynene er tildekket eller et objekt skjuler deler av den du tar bilde av, finner Xperia 1 II øynene raskt og fokuserer på dem.

En jente hvirvler bånd
liten jente i regnet
mann i trapper
Liten jente med bobler
liten hund på en båt
katt i en stue

Rask fokus, selv i situasjoner med lite lys.

I scenarier der det er lavt eller begrenset lys kan du fremdeles bruke autofokus, selv når motivet er i bevegelse, takket være tre kraftfulle teknologier som jobber sammen: en 3D iToF-sensor, BIONZ X™-motoren for mobil, og den større Exmor RS™-sensoren for mobil.

3D iToF-sensor

3D iToF-sensor

3D iToF-sensoren vår beregner umiddelbart avstanden mellom kameraet og motivet, for rask, nøyaktig autofokus i enhver situasjon.

BIONZ X™-motor for mobil-logo

BIONZ X™-motor for mobil

BIONZ X™-motoren for mobil bruker en unik algoritme fra Sony til å øke lyssensitivitet og ta bilder med mindre støy.

1/1,7-tommers Exmor RS-bildesensor sammenligning

Stor sensor og piksler

Vår 1/1,7-tommers Exmor RS-bildesensor er 50 % større enn på tidligere modeller, og har større piksler som registrerer mer lys for bedre bildekvalitet.

Oppdag Pro fotografering – inspirert av Alpha

Med Xperia 1 II finner du kontroller som vanligvis finnes på profesjonelle kameraer. Du kan velge auto-innstillinger eller kontrollere ISO manuelt, sammen med lukkertid, hvitbalanse, med mer, og lagre i RAW (.DNG) med et grensesnitt inspirert av Alpha-kameraene.

Velg fokallengde for det riktige bildet

Xperia 1 II har tre objektiver med ulike fokallengder for ekte, kreativ frihet: 16 mm, 24 mm og 70 mm. Optikken er av førsteklasses ZEISS-kvalitet for kreative bilder slik du mente å ta dem.

Kvinne i et tomt rom

16 mm

Kvinne på en sofa

24 mm

Kvinne foran en vegg

70 mm

Fungerer med Sonys Alpha-kameraer

Xperia 1 II er den perfekte følgesvennen til Sony Alpha-kameraene. Bruk Xperia-enheten din som en fjernkontrollert skjerm, og endre innstillinger og bilder trådløst med Imaging Edge™-mobilappen.

For filmskapere

Cinema Pro «powered by CineAlta» – 21:9-filmopptak

Spill inn filmer med parametere og fargeinnstillinger nær de proffene bruker. Med ekspertise fra Sonys eksperter på digitale filmkameraer, Framt.-forhåndsinnstillinger for fargebehandling, sideforhold på 21:9, 4K HDR og 24 fps har du alle verktøyene du trenger. Og med 5G-tilkobling kan du dele det du har spilt inn på få sekunder.

 • Forbedret brukergrensesnitt
 • Intelligent vindfilter

Profesjonelt utseende fargebehandling forhåndsinnstilt

Med åtte forskjellige fargeinnstillinger kan du gjenskape ulike kinofølelser for videoene dine.

For filmentusiaster

21:9 CinemaWide™ 6,5-tommers 4K HDR OLED-skjerm

Se på filmer slik skaperne ville de skulle sees, og opplev kinoaktige sideforhold med 6,5-tommers CinemaWide 21:9 4K HDR OLED-skjermen. Den nye teknologien for skarpe bilder reduserer forsinkelser mellom rammene for en skarpere bildekvalitet. Sammen med Dolby Atmos®-lyd, er det en seeropplevelse uten kompromisser.

Og takket være 5G-tilkoblingen kan du laste ned innhold raskere, eller strømme i høyere kvalitet.

Fargegjengivelse på profesjonelt nivå

Inspirert av Master Monitor fargegjengivelse fra Sonys profesjonelle teknologi brukt i ledende Hollywood-studioproduksjoner, kan du nå oppleve enestående fargenøyaktighet med vår nye skapermodus «powered by CineAlta» for å gi liv til innholdet akkurat slik det var ment, inkludert Netflix-serier og -filmer.

Se The King, som strømmer nå på Netflix.

Sammenligning av farger i 8 biter kontra 10 biter

Jevnere farger på skjermen

Xperia 1 II har en skjerm som tilsvarer 10 biter (8 biter med 2-biters utjevning) som kan vise en myriade av farger uten forvrengning.

Graf for fargeområde

Display med profesjonelt nivå

Med høy kontrast på 1 000 000:1 kan Xperia 1 II vise dypere nivåer av svart samtidig som farger ser mer naturlige ut. Skjermen støtter også profesjonelle reproduksjonsstandarder som DCI-P3 100%, BT.2020-fargeområde og D65-hvitpunkt.

Alt du ser, remastret til perfeksjon

X1™ for mobil motor gir BRAVIA HDR remasterteknologi til alt du ser på. Selv strømmeinnhold vil få mer kontrast, farger og klarhet.

Dolby Atmos®-lyd

Lyden av kino – Dolby Atmos® justert i samarbeid med Sony Pictures Entertainment

Å se på film med Dolby Atmos® er en fantastisk opplevelse, med flerdimensjonal lyd som strømmer over og rundt deg. Nå kan du oppleve Dolby Atmos®-lyd justert i samarbeid med Sony Pictures Entertainment med kablede og trådløse hodetelefoner, eller sann front-stereohøyttalerne.

For lydfanatikere

Lytt til musikk slik det var meningen at den skulle høres

Vi har brukt ekspertisen vår innen lydmaskinvare og musikkunderholdning til å utvikle Xperia 1 II, som gir deg en autentisk lytteopplevelse med finjustert lyd i samarbeid med Sony Music Entertainment. Med 5G-tilkobling kan du strømme og laste ned høyoppløselig lyd uten forsinkelser.

Altoppslukende. Realistisk. Opplev 360 Reality Audio

La deg oppsluke av lyd rundt hele deg. Så realistisk at det føles som om du er på konsert eller sammen med artisten i studioet. Musikk har aldri vært så altoppslukende og realistisk som med 360 Reality Audio.

Laget for 360 Reality Audio

Xperia 1 II ble laget for 360 Reality Audio med unik maskinvaredekoding for å optimalisere lydkvaliteten når du lytter til musikk på Tidal.

Hør alt med sann front-stereohøyttalere

Stereohøyttalerne i Xperia 1 II er plassert på fremsiden av telefonen for kraftfull, balansert og sann stereolyd.

En bedre lydopplevelse – kablet eller trådløs

Bruk 3,5 mm-lydjacken eller koble til trådløst – valget er ditt. Lydteknologien i Xperia 1 II ble overvåket av lydeksperter, slik at du får bedre stereoseparasjon, et naturlig lydbilde enten du lytter til din egen musikk eller strømmer – selv med 360 Reality Audio.

3,5 mm jack

Hør mer fra hver enkel kanal med en 3,5 mm-lydjack

Vi har forbedret lydseparasjonen på 3,5 mm-lydjacken for renere kanaler på høyre og venstre side. Betydelig lydjustering reduserer signalstøy til ufornemmelige 20 dB – mer enn 90 % lavere enn vanlige hodetelefonkoblinger.

Høyoppløselig lyd, trådløs høyoppløselig lyd og LDAC-logoer

Overlegen lydkvalitet

Med høyoppløselig lyd og trådløs høyoppløselig lyd og LDAC kan du lytte til musikk med dynamikk og detaljer som til og med er bedre enn CD-kvalitet. Den reproduserer hele lydbildet slik at du kan høre musikken akkurat slik artistene mente den skulle høres ut.

DSEE Ultimate-logo

Oppskaler alt du vil høre på med DSEE Ultimate

DSEE Ultimate ble skapt for å forbedre kvaliteten til digital musikk ved bruk av en kunstig intelligens som automatisk bedrer lydfrekvensen og bitraten i sanntid. Både høy- og lavfrekvensen forbedres slik at hvert spor nærmer seg kvaliteten til høyoppløselig lyd. Du kan bruke både kablede og trådløse hodetelefoner med lokale filer eller til og med strømmetjenester.

For mobilspillere

Oppgrader gamingen din

Se actionscener fra første rad med 21:9 CinemaWide™-skjermen. En ny teknologi for skarpe bilder reduserer forsinkelser mellom rammene for en skarpere bildekvalitet. Og med 5G kan du laste ned spill raskere.

Ta kontroll med DUALSHOCK®4 trådløs kontroll

For mer moro mens du er på farten, kan du koble Xperia 1 II sammen med DUALSHOCK 4 og spille Android-spill.

Spillforbedring – spill bedre og del mer

Gjør spillopplevelsen din bedre med forbedre berøringspanel for nøyaktig kontrollering Del spillingen din via videoopptak av skjermen eller skjermbilder. Fokuser på spillet ditt ved å blokkere varsler, eller søk på nettet for å mestre utfordringer i spillet. Alt er lett tilgjengelig når du spiller.

 • Spilling med høy ytelse
 • Endre innstillinger
 • Ta opp og del
 • Del seirene dine med andre

For ytelse

All hastigheten du trenger

Med 5G- og Wi-Fi 6-tilkobling og den nyeste Qualcomm-mobilplattformen og batteriteknologien setter Xperia 1 II en ny standard for ytelsen til smarttelefoner.

5G-logo

Med neste generasjons 5G-tilkobling

For høykvalitetsnedlastinger uten kompromisser og strømming av filmer i høyoppløsning – Xperia 1 II har superrask 5G-tilkobling.

Wi-Fi – 5G/4G-logo

Optimal tilkobling

Smart tilkobling bruker Xperias dype læringsteknologi og Sonys nevrale nettverksbiblioteker til å analysere Wi-Fi-signaler og forutse tilkoblingsproblemer i nær fremtid. Xperia 1 II fastslår kvaliteten på nettverket du er koblet til og bytter automatisk til mobildata når den forutser problemer med tilkoblingen. Med Xperia er du alltid på det beste tilgjengelige nettverket.

Opplev den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G-mobilplattformen

Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G og modem-RF-systemet Snapdragon X55 5G gir deg kraften til spilling, knipsing, fleroppgavekjøring og tilkobling på en måte som ville vært umulig før, med hakeslippende multigigabit 5G-hastigheter og forbedret ytelse fra 25 % raskere CPU og GPU sammenlignet med den forrige modellen.

4000 mAh-batteri

Kraftfullt 4.000 mAh-batteri med rask lading

Med et 4000 mAh-batteri har du nok kraft til å holde deg gående hele dagen. Når du trenger en oppkvikker kan du hurtiglade batteriet med den medfølgende USB Pd-hurtigladeren UCH32C.

trådløs lading

Rask og praktisk trådløs lading

Bare sett Xperia 1 II ned, så starter batteriet å lade.

batteripleie-grensesnitt

Et batteri som holder seg i god stand lenger

Vår ladeteknologi får batteriet til å holde seg lengre. Batteripleie hindrer at telefonen blir overladet, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen mens den lades for å påse at batteriet ikke overbelastes.

Designet for deg

Vakker og sterk

Xperia 1 II er kraftfull, rask, og kommer med IP65/68-sertifisert vannbestandighet og Corning Gorilla Glass 6® på begge sider, som gjør den både robust og vakkert utformet.

 • Svart
 • Lilla

Farger som passer til stilen din

Alle har sin personlige stil – velg den fargen som passer stilen din best.

Fargetilgjengelighet kan variere

 • Flervindu
 • Flervindubytte
 • Se mer uten å bla

Alle skjermbilder er kun til illustrasjonsformål.

5G-nettverk og tilgjengelighet kan variere avhengig av land, mobiloperatør og brukermiljø.

Spesifikasjoner og funksjoner
Xperia 1 II setter en ny standard for hastighet i en smarttelefon. Den er proppfull av den seneste avanserte teknologien og et kamera utviklet sammen med teknikerne bak Sonys Alpha-kameraer for å levere eksepsjonelt rask autofokus i en smarttelefon. Og med en 21:9 CinemaWide 6,5-tommers 4K HDR OLED-skjerm kan du strømme og se alt i forbløffende kinokvalitet.
 • Opptil 20 fps AF/AE for ultrarask fokus

 • AF på øye i sanntid for mennesker og dyr

 • «Cinematography Pro» fra CineAlta

 • 6,5-tommers 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-skjerm

 • Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 865

Dimensjoner
166 × 72 × 7,9 mm
Vekt
181 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP65/68)
Antall SIM-kort
To SIM-kort-hybrid
Kapasitet
4000 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet