Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Xperia 1 III

Hastighet og mer

Xperia 1 III kombinerer sin forgjengers AF-hastighet med ny optikk som når opp til 105 mm. Sammen med den forbløffende 4K HDR OLED-skjermen med 120 Hz oppdateringsfrekvens, og eksepsjonell lyd- og spillopplevelse, er dette en smarttelefon som overgår alle forventninger.

ALLE SMARTTELEFONER

Xperia 1 III | 6,5-tommers 21:9 4K HDR OLED 120 Hz-skjerm

Xperia 1 III
Xperia 1 III i frostet svart sett forfra og bakfra

purpleblack

Veil. pris

kr 12 790,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
Opplev fantastisk hastighet i alt du gjør

Hastighet er kjernen i Xperia 1 III-opplevelsen – fra den flotte 4K HDR OLED-skjermen med den raske oppdateringsfrekvensen på 120 Hz til trippelobjektivkameraet som har rask AF selv når du fotograferer utvidet telefoto. 

Mann som tar et bilde i et studio med et Sony Alpha-kamera
Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer
Person som spiller på Xperia 1 III med hodetelefoner på
Videre visning. Fordel til deg.
Mann i studio som hører på musikk på en Xperia 1 III med hodetelefoner
3,5 mm-lydkontakt for ultimat lydkvalitet
Person som ser på Xperia 1 III på rommet sitt
Få en fantastisk spillopplevelse med 4K HDR OLED-skjerm og 120 Hz oppdateringsfrekvens
Mann som filmer utenfor med et filmkamera
Cinematography Pro «powered by CineAlta» – 21:9-filmopptak
Abstrakt bilde av lys på blå bakgrunn
All hastigheten du trenger
For fotografer
Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer

Xperia 1 III ble utviklet sammen med ingeniørene bak de nyeste kameraene i Alpha 9-serien, kjent for sin bransjeledende autofokusteknologi, og med innspill fra profesjonelle fotografer som hjalp til med å stille inn teknologien og foredle fotograferingsopplevelsen og resultatene. Viktige funksjoner inkluderer rask AF i alle de tre kameraene samt sanntidssporingsteknologi for nøyaktige bilder av motiver i bevegelse.

Enestående ZEISS-kvalitet i din Xperia

ZEISS-optikk kalibrert spesielt for din Xperia-smarttelefon. ZEISS T*-belegget bidrar til utmerket rendering og kontrast ved å redusere refleksjoner.

Baksiden av en Xperia 1 III som viser forskjellige objektiver
Fire allsidige objektivalternativer slik at du kan slippe kreativiteten løs

Utvid dine kreative muligheter med fire allsidige objektiver i et tredobbelt kamera og rask, nøyaktig AF på tvers av alle kameraer. Takket være Dual PDAF-sensorene holder kontinuerlig AF fokus på motiver i bevegelse, mens Sonys unike telefotosystem støtter rask AF selv ved utvidede fokallengder.

Lynraskt fokus, selv på lang avstand

Et optisk telefotoobjektiv på opptil 105 mm med rask AF lar deg ta gode bilder av motiver i bevegelse, selv på avstand. Det avgjørende er at de to brennviddene er inkludert i en telefotomodul, komplett med Dual PDAF-sensorer. Så når du bytter mellom 70 mm og 105 mm, fungerer den fokale linseenheten og AF-objektivet sammen for å fokusere raskt.

Et vell av kreative muligheter 

Med fire allsidige objektivalternativer gjør Xperia 1 III det mulig å ta et stort utvalg av bilder.

Sanntidssporing holder motiver i rask bevegelse i fokus

Nå kan du holde de mest utfordrende motivene i bevegelse i presist fokus. Ved hjelp av kunstig intelligens og en 3D iToF-sensor for å måle avstand kan sanntidssporing nøyaktig oppdage og fokusere på et motiv, og deretter fortsette å spore det selv om det midlertidig beveger seg utenfor syne. Du spesifiserer motivet ditt ganske enkelt ved å berøre det på Xperia 1 III-skjermen.

Fang minneverdige øyeblikk

Xperia 1 III kombinerer seriefotografering med 20 bps med kontinuerlig AF-/AE-beregning i 60 bps, og lar deg ta bilder du ikke ville tro var mulig med en smarttelefon.

En kvinne som blåser ut lysene på en bursdagskake
Seriefotografering med mindre bildestøy

Bruker du kontinuerlig fotografering i svakt lys? Takket være mobilmotoren BIONZ X™ produserer Xperia 1 III bilder med mindre støy enn forgjengeren når du bruker serieopptak i svakt lys.

Opplev øye-AF i sanntid – for både mennesker og dyr

Sanntids øye-AF lar deg ta fantastiske portretter, enten du fotograferer mennesker eller dyr. Selv om motivet ditt er i bevegelse eller det ene øyet er dekket, får du minneverdige bilder fulle av energi og uttrykk.

Bilder med mindre støy i mørke scener

 Xperia 1 III er designet for å levere bilder av god kvalitet selv i svake lysforhold.

Rask AF med 3D iToF-sensor 

Xperia 1 III har en 12 MP-sensor som gir opptil tre ganger raskere lesehastigheter enn smarttelefonkameraer med høyere megapiksler, og en 3D iToF-sensor som øyeblikkelig beregner avstanden mellom kameraet og motivet. Resultatet er rask, nøyaktig autofokus for alle motiver.

Baksiden av Xperia 1 III som viser forskjellige objektiver, delt opp for å vise elementene, inkludert 3D iToF-sensor
Oppdag Pro fotografering – inspirert av Alpha

Med Photography Pro på Xperia 1 III finner du kontroller som vanligvis finnes på profesjonelle kameraer. Med et grensesnitt inspirert av Alpha-kameraer kan du velge manuelle kontroller eller automatiske innstillinger og ta bilder i RAW. Du kan også bruke den nye grunnleggende modusen for enkel fotografering.

Nærbilde viser den dedikerte lukkerknappen
Dedikert lukkerknapp

Akkurat som et profesjonelt kamera har Xperia 1 III en dedikert ergonomisk lukkerknapp med en preget overflate for forbedret brukervennlighet.

Digital zoom med kompromissløs bildekvalitet

I motsetning til tradisjonell digital zoom, som går på kompromiss med bildekvaliteten, har Xperia 1 III ny AI-superoppløsningszoom som bruker Sonys AI-prosessering for å gjenopprette detaljene i bildene dine.

Hvit hund, uskarp med standard digital zoom
STANDARD DIGITAL ZOOM
Hvit hund, tydelig med AI-superoppløsningszoom
AI-SUPEROPPLØSNINGSZOOM
Hvit hund utendørs med uskarp bakgrunn
Lag bokeh-effekter med grunnleggende modus

Xperia 1 III gjør det enkelt å ta flotte bilder med kunstneriske bokeh-effekter, og legger til enda et lag med kreativitet i fotograferingen.

Ta jevne, stabile videoopptak

Xperia 1 III har den nyeste Optical SteadyShot™ med FlawlessEye™, som kobler bildesensorens økte lesehastighet med Sonys originale algoritme for optisk bildestabilisering. Resultatet er ekstremt jevne, ristefrie videobilder.

Bilde med delt skjerm av en kvinne på et tak om kvelden, ett klart, ett uskarpt
Oppdag enda flere fotograferingsfunksjoner

For ytterligere å forbedre fotograferingsopplevelsen kan du bruke Xperia 1 III til å fjernstyre Alpha-kameraet og som en profesjonell skjerm.

For filmentusiaster
Få en fantastisk spillopplevelse med 4K HDR OLED-skjerm og 120 Hz oppdateringsfrekvens

Xperia 1 III har en fantastisk 4K HDR OLED-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens, og tilbyr en unik, oppslukende seeropplevelse. Og uten elementer som blokkerer visningen på den 6,5-tommers 21:9 CinemaWide™-skjermen, er det lettere enn noensinne å fordype seg i filmer eller TV-programmer.

Profesjonell skjerm som viser en filmscene som blir bearbeidet
Fargegjengivelse på profesjonelt nivå 

Opplev enestående fargenøyaktighet med Skapermodus «drevet av CineAlta». Den har nå et spesialkalibrert D65-hvitpunkt og tar utgangspunkt i fargegjengivelsen til profesjonelle Sony-fargeskjermer som brukes i ledende Hollywood-studioproduksjoner. Slik kan du nyte favorittunderholdningen din akkurat slik skaperne hadde til hensikt.

Nyt innhold slik skaperne hadde til hensikt

Nå kan du forhåndsinnstille Skapermodus «powered by CineAlta» som standard for favorittappene du bruker til å se på innhold. Så kan du nyte favoritt-TV-programmene og filmene dine med farger gjengitt nøyaktig slik skaperne hadde til hensikt.

Person som holder en Xperia 1 III som viser et vintermotiv
to bilder som viser fire farger – 8-bit og 10-bit – og indikerer mindre forvrengning på 10-bit
Jevnere farger på skjermen

Xperia 1 III har et display som tilsvarer 10-bit (8-bit med 2 bits utjevning) som kan vise et bredt spekter av farger uten forvrengning.

Graf som viser fargespekteret for Xperia 1 III
Display med profesjonelt nivå

Med høyt kontrastforhold på 1 000 000:1 kan Xperia 1 III vise dypere nivåer av svart samtidig som farger ser mer naturlige ut. D65-hvitpunktet er spesialkalibrert for høyere nøyaktighet, og skjermen støtter også profesjonelle reproduksjonsstandarder, med bredt fargeområde ITU-R BT.2020 , samt DCI-P3 med Illuminant D65.

Xperia 1 III ved siden av en BRAVIA-TV, begge viser det samme bildet av en fjellformasjon
Alt du ser, remastret til perfeksjon

X1™ for mobil motor gir BRAVIA HDR remasterteknologi til alt du ser på. Selv strømmeinnhold vil få mer kontrast, farger og klarhet.

Dolby Atmos®-lyd innstilt i samarbeid med Sony Pictures Entertainment

Å se på film med Dolby Atmos® er en oppslukende opplevelse, med flerdimensjonal lyd som strømmer over og rundt deg. Nå kan du oppleve Dolby Atmos®-lyd justert i samarbeid med Sony Pictures Entertainment med hodetelefoner, eller stereohøyttalerne med konsertkvalitet.

Mann som sitter utendørs og ser på en Xperia 1 III
Illustrasjon av to telefoner, den ene viser 120 Hz gjentatt tydelig. Den andre viser 60 Hz gjentatt litt uskarpt
Problemfri surfing 

Takket være 120 Hz oppdateringsfrekvens, gir skjermen utrolig jevn rulling og sømløse bildeoverganger når du surfer på internett eller navigerer i menyen.

For mobilspillere
Videre visning. Fordel til deg.

Med sin 21:9 CinemaWide™-skjerm gir Xperia 1 III deg et mye bredere overblikk over hva som skjer – en stor fordel når marginene er små.  

Delt skjermbilde av et førstepersonsskytespill i 60 Hz og 120 Hz
Jevne bevegelser med 120 Hz

På den opprinnelige skjermen med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz gjengis objekter i rask bevegelse tydelig slik at spillopplevelsen blir optimal.

Opplev action uten uskarphet

Med bevegelsesstabilisering på 240 Hz oppdaterer skjermen utrolige 240 ganger i sekundet for å unngå uskarphet.

Illustrasjon som viser forskjellen i klarhet mellom 60 Hz, 120 Hz og 240 Hz
Bilde av spilling med standard hvitbalanseinnstillinger
STANDARD INNSTILLINGER
Bilde av spilling med tilpassede hvitbalanseinnstillinger
EGENDEFINERTE INNSTILLINGER
Oppretthold topp ytelse med tilpassede skjerminnstillinger

Xperia 1 III lar deg justere hvitbalansen, slik at du kan se handlingen tydeligere og lettere få øye på motstanderne dine. Det er også mer behagelig for øynene dine, slik at du kan spille lenger uten å føle belastningen.

Slå til først i mørket

Gammajustering (L-γ raiser) er en uvurderlig ny spillfunksjon som gjør det lettere å se motstanderne dine i mørket. Ved å forbedre bildedetaljene i mørke områder fremhever den fiendene dine uten å overeksponere lyse områder på skjermen. På den måten kan du treffe dem før de treffer deg.

Delt bilde som viser det samme spillmotivet med gammajustering på og av
Forbedre spillopplevelsen med egendefinerte lydinnstillinger

Lyd er et annet viktig element for å bli revet med i spillopplevelsen, så Xperia 1 III tilbyr en rekke funksjoner for å gjøre den så klar og definert som mulig.

Nøyaktighet er alt

For de spillene der du trenger eksepsjonell nøyaktighet kombinert med raske fingre, gir Xperia 1 III deg det lille ekstra.

Kom deg inn i sonen

Fast bestemt på å klatre på resultatlisten? Xperia 1 III har en rekke funksjoner som sørger for at du er fullt fokusert og klar til å yte ditt beste.

Ta opp og del spillingen din

Xperia 1 III gjør det utrolig enkelt å ta opp og dele høydepunkter fra spill i høy kvalitet.

To telefoner, én med oransje systemskjerm, en med grønn systemskjerm
Overopphetingsvern

Når du bruker en ladekabel til spill, driver strømreguleringen med varmeundertrykkelse telefonsystemene direkte i stedet for å lade batteriet. Dette reduserer termisk stress, hjelper med å opprettholde spillytelsen og holder batteriet sunt lenger.

[A] AV = høy temperatur [B] PÅ = lav temperatur

Optimalisert ytelse for spill

Xperia 1 III er optimalisert med Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ for overlegen spillytelse.

Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™-logo
Person som spiller på Xperia 1 III med dualshock-kontroller
Ta styringen med en DUALSHOCK®4-kontroller

For enda mer moro mens du er på farten kan du koble Xperia 1 III til en DUALSHOCK®4-kontroller og spille en rekke Android-spill.

For lydfanatikere
Lytt til musikk slik det var meningen at den skulle høres

Med lyd innstilt i samarbeid med Sony Music Entertainment har Xperia 1 III blitt utviklet for å levere en virkelig autentisk lytteopplevelse, enten du bruker hodetelefoner eller de innebygde stereohøyttalerne med konsertkvalitet. 

3,5 mm-lydkontakt for ultimat lydkvalitet

Takket være forbedringer av materialer og elektroniske komponenter er 3,5 mm-lydkontakten på Xperia 1 III ikke bare praktisk, men gir også HiFi-lyd med høy kvalitet. Forvrengning reduseres, spesielt med volum mellom middels og høyt, og det gjør lyden mer realistisk, med tydelige sammensetninger, myk vokal og dype basslinjer.

3,5 mm-kabel kobles til Xperia 1 III foran et miksebord
Mann som lytter til musikk med kablede hodetelefoner
Opplev 360 Reality Audio – som om du er der med artisten

Føl deg omgitt av lyd, like ekte som om du er på en konsert eller sammen med artisten som spiller inn i et studio. Musikk har aldri vært så oppslukende og ekte som med 360 Reality Audio. Og med Xperia 1 III kan du nyte opplevelsen gjennom kablede eller trådløse hodetelefoner eller de innebygde stereohøyttalerne med konsertkvalitet.

Gjør stereomusikken din om til mektig 360-graders lyd

Hvis musikkilden du lytter til er 2-kanals stereo, kommer den nye funksjonen for 360-graders lyd til sin rett. Den gjør det mulig for Xperia 1 III å mikse favorittstereosporene til en oppslukende lydopplevelse i sanntid. Teknologien fungerer med lokale lydfiler og strømmetjenester for å forbedre lytteopplevelsen din ytterligere. 

Illustrasjon som viser effekten av 360 romlig lyd vs. stereolyd
Bilde av en Xperia 1 III som bruker Sony | Headphones Connect-appen til å analysere formen på en kvinnes øre
Oppgrader opplevelsen din med personlig tilpasning

Med utvalgte Sony-hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du tilpasse hodetelefonene til øret ditt ved å analysere din individuelle øreform med kameraet på Xperia.

Forbedrede høyttalere for overlegen lytting

Forbedret høyttalerdesign er et sentralt element i den enestående Xperia 1 III-lytteopplevelsen.

Xperia 1 III som viser musikk som spilles, og illustrerte grønne lydbølger
Få 3 måneder med TIDAL gratis med Xperia 1 III

Xperia 1 III er laget for 360 Reality Audio med unik maskinvaredekoding for å optimalisere lydkvaliteten når du lytter til musikk på TIDAL. Nye TIDAL-abonnenter vil dessuten få 3 måneder med TIDAL Hi-Fi gratis når de kjøper en Xperia 1 III, inkludert 360 Reality Audio-opplevelsen.

For filmskapere
Mann som bruker Xperia 1 III til filming utendørs
Cinema Pro «powered by CineAlta» – 21:9-filmopptak

Spill inn filmer med parametere og fargeinnstillinger nær de proffene bruker. Ekspertise fra våre Digital Cinema-kameraingeniører, forhåndsinnstillinger for Look-fargebehandling, 21:9­forhold, 4K HDR, sakte film med 120 bps, og 24, 25, 30 og 60 bps gir deg alle verktøy du trenger. 

Realiser din visjon med fargeinnstillinger for filmopptak

Med åtte forskjellige fargeinnstillinger kan du gjenskape ulike kinofølelser for videoene dine. Blant disse er VENICE CS, inspirert av vårt profesjonelle kamera CineAlta VENICE, som har jevn fargegradering og en mykere, lavere kontrastkurve for et klassisk filmutseende som er perfekt for dramaproduksjoner.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

4 bilder av en kvinne på landsbygda med fokallengder på 16, 24, 70 og 105 mm.
Fire allsidige objektiver gir deg flere kreative alternativer

Med de fire allsidige objektivalternativene på opptil 105 mm kan du utvide bilderepertoaret ditt og ta filmskapelsen til et nytt nivå.

Film i stilig sakte film i 4K-oppløsning med HDR og 120 bps

Ta sakte film av høy kvalitet i 4K HDR 120 bps for å skape dramatiske og uttrykksfulle øyeblikk.

Xperia 1 III brukes til å filme en kvinne utendørs i sakte film i 4K HDR 120 bps
To grafer, side om side, som viser resultater med intelligent vindfilter
Ta opp klar lyd, uten vindstøy

Xperia 1 III har vår bransjeledende lydseparasjonsteknologi for svært effektiv vindfiltrering.

Intelligent vindfilter [1] AV [2] PÅ.

Effektivisering av filmskapelsesprosessen

Xperia 1 III har en rekke brukergrensesnittforbedringer designet spesielt med tanke på filmskapere.

For ytelse
All hastigheten du trenger

Xperia 1 III kombinerer 5G og Wi-Fi 6-tilkobling med den nyeste Qualcomm®-mobilplattformen og innovative batteriteknologier, og legger listen høyere for smarttelefonytelse. 

5G-logo
Neste generasjons 5G-tilkobling

For kompromissløse høykvalitetsnedlastinger og strømming av filmer i høyoppløsning – Xperia 1 III har superrask 5G-tilkobling.

Sertifisert Wi-Fi 6-logo
Wi-Fi 6

Med Wi-Fi 6 oppnår du bedre tilkobling – med høyere hastighet, lavere ventetid og forbedret tilkoblingsstyring når flere enheter er koblet til samme nettverk.

5G/4G Wi-Fi-logo
Smart tilkobling

Smart tilkobling bruker Xperias dype læringsteknologi og Sonys nevrale nettverksbiblioteker til å analysere Wi-Fi-signaler og forutse tilkoblingsproblemer i nær fremtid. Xperia 1 III vurderer kvaliteten på tilgjengelig Wi-Fi før du kobler til, slik at du ikke lenger trenger å bruke tid på Wi-Fi som ikke fungerer. Hvis den forutser problemer med Wi-Fi-tilkoblingskvaliteten, bruker den mobildata i stedet. Med Xperia er du alltid på den beste tilgjengelige tilkoblingen.

Qualcomm Snapdragon 888 5G-brikke på et kretskort
Opplev den nyeste mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G

Xperia 1 III drives av Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G-mobilplattformen for å gi deg de førsteklasses opplevelsene du fortjener. Få mest mulig ut av Xperia 1 III som profesjonelt kamera, intelligent personlig assistent og toppkvalitets spillrigg – alt sammen med virkelig global 5G multi-gigabithastighet.

Et batteri du kan stole på

Med et batteri på 4500 mAh tilbyr Xperia 1 III rikelig med kraft for å holde deg i gang hele dagen, mens en rekke ladefunksjoner bidrar til å maksimalisere komforten og forlenge batteriets levetid. 

Telefon som viser ladenivå på 50 %
Opp til 50 % lading på bare 30 minutter

Når du trenger å gi batteriet et løft, kan du hurtiglade opptil 50 % på bare 30 minutter med den medfølgende laderen XQZ-UC1.

Graf som viser forlenget batterilevetid fra Xperia
Et batteri i god form, selv etter 3 års bruk

Med ladeteknologiene våre holder batteriet seg i god stand lenger. Batteripleie beskytter telefonen mot å bli ladet for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen når den er på lading, for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt.

1. Batterikapasitet
2. Batteritid
3. Normal lading

Trådløs lading og batteridelingsfunksjon for maksimal bekvemmelighet

Bare sett Xperia 1 III på en trådløs lader for å fylle på batteriet. Takket være batteridelingsfunksjonen kan Xperia 1 III også fungere som en ladeplate for andre enheter.

Telefon som viser 100 % fullt ladenivå på en trådløs lader
Design
Et unikt utseende og preg

Xperia 1 III kombinerer taktile materialer av høy kvalitet med dristig, særegen design. Fra det frostede glasset på baksiden til den sandblåste metallrammen er det en uimotståelig blanding av form og funksjon. 

En stilmarkering 

Xperia 1 III er tilgjengelig i et utvalg av farger som passer din smak.

Vann- og støvbestandig 

For at du skal kunne slappe av, har Xperia 1 III IP65/68 vannbestandighet og beskyttelse mot støv.

Svart Xperia 1 III med vann som spruter rundt
Xperia 1 III med et rødt bølgebilde på skjermen
Bygd for å vare

Xperia 1 III-skjermen bruker Corning® Gorilla® Glass Victus™, det tøffeste innen Gorilla® Glass hittil – med forbedring i både fall- og ripeegenskaper.

Multitasking på den enkle måten

Med en rekke praktiske flervindu-funksjoner er Xperia 1 III skreddersydd for multitasking. 

Illustrasjon som viser dataoverføring mellom en telefon og Xperia 1 III
Enkel overføring av innhold fra den gamle iPhone- eller Android-enheten

Med Xperia Transfer 2-appen kan du overføre det viktige innholdet fra den gamle Android- eller iOS-smarttelefonen din til nye Xperia 1 III. Fra bilder, videoer og musikk til kontakter, kalender, anropshistorikk og meldinger (SMS/MMS) – overfør alt raskt, trygt og enkelt.

Xperia Transfer 2-appen avvikles

Xperia Transfer 2-appen avvikles 30. juni 2023. Med Android OS-funksjoner kan du imidlertid fortsatt overføre data fra eldre modeller når du konfigurerer et nytt Xperia-produkt. Før du overfører data, anbefaler vi at du oppdaterer Android OS-versjonen til enheten som skal motta dataene, til den nyeste versjonen.

Alle bilder på skjermen er kun ment som illustrasjon.

5G-nettverk og tilgjengelighet kan variere avhengig av land, operatør, programvareversjon og brukermiljø.

Linsefremstilling er tilsvarende en fokallengde på 35 mm.

Faktiske produktfunksjoner, spesifikasjoner, applikasjoner, tjenester, nettverkstilgjengelighet, farger og størrelser kan variere. Funksjoner og spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

Noen bilder er kun for illustrative formål.

Objektivuttrykket tilsvarer 35 mm fokallengde.

Spesifikasjoner og funksjoner

Xperia 1 III har et avansert kamera med tredobbelt objektiv utviklet av våre Alpha-ingeniører som lar deg ta bilder raskere og lenger unna enn noen gang, mens den banebrytende skjerm-, lyd- og spillteknologien leverer det mest oppslukende innen underholdning.
  • Optisk telefotoobjektiv på opptil 105 mm

  • Sporing i sanntid

  • AF på øye i sanntid for mennesker og dyr

  • 6,5-tommers 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-skjerm med oppdateringsfrekvens på 120 Hz

  • Qualcomm® Snapdragon™ 888-mobilplattform

MÅL
165 x 71 x 8,2 mm
VEKT
186 g
VANNAVSTØTENDE
Vannavstøtende (IPX5/IPX8), støvtett (IP6X)
ANTALL SIM-KORT
Hybrid med to SIM-kort
KAPASITET
4500 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere