Xperia 5

Bredere bruksopplevelse, slankere design

En seeropplevelse av høy kvalitet på en imponerende 21:9 CinemaWide™-skjerm. Ta bilder av ethvert motiv i perfekt fokus med kameraet med tre objektiver, og la deg oppsluke av de nyeste lydteknologiene. Xperia 5 gir deg de nyeste opplevelsene fra Sony – i et lekkert design laget for å passe perfekt i hånden din.

ALLE SMARTTELEFONER

Xperia 5 – 6,1-tommers 21:9 CinemaWide FHD+ HDR OLED-skjerm | Kamera med tre objektiver

Xperia 5
Bilde av Xperia 5 – 6,1-tommers 21:9 CinemaWide FHD+ HDR OLED-skjerm | Kamera med tre objektiver

redblueblack

Veil. pris

kr 7 990,00

(inkl. MVA)
EISA 2019-2020 Øye-AF

Design

Perfekt størrelse og passform

En tidløs og vakker symmetrisk utforming med metallramme av høy kvalitet – testet for å ha den optimale størrelsen og passformen for hånden din.

Vis hvem du er, med farger

Xperia 5 kommer i 4 vakre farger og har imponerende design, perfekt harmoni og stil.

Kamera

Tre kameraer, tre objektiver, uendelige muligheter

Med et 16 mm objektiv for supervidvinkel, et allsidig 26 mm objektiv og et 52 mm portrett- og teleobjektiv er du klar for alt. Og med avansert teknologi fra Sonys α – Alpha-kameraer får du dessuten presisjonsfokus med øye-autofokus samt optisk SteadyShot™ for jevne videoer uten risting.

Øye-autofokus med perfekt presisjon

Fokuser raskere på motivet ditt og ta uforglemmelige bilder med presis teknologi for øye-autofokus.

Skjerm

Uendelig med underholdning

Se filmer i kinoformatet de er laget for å bli vist på. Den 6,1-tommers 21:9 CinemaWide FHD+ HDR OLED-skjermen er perfekt for filmer, TV-programmer og spill med lyssterke, klare detaljer og farger.

Omgi deg med filmer og musikk

Dolby Atmos® tilpasser den førsteklasses kinolydopplevelsen og skaper en mektig atmosfære av lyd som flyter over og rundt deg. Nå kan du ta med deg denne kinoopplevelsen overalt når du ser filmer og lytter til musikk.

Spill

Få fart på spillingen

Xperia 5 er en kraftstasjon for spilling – du får med deg mer av handlingen og får overtak på konkurrentene med en 21:9 CinemaWide-skjerm. Det unike Spillforbedring-tillegget får enda mer fart på spillingen din.

© 2019 Epic Games, Inc. Alle rettigheter reserveres. Epic, Epic Games, Epic Games-logoen, Fortnite og Fortnite (stilisert) er varemerker for Epic Games, Inc. i USA og andre steder.

Ytelse

Den kraftigste prosessoren vår til nå

Den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 855-mobilplattformen har enestående kraft og ytelse og håndterer enkelt alt du har av apper og spill.

Finn ut mer om Xperia 5

Den nyeste skjerm-, kamera- og lydteknologien i en vakkert utformet smarttelefon. Med 21:9 CinemaWide 6,1-tommers FHD+ HDR OLED-skjerm, kamera med tre objektiver og flerdimensjonal Dolby Atmos®-lyd av kinoformat gir Xperia 5 deg de beste opplevelsene – slik bare Sony kan levere dem.

Design

Passer perfekt i hånden

Xperia 5 har et tidløst utseende og en vakker symmetri som gjør at den ligger godt i hånden.

Se mer, gjør mer

21:9 CinemaWide OLED-skjermen på 6,1 tommer gir deg plass til å gjøre mer – og med bare tre trinn blir fleroppgavekjøring enkelt. Med to vinduer åpne på 21:9-skjermen kan du se mer av alt – du kan for eksempel se på videoer samtidig som du sender tekstmeldinger.

Fleroppgavekjøring for presentasjoner og e-post
Effektiv jobbing

Presentasjoner og e-post

Fleroppgavekjøring for kart og meldinger
Naviger mens du chatter

Kart og meldinger

Fleroppgavekjøring for videoer og sosiale medier
Bruk sosiale medier mens du ser på videoer

Video og sosiale medier

Finn fargen for deg

Xperia 5 leveres i en rekke farger for å matche din stil.

Corning® Gorilla® Glass 6
Klar for det meste

Xperia 5 har Corning® Gorilla® Glass 6 på for- og baksiden, noe som gir utmerket slitestyrke og beskyttelse.

IP65/68-sertifisering
Vann- og støvbestandig

Uansett hvor du befinner deg er ikke vann og støv noe problem for Xperia 5, som har IP65/68 sertifisert design.

Kamera

Alltid i fokus med kamera med tre objektiver

Xperia 5 hjelper deg med å ta vare på øyeblikket slik du husker det, takket være avansert teknologi fra Alpha-kameraer, deriblant nye øye-autofokus. Kameraet med tre objektiver gir deg vakre bilder av ulike motiver og utfordrende situasjoner med svakt lys. 16 mm-objektiv med supervidvinkel, 26 mm allsidig objektiv og 52 mm portrett- og teleobjektiv.

16 mm objektiv
16 mm objektiv med supervidvinkel

Velg 16 mm-objektivet når du vil få plass til alt i bildet.

26 mm-objektiv
Allsidig 26 mm objektiv

Det allsidige 26 mm-objektivet med optisk bildestabilisering passer i de fleste situasjoner og for motiver med svakt lys.

52mm objektiv
52 mm portrett- og teleobjektiv

Velg 52 mm-objektivet for å komme tettere på motivet ditt.

Fokuser raskere med øye-AF

Når du tar portrettbilder, er det viktig å fokusere nøyaktig på personens øyne. Xperia 5 benytter den banebrytende teknologien for øye-autofokus fra Sonys Alpha-kameraer, slik at du kan ta vakre portretter av familie og venner.

Rask, kontinuerlig fotografering med opptil 10 fps AF/AE

Kontinuerlig fotografering med opptil 10 fps med AF/AE-sporing (autofokus / automatisk eksponering) betyr at du kan ta fokuserte bilder med balansert eksponering i bildeseriemodus. Sporingen med øye-AF sørger dessuten for at bildene har perfekt fokus selv når motivet er i bevegelse.

Sonys Alpha-kamerateknologi

Med BIONZ X™ for mobilenheter får Xperia de beste teknologiene fra Sonys Alpha-kameraer. I tillegg til øye-AF og opptil 10 fps AE/AF gir RAW-støyreduksjon og avanserte kontroller i manuell modus deg kreativ frihet til å ta fantastiske bilder i svakt lys med minimal støy.

1/2,6-tommers sensor og lyssterkt objektiv med F1,6
Perfekt til fotografering i svakt lys

Med Xperia 5 er det enkelt å ta flotte bilder i svakt lys. Hovedkameraet har stor 1/2,6-tommers sensor og lyssterkt objektiv med F1,6. Kombinert med OIS og RAW-støyreduksjon gir dette skarpe og klare bilder.

Manuell modus med full kontroll
Ta kontrollen med manuell modus

Manuell modus gir deg full kontroll over ISO, eksponeringsverdi, hvitbalanse og andre avanserte innstillinger i Xperia 5. Med lukkerhastighet på opptil 30 sekunder blir det enkelt å ta vakre bilder av lysspor.

Spill inn filmer med kinofølelse

Sammen med Sonys eksperter på digitale filmkameraer har vi skapt Cinema Pro, som er basert på kameraer brukt av virkelige filmskapere. Du får tilgang til Look forhåndsinnstillinger for fargebehandling med et profesjonelt utseende, sideforhold på 21:9, 4K HDR og 24 fps.

Sett farge på hverdagen i filmstil

Åtte ulike profesjonelle Framt.-forhåndsinnstillinger for fargebehandling betyr at du kan gi filmene dine ulike kinofilmstemninger.

Fungerer med Sonys Alpha-kameraer

Xperia 5 er også en perfekt følgesvenn til Sonys Alpha-kameraer. Bruk Xperia som ekstern skjerm og styr innstillingene og bildene trådløst med Imaging Edge™ mobilappen.

Skjerm

Kom tettere på en ekte filmopplevelse

21:9 CinemaWide-skjermen sikrer en kinoopplevelse med fargenøyaktighet som gir deg bilder slik filmskaperen så dem for seg.

Se filmer slik filmskaperne mente de skulle være

Skapermodus gir enestående fargenøyaktighet og -reproduksjon for alle typer videoinnhold, for eksempel Netflix-filmer. 21:9 CinemaWide FHD+ HDR OLED-skjermen på 6,1 tommer gjør at du kan oppleve innholdet slik det var ment å bli sett.

Se sesong 3 av Stranger Things på Netflix. Det er sommeren 1985, og det går hett for seg i Hawkins i Indiana. Men det handler ikke bare om sol, fyrverkeri eller sommerromanser – under overflaten er det noe på gang, og det føles annerledes enn tidligere.

Sonys BRAVIA® TV-teknologi i hånden

Med X1™-motoren for mobilenheter, drevet av BRAVIA TV-teknologi, blir alt du ser på remastret med HDR, slik at selv strømmeinnhold får bedre kontrast, farge og klarhet

Få kinolyd med Dolby Atmos

Dolby Atmos skaper en mektig atmosfære av lyd og en virkelig spektakulær underholdningsopplevelse som flyter over og rundt deg. Samarbeidet med Sony Pictures Entertainment betyr at Xperia 5 analyserer lydkildene når du ser på film eller lytter til musikk, og forvandler det ordinære til det spektakulære.

Spill

Mer avansert spilling

21:9 CinemaWide-skjermen er perfekt til spilling – du får en bredere, uhindret visning. Det originale Spillforbedring-tillegget vårt er utformet for å berike spillopplevelsen – både spilling og deling.

© 2019 Gameloft. Med enerett. Alle produsenter, biler, navn, merker og tilknyttede bilder er varemerker og/eller opphavsrettsbeskyttet materiale som tilhører sine respektive eiere.

Ytelse

Avansert ytelse og kraft

Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 855 gir deg suveren ytelse med 4G-tilkobling på flere gigabit, opptil 45 % raskere CPU, opptil 20 % raskere GPU og bedre strømeffektivitet.

Spesialutformede antenner
Lynrask tilkobling

Xperia 5 har spesialutformede antenner plassert i ulike deler av telefonen. Dette reduserer forstyrrelser og gir ekstra raske nedlastings- og opplastingshastigheter.

6 GB RAM og 128 GB internminne
Mer lagringsplass, mer fleroppgavekjøring

Xperia 5 har 6 GB RAM og 128 GB internminne, slik at du har all lagringsplassen du trenger, og utmerket ytelse ved fleroppgavekjøring.

Spor til microSD™-kort
Utvid minnet

Få opptil 512 GB ekstra lagringsplass i telefonen ved å bruke microSD™-sporet.

Optimal tilkobling

Xperia 5 har «smarttilkobling», Xperias dype læringsteknologi som bruker Sonys nevrale nettverksbiblioteker til å analysere WiFi-signaler og forutse tilkoblingsproblemer i nær fremtid. Xperia 5 beregner kvaliteten på nettverket du er koblet til og bytter automatisk til LTE når den forutser problemer med tilkoblingen. Med Xperia er du alltid på det beste tilgjengelige nettverket.

Batteri

Hurtiglading når du trenger det

Xperia 5 leveres med en hurtiglader som gir deg 50 % lading på bare 30 minutter. Med ladeteknologiene våre holder batteriet ditt seg i god stand lenger. Batteripleie beskytter telefonen mot å bli ladet for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen når den er på lading, for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt.

Lyd

Smarttelefonlyd gjenskapt i høyoppløselig lyd

Hvert spor kommer tettere på originalinnspillingen med høyoppløselig lyd og DSEE HX™. Med innebygde stereohøyttalere hører du musikken din høyt og tydelig, mens trådløs høyoppløselig lyd får alt til å høres bra ut, selv når du lytter trådløst.

Alle skjermbilder er kun til illustrasjonsformål.

Spesifikasjoner

6,1-tommers 21:9 CinemaWide FHD+ HDR OLED-skjerm med kamera med tre objektiver og øye-autofokus.
  • Kamera med tre objektiver – 16 mm, 26 mm og 52 mm

  • Øye-AF (autofokus)

  • 21:9 CinemaWide FHD+ HDR OLED-skjerm

  • HDR-remastring

  • Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 855

Dimensjoner
158 x 68 x 8,2 mm
Vekt
164 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP65/68)
Antall SIM-kort
Ett eller to SIM-kort
Kapasitet
3140 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere