Xperia 5 II

Bygget for fart, laget kompakt

Nå kommer den mest kompakte Xperia med 5G-teknologi. Underholdning og kreativitet på et nytt nivå med Xperia 5 II.

ALLE SMARTTELEFONER

Xperia 5 II – Kompakt design | 21:9 CinemaWide™-skjerm | Øye-AF i sanntid

Xperia 5 II
Xperia 5 II i blått, foran og bak

bluegrayblack

Veil. pris

kr 8 990,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
Et design du elsker med teknologien du trenger

En størrelse som passer perfekt i hånden eller lommen, og som samtidig er spekket med den nyeste Sony-teknologien. Oppdag Xperia 5 II.

For fotografer
Teknologi fra Alpha-kameraer – for knivskarpe resultater

Xperia 5 II låner teknologi fra de profesjonelle Alpha-kameraene og gir deg hastigheten og nøyaktigheten du trenger for å fange magiske øyeblikk med knivskarp fokus og perfekt eksponering.

Ta perfekte portretter hver eneste gang

En perfekt oppstilling er ikke alltid det du ønsker i et portrett – iblant vil du ha noe litt mer spontant. Det er her øye-AF i sanntid kommer til sin rett, enten du skal fotografere folk eller dyr i rask bevegelse.

Bilde av dame tatt med øye-AF i sanntid
Bilder som skiller seg ut

Øye-AF i sanntid sørger for at den mest uttrykksfulle delen av ansiktet er i fokus, selv når ett øye er tildekket eller når personen er i rask bevegelse.

Full av personlighet og uttrykk

Hvis motivet nekter å samarbeide, trenger du ikke å bekymre deg – Xperia 5 II vil likevel finne øynene, fokusere raskt og ta et minneverdig bilde.

Bilde av hund tatt med øye-AF i sanntid
Uforglemmelige øyeblikk er alltid i fokus
Uforglemmelige øyeblikk er alltid i fokus

Vil du ta bilder av de uvurderlige, lynsnare øyeblikkene i full fokus hver gang? Serieopptak ved opptil 20 bps supplert med autofokus og automatisk eksponering, gir deg all hastigheten du trenger. 

Enestående ZEISS-kvalitet i din Xperia

Det allsidige trippellinsekameraet tar vakre landskapsbilder og portretter, i tillegg til at du kan zoome inn på motiver som er langt unna. ZEISS-optikken er kalibrert spesielt for Xperia 5 II og har det berømte ZEISS T*-belegget for redusert refleksjon, noe som gir fantastisk kontrast og bildegjengivelse.

Enestående ZEISS-kvalitet i din Xperia
16 mm ultravidvinkel
16 mm ultravidvinkel

Velg 16 mm vidvinkel når du vil ha plass til alt i bildet.

24 mm vidvinkel
24 mm vidvinkel

Allsidige 24 mm vidvinkel er tilstrekkelig i de fleste situasjoner.

70 mm telefoto
70 mm telefoto

Når du vil tettere innpå motivet, velger du opptil 70 mm telefoto med 3x optisk zoom.

Xperia 5 II med egen ergonomisk utløserknapp
Smarttelefonen med utløserknapp

Xperia 5 II har en egen ergonomisk utløserknapp, akkurat som et profesjonelt kamera, for å hjelpe deg å ta de beste bildene.

Liten jente som leker i en bekk og spruter vann mot kameraet
Ta uforglemmelige bilder med Xperia

Vi har inngått et samarbeid med profesjonelle fotografer for å vise deg hvordan du tar flotte bilder med Xperia-smarttelefonen din.

Bilder med mindre støy i mørke scener

Xperia 5 II stiller virkelig opp under dårlige lysforhold.

For filmelskere
Widescreenopplevelse i håndformat

Når du elsker å se på film, vil du ha en smarttelefon som viser den på best mulig måte. Med 5G-tilkobling kan du laste ned og strømme innhold raskere enn noensinne, og skjermens oppdateringsfrekvens på 120 Hz sikrer problemfri surfing.

Bli oppslukt av handlingen

Med 21:9 CinemaWide ™ FHD+- og HDR OLED-skjermen på 6,1 tommer med filmformat og stort visningsområde er det bare å leve seg helt inn i handlingen, akkurat som filmprodusenten hadde tenkt.

 Klarere, skarpere og bedre kontrast for alt du ser på

Motoren X1™ for mobil sørger for at alt du ser får BRAVIA HDR remaster-teknologi for å forbedre kontrasten, fargen og klarheten til alt innhold, også i strømmetjenester.

Se Netflix på Xperia 5 II

Se utdrag på Netflix.

Hollywood-fargeopplevelsen

Inspirert av Master Monitor-fargegjengivelse fra Sonys profesjonelle teknologi, brukt i ledende Hollywood-studioproduksjoner, kan du nå oppleve enestående fargenøyaktighet med skapermodusen «powered by CineAlta» for å gi liv til innholdet akkurat slik det var ment.

Opplev flerdimensjonal lyd med Dolby Atmos®

Å se på film med Dolby Atmos® er en altoppslukende opplevelse, med flerdimensjonal lyd som både er over og rundt deg. Med Xperia 5 II kan du oppleve Dolby Atmos®-lyd avstemt i samarbeid med Sony Pictures Entertainment, med kablede og trådløse hodetelefoner eller de forovervendte stereohøyttalerne

Opplev flerdimensjonal lyd med Dolby Atmos®
60 Hz sammenlignet med 120 Hz
Nå er det enklere å surfe

Surfing og bildeoverganger er ikke noe problem takket være OLED-skjermens oppdateringsfrekvens på 120 Hz.

For mobilspillere
Lev deg inn i spillet. Ledertavlen er din!

Xperia 5 II tar deg med dypere inn i handlingen med en oppslukende 21:9-skjerm – og med spillforbedring, ultrarask ytelse, skjerm med oppdateringsfrekvens på 120 Hz og presis berøringsrespons, har du alle fordelene du trenger.

Optimalisert for Call of Duty: Mobile

Xperia er den offisielle smarttelefonen for Call of Duty®: Mobile og Xperia 5 II er klare til å ta telefonen. Enten du spiller for gøy eller har seriøse planer om å gå til topps, optimaliseres spillet med Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ for å forbedre opplevelsen.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc.
Qualcomm og Snapdragon er varemerker som tilhører Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land, brukt med tillatelse. Snapdragon Elite Gaming er et varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaper.

Bred 21:9-skjerm kontra vanlig skjerm
Se hva konkurrenten mangler

21:9-skjermen er bredere enn vanlige skjermer og viser mer av handlingen – slik at du kan se motstanderne dine før de ser deg.

Kos deg med problemfri, skarp spillopplevelse

På den opprinnelige skjermen med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz gjengis objekter i rask bevegelse tydelig slik at spillopplevelsen blir optimal. Det er forresten ikke alt Xperia 5 II kan skilte med – bevegelsesstabilisering på 240 Hz oppdaterer skjermen utrolige 240 ganger i sekundet for å unngå uskarphet.

Nøyaktige og raske bevegelser på Xperia 5 II
Nøyaktige og raske bevegelser

Xperia 5 II gir deg en fordel i spill som krever raske fingrer. Den støtter 240 Hz berøringsskannehastighet, som er 4x ganger mer enn forrige modell – slik at handlingen skjer akkurat sånn du hadde tenkt deg med tanke på presisjonsstyring. I tillegg er berøringsresponsen raskere, fordi systemet gjenkjenner berøringen i det øyeblikket du trykker.

Få mest mulig ut av hvert spill

Spillforbedring har en rekke funksjoner og innstillinger som hjelper deg med å forbedre spillopplevelsen og sikre flere seirer. I tillegg kan du dele dine beste øyeblikk med skjermdumper, lyd eller videoklipp. 

Andre spillfunksjoner

Xperia 5 II har en rekke andre funksjoner som gjør den perfekt for gamere.

For musikkelskere
Lydmasteringtekniker Mark Wilder ser nærmere på en Xperia-smarttelefon
Lytt som om du er der med artisten

Med ekspertisen vår innenfor lydmaskinvare og musikkunderholdning har vi utviklet Xperia 5 II for å gi deg en autentisk lytteopplevelse med lyden finjustert i samarbeid med Sony Music Entertainment.

3,5 mm-lydkontakt for ultimat lydkvalitet

Koble favoritthodetelefonene til 3,5 mm-lydkontakten, så oppnår du overlegen lyd med tydeligere lydskille mellom venstre og høyre, noe som reduserer signalstøy til umerkelige 20 dB – 90 % lavere enn forrige modell. 

Den ultimate lydopplevelsen

Xperia 5 II sørger for at du får det beste ut av musikken, samme hvilket digitalt format du lytter til.

DSEE Ultimate-logo
Forbedre kvaliteten på all musikk

DSEE Ultimate forbedrer kvaliteten på all digital musikk og bruker kunstig intelligens for å forbedre lydfrekvens og dynamisk rekkevidde i sanntid. Både høy- og lavfrekvensen forbedres slik at hvert spor nærmer seg kvaliteten til høyoppløselig lyd. Du kan bruke både kablede og trådløse hodetelefoner med lokale filer eller til og med strømmetjenester.

Høyoppløselig lyd, trådløs høyoppløselig lyd og LDAC-logoer
Lyd som er bedre enn CD-kvalitet

Med høyoppløselig lyd eller trådløs høyoppløselig lyd via LDAC, kan du lytte til musikk med dynamikk og detaljer som til og med slår CD-kvalitet. Den gjengir et fullt spekter av lyd, slik at du kan høre musikken som artistene hadde tenkt.

Hør og føl lyd overalt omkring deg

Musikk har aldri vært så altoppslukende og så ekte som med 360 Reality Audio – og Xperia 5 II er utformet slik at du kan oppleve den med kablede eller trådløse hodetelefoner. Den har til og med integrert maskinvaredekoding for å optimalisere lydkvaliteten og forbedre strømforsyningen, slik at du kan lytte lenger.

Få 3 måneder med TIDAL gratis med Xperia 5 II

Xperia 5 II er laget for 360 Reality Audio med unik maskinvaredekoding for å optimalisere lydkvaliteten når du lytter til musikk på TIDAL. Nye TIDAL-abonnenter vil dessuten få 3 måneders med TIDAL Hi-Fi gratis når de kjøper en Xperia 5 II, inkludert 360 Reality Audio-opplevelsen.

Design
Perfeksjon i lommeformat

Xperia 5 II er laget for å passe perfekt i hånden og lommen og er smarttelefonen du har ventet på.

Tidløs stil

Xperia 5 II er like flott å se på som den er å bruke, og den finnes i flere farger slik at du kan velge den som passer til deg.

Laget for å tåle hverdagen

Denne enheten har en vannmotstand og støvbeskyttelse på IP65/68 for å skjerme det mot elementene, samt robust, slitesterkt Corning® Gorilla® Glass 6 foran og bak.

Vannsprut på Xperia 5 II
Se mer og gjør mer
For ytelse
5G-logo
Opplev hvor hurtig 5G er

Xperia 5 II kan koble seg til superraske 5G-nettverk, slik at du kan laste ned kompromissløst og strømme sømløst – selv om filene har høy oppløsning.

Sertifisert Wi-Fi 6-logo
Strømme og surfe raskere med Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 gir deg en bedre tilkobling med høyere hastighet, lavere latens og forbedret tilkoblingsstyring – slik at flere enheter kan bruke samme nettverk uten å maksimere båndbredden.

5G/4G Wi-Fi-logo
Ha alltid den beste tilkoblingen

Ved hjelp av smart teknologi analysere Xperia 5 II hele tiden kvaliteten på Wi-Fi-nettverket som du er tilkoblet. Hvis det er fare for at kvaliteten blir dårligere, bytter den automatisk til mobilnettet, slik at du alltid får den beste tilgjengelige tilkoblingen.

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G-mobilplattform og Snapdragon X55 5G Modem-RF-system
Kraften du trenger for enestående ytelse

Med Xperia 5 II kan du ta bilder, spille, se, lytte og multitaske som aldri før – alt takket være Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G-mobilplattformen og Snapdragon X55 5G Modem-RF-systemet. De kombinerer utrolige 5G-hastigheter på flere gigabit med en CPU og GPU som er 25 % raskere enn på den forrige modellen. Her er det bare å kose seg.

Et batteri du kan stole på
Opp til 50 % lading på bare 30 minutter
Opp til 50 % lading på bare 30 minutter

Xperia 5 II har et kraftig batteri på 4000 mAh med hurtiglading. Hvis du har det travelt og batterinivået er lavt, kan du faktisk lade opptil 50 % på bare 30 minutter.

Graf som viser hvilken stand batteriet er i
Et batteri i god stand etter 2 års bruk

Med ladeteknologiene våre holder batteriet seg i god stand lenger. Batteripleie beskytter telefonen mot å bli ladet for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen når den er på lading, for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt.

1. Batterikapasitet
2. Batteritid
3. Normal lading

For film og fotografering
Verdens første 4K HDR-videoopptak med en bildefrekvens på 120 i sakte film på en smarttelefon

Med Xperia 5 II kan du ta opp video i 4K HDR 120 bps, slik at du kan ta opp utrolige bilder i sakte film.

Spill inn film som proffene med Xperia 5 II
Film som proffene

Nå kan du spille inn filmer som proffene ville ha vært stolte av. Takket være ekspertisen til Digital Cinema-kameraingeniørene kan Xperia 5 II skilte med en rekke verktøy som forbedrer filminnspillingen. Slipp kreativiteten løs med forhåndsinnstillinger for Look-fargestyring, filminnspilling i 21:9, 4K HDR med en bildefrekvens på 24, 25, 30, 60 og 120 i sakte film og ikke minst intelligent vindfilter.

Funksjoner og kontroller inspirert av Alpha-kameraer

Xperia 5 II gir deg full frihet som fotograf med kontroller som vanligvis finnes på profesjonelle kameraer. Velg automatiske innstillinger, eller styr ISO, lukkerhastighet, hvitbalanse og mye mer manuelt. Send deretter utdata til RAW (.DNG) ved hjelp av et grensesnitt inspirert av Alpha-kameraer.

Funksjoner og kontroller inspirert av Alpha-kameraer

Alle bilder på skjermen er kun ment som illustrasjon.

5G-nettverk og tilgjengelighet kan variere avhengig av land, operatør, programvareversjon og brukermiljø.

Linsefremstilling er tilsvarende en fokallengde på 35 mm.

Spesifikasjoner og funksjoner

Xperia 5 II har Sonys nyeste kamera-, lyd- og skjermteknologi slik at du kan ta bilder, skape, spille og dele raskere enn noensinne. Alt i et design som er enkelt å bruke med én hånd og får plass i lommen.
  • AF på øye i sanntid for mennesker og dyr

  • Problemfri surfing på en skjerm med oppdateringsfrekvens på 120 Hz

  • 6,1-tommers 21:9 CinemaWide™ FHD+ HDR OLED-skjerm

  • 4K HDR 120 bps-filminnspilling i sakte film

  • Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 865

Dimensjoner
158 x 68 x 8 mm
Vekt
163 g
Vannbestandig
Vannbestandig (IP65/68)
Antall SIM-kort
Hybrid med to SIM-kort
Kapasitet
4000 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere