Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Xperia 5 III

Hastighet og mer, gjort kompakt

Xperia 5 III er kompakt, men likevel kraftig, og kombinerer sin forgjengers bemerkelsesverdige AF-hastighet med ny optikk som når opp til 105 mm. Fra bildebehandling til spill, dette er en smarttelefon som passer godt i hånden og overgår alle forventningene dine.

ALLE SMARTTELEFONER

Xperia 5 III | kompakt design, 4500 mAh batteri

Xperia 5 III
Grønn Xperia 5 III, sett forfra og bakfra

greenblack

Veil. pris

kr 9 790,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
 Ekte kraft som passer i hånden

I en verden hvor smarttelefonene stadig blir større, viser Xperia 5 III at det finnes alternativer. Med 5G-hastighet, kraftig ytelse og imponerende batterilevetid inneholder den det nyeste av kamera-, skjerm-, lyd- og spillteknologi fra Sony pakket sammen i en kompakt design som er enkel å bruke med én hånd.   

For fotografer
Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer

Xperia 5 III ble utviklet sammen med ingeniørene bak de nyeste kameraene i Alpha 9-serien, kjent for sin bransjeledende autofokusteknologi, og med innspill fra profesjonelle fotografer som hjalp til med å stille inn teknologien og foredle fotograferingsopplevelsen og resultatene. Viktige funksjoner inkluderer rask AF i alle de tre kameraene samt objektsporingsteknologi for å opprettholde skarpt fokus på fotoobjekter i bevegelse.

Enestående ZEISS-kvalitet i din Xperia

ZEISS-optikk kalibrert spesielt for din Xperia-smarttelefon. ZEISS T*-belegget bidrar til utmerket rendering og kontrast ved å redusere refleksjoner.

Baksiden av en Xperia 5 III som viser forskjellige objektiver
Fire allsidige objektivalternativer slik at du kan slippe kreativiteten løs

Utvid dine kreative muligheter med fire allsidige objektiver i et tredobbelt kamera og rask, nøyaktig AF på tvers av alle kameraer. Takket være Dual PDAF-sensorene holder kontinuerlig AF fokus på motiver i bevegelse, mens Sonys unike telefotosystem støtter rask AF selv ved utvidede fokallengder.

Lynraskt fokus, selv på lang avstand

Et optisk telefotoobjektiv på opptil 105 mm med rask AF lar deg ta gode bilder av motiver i bevegelse, selv på avstand. Det avgjørende er at de to brennviddene er inkludert i en telefotomodul, komplett med Dual PDAF-sensorer. Så når du bytter mellom 70 mm og 105 mm, fungerer den fokale linseenheten og AF-objektivet sammen for å fokusere raskt.

Fantastiske bilder hver gang

Med fire allsidige objektivalternativer gjør Xperia 5 III det mulig å ta et stort utvalg av bilder.

Motivsporing låses fast på motiver i rask bevegelse

Nå kan du holde motiver i rask bevegelse i skarp fokus selv om de midlertidig beveger seg utenfor synsfeltet. Bare spesifiser motivet du vil holde fokus på ved å berøre det på skjermen, og la motivsporing gjøre resten.  

Lag bokeh-effekter med grunnleggende modus

Xperia 5 III gjør det enkelt å ta flotte bilder med kunstneriske bokeh-effekter, og legger til enda et lag med kreativitet i fotograferingen.

Utendørsbilde av hund i bånd med uskarp bokeh-bakgrunn
Opplev øye-AF i sanntid – for både mennesker og dyr

Sanntids øye-AF lar deg ta fantastiske portretter, enten du fotograferer mennesker eller dyr. Selv om motivet ditt er i bevegelse eller det ene øyet er dekket, får du minneverdige bilder fulle av energi og uttrykk. 

Fang det som pleide å være umulig å fange

Seriefotografering med opptil 20 bilder per sekund og støyreduksjon med lite lys lar deg ta bilder du aldri trodde var mulig med en smarttelefon.

Golden retriever-hund, uskarp med standard digital zoom
STANDARD DIGITAL ZOOM
Golden retriever-hund, tydelig med AI-superoppløsningszoom
AI-SUPEROPPLØSNINGSZOOM
Digital zoom med en forskjell

I motsetning til tradisjonell digital zoom, som går på kompromiss med bildekvaliteten, har Xperia 5 III ny AI-superoppløsningszoom som bruker Sonys AI-prosessering for å gjenopprette detaljene i bildene dine. 

Rask tilgang til viktige kamerafunksjoner

Velg ny grunnleggende modus for rask tilgang til en rekke brukervennlige fotograferingsfunksjoner, inkludert en berøringsutløser, stående retning, Bokeh-effekt, Panorama med mer. 

Film som proffene

Med Photography Pro på Xperia 5 III finner du kontroller som vanligvis finnes på profesjonelle kameraer.

Bilder med mindre støy i mørke scener

Xperia 5 III er designet for å levere bilder av god kvalitet selv i svake lysforhold.

Delt skjermbilde av en ung jente ute om natten, ett tydelig, ett uskarpt
Ta jevne, stabile videoopptak

Xperia 5 III har den nyeste optiske SteadyShot™ med FlawlessEye™, som kobler bildesensorens økte lesehastighet med Sonys originale algoritme for optisk bildestabilisering. Resultatet er svært stødige videobilder som ikke rister.

For filmelskere
En oppslukende visningsopplevelse

Med sin fantastiske 6,1 tommers 21:9 CinemaWide™ HDR OLED-skjerm med bildefrekvens på 120 Hz , og ingen hakk på skjermen som forstyrrer visningen, er Xperia 5 III laget for filmelskere.    

Xperia 5 III ved siden av en BRAVIA-TV, begge viser det samme bildet av en fjellformasjon
Alt du ser, remastret til perfeksjon

X1™ for mobil motor gir BRAVIA HDR remasterteknologi til alt du ser på. Selv strømmeinnhold vil få mer kontrast, farger og klarhet.

Dolby Atmos®-lyd innstilt i samarbeid med Sony Pictures Entertainment

Å se på film med Dolby Atmos® er en oppslukende opplevelse, med flerdimensjonal lyd som strømmer over og rundt deg. Nå kan du oppleve Dolby Atmos®-lyd justert i samarbeid med Sony Pictures Entertainment med hodetelefoner, eller stereohøyttalerne med konsertkvalitet.

Mann som sitter utendørs og ser på en Xperia 5 III
Person som holder en Xperia 5 III som viser en vakker solnedgang
Opplev farger slik skaperne hadde til hensikt

Nyt favorittfilmene og TV-programmene dine med farger akkurat slik skaperne hadde til hensikt. Skapermodus «drevet av CineAlta» gir uovertruffen fargenøyaktighet og tar utgangspunkt i fargegjengivelsen til profesjonelle Sony-fargeskjermer som brukes i ledende Hollywood-studioproduksjoner.

Problemfri surfing

Takket være 120 Hz oppdateringsfrekvens, gir skjermen utrolig jevn rulling og sømløse bildeoverganger når du surfer på internett eller navigerer i menyen.

Illustrasjon av to telefoner, den ene viser 120 Hz gjentatt tydelig. Den andre viser 60 Hz gjentatt litt uskarpt
For musikkelskere
Lytt til musikk slik det var meningen at den skulle høres

Med lyd innstilt i samarbeid med Sony Music Entertainment har Xperia 5 III blitt utviklet for å levere en virkelig autentisk lytteopplevelse, enten du bruker hodetelefoner eller de innebygde stereohøyttalerne med konsertkvalitet. 

3,5 mm-lydkontakt for ultimat lydkvalitet

Takket være forbedringer av materialer og elektroniske komponenter er 3,5 mm-lydkontakten på Xperia 5 III ikke bare praktisk, men gir også HiFi-lyd med høy kvalitet. Forvrengning reduseres, spesielt med volum mellom middels og høyt, og det gjør lyden mer realistisk, med tydelige sammensetninger, myk vokal og dype basslinjer.

Person som kobler kablede hodetelefoner til en 3,5 mm lydkontakt på en Xperia 5 III
Mann som lytter til musikk på hodetelefoner i en by med en illustrasjon av 360-lyd rundt hodet
Det er som å være der sammen med artisten

Omgi deg selv i lyd, like ekte som om du er der på en konsert eller sammen med artisten som spiller inn i et studio. Musikk har aldri vært så oppslukende og ekte som med 360 Reality Audio. Og med Xperia 5 III kan du nyte opplevelsen gjennom kablede eller trådløse hodetelefoner eller de innebygde stereohøyttalerne med konsertkvalitet.

Gjør stereomusikken din om til mektig 360-graders lyd

Hvis musikkilden du lytter til er 2-kanals stereo, kommer den nye funksjonen for 360-graders lyd til sin rett. Den gjør det mulig for Xperia 5 III å mikse favorittstereosporene til en oppslukende lydopplevelse i sanntid. Teknologien fungerer med lokale lydfiler og strømmetjenester for å forbedre lytteopplevelsen din ytterligere. 

Illustrasjon som viser effekten av 360 romlig lyd vs. stereolyd
Xperia 5 III som viser et musikkgrensesnitt og illustrerte lydbølger fra høyttalerne
Stereohøyttalere med konsertkvalitet for kraftig lyd av høy kvalitet

Xperia 5 III har stereohøyttalere med konsertkvalitet som er plassert på forsiden av telefonen, som gir et oppslukende lydbilde med høy kvalitet når du spiller musikk eller ser på film.

Xperia 5 III som viser musikk som spilles, og illustrerte grønne lydbølger
Få 3 måneder med TIDAL gratis med Xperia 5 III

Xperia 5 III er laget for 360 Reality Audio med unik maskinvaredekoding for å optimalisere lydkvaliteten når du lytter til musikk på TIDAL. Nye TIDAL-abonnenter vil dessuten få 3 måneder med TIDAL Hi-Fi gratis når de kjøper en Xperia 5 III, inkludert 360 Reality Audio-opplevelsen.

For mobilspillere
Videre visning. Fordel til deg.

Med sin 21:9 CinemaWide™-skjerm gir Xperia 5 III deg et mye bredere overblikk over hva som skjer – en stor fordel når marginene er små. 

Delt skjermbilde av et førstepersonsskytespill i 60 Hz og 120 Hz
Jevne bevegelser med 120 Hz

På den opprinnelige skjermen med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz gjengis objekter i rask bevegelse tydelig slik at spillopplevelsen blir optimal.

Opplev action uten uskarphet

Med bevegelsesstabilisering på 240 Hz oppdaterer skjermen utrolige 240 ganger i sekundet for å unngå uskarphet.

Illustrasjon som viser forskjellen i klarhet mellom 60 Hz, 120 Hz og 240 Hz
Bilde av spilling med standard hvitbalanseinnstillinger
STANDARD INNSTILLINGER
Bilde av spilling med tilpassede hvitbalanseinnstillinger
EGENDEFINERTE INNSTILLINGER
Oppretthold topp ytelse med tilpassede skjerminnstillinger

Xperia 5 III lar deg justere hvitbalansen, slik at du kan se handlingen tydeligere og lettere få øye på motstanderne dine. Det er også mer behagelig for øynene dine, slik at du kan spille lenger uten å føle belastningen.

Slå til først i mørket

Gammajustering (L-γ raiser) er en uvurderlig ny spillfunksjon som gjør det lettere å se motstanderne dine i mørket. Ved å forbedre bildedetaljene i mørke områder fremhever den fiendene dine uten å overeksponere lyse områder på skjermen. På den måten kan du treffe dem før de treffer deg.

Delt bilde som viser det samme spillmotivet med gammajustering på og av
Forbedre spillopplevelsen med egendefinerte lydinnstillinger

Lyd er et annet viktig element for å bli revet med i spillopplevelsen, så Xperia 5 III tilbyr en rekke funksjoner for å gjøre den så klar og definert som mulig.

Nøyaktighet er alt

I de spillene der du trenger eksepsjonell nøyaktighet kombinert med raske fingre, gir Xperia 5 III deg overtaket. 

Kom deg inn i sonen

Fast bestemt på å klatre på resultatlisten? Xperia 5 III har en rekke funksjoner som sørger for at du er fullt fokusert og klar til å yte ditt beste. 

Ta opp og del spillingen din

Xperia 5 III gjør det utrolig enkelt å ta opp og dele høydepunkter fra spill i høy kvalitet. 

To telefoner, én med oransje systemskjerm, en med grønn systemskjerm
Overopphetingsvern

Når du bruker en ladekabel til spill, driver strømreguleringen med varmeundertrykkelse telefonsystemene direkte i stedet for å lade batteriet. Dette reduserer termisk stress, hjelper med å opprettholde spillytelsen og holder batteriet sunt lenger.

[A] AV = høy temperatur [B] PÅ = lav temperatur

Optimalisert ytelse for spill

Xperia 5 III er optimalisert med Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ for overlegen spillytelse.

Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™-logo
Person som spiller på Xperia 5 III med dualshock-kontroller
Ta styringen med en DUALSHOCK® 4-kontroller

For enda mer moro mens du er på farten kan du koble Xperia 5 III til en DUALSHOCK®4-kontroller og spille en rekke Android-spill.

For filmskapere
Mann som bruker Xperia 5 III til filming utendørs
Lag filmer proffene ville være stolte av

Spill inn filmer med parametere og fargeinnstillinger nær de proffene bruker. Ekspertise fra våre Digital Cinema-kameraingeniører, forhåndsinnstillinger for Look-fargebehandling, 21:9­forhold, 4K HDR, sakte film med 120 bps, og 24, 25, 30 og 60 bps gir deg alle verktøy du trenger.

Effektivisering av filmskapelsesprosessen

Xperia 5 III har en rekke grensesnittforbedringer designet spesielt med tanke på filmskapere. 

Design
Person som legger Xperia 5 III i lommen
Full av kraft. Lommestørrelse.

Xperia 5 III tilbyr kompromissløs kraft og ytelse, men passer likevel perfekt i hånden og lommen.

Slank, lett enhet med et kraftig batteri

Til tross for at den bare er 68 mm bred og 8,2 mm dyp, og kun veier 168 g, har Xperia 5 III et kraftig batteri på 4500 mAh. 

Elegant og raffinert

Xperia 5 III leveres i en rekke farger som gjenspeiler stilen din, med speileffektglass på baksiden og en høykvalitets metallinnfatning. 

Grønn Xperia 5 III med vann som spruter rundt
Laget for å tåle hverdagen

Xperia 5 III har vannbestandighetsklassifisering IP65/68 og støvbeskyttelse samt Corning® Gorilla® Glass 6 foran og bak, noe som gjør den både slitesterk og vakkert designet.

Multitasking på den enkle måten

Med en rekke praktiske flervindu-funksjoner er Xperia 5 III skreddersydd for multitasking. 

For ytelse
All hastigheten du trenger

Xperia 5 III kombinerer 5G og Wi-Fi 6-tilkobling med den nyeste Qualcomm®-mobilplattformen og innovative batteriteknologier, og legger listen høyere for smarttelefonytelse.  

5G-logo
Neste generasjons 5G-tilkobling

For kompromissløse høykvalitetsnedlastinger og strømming av filmer i høyoppløsning – Xperia 5 III har superrask 5G-tilkobling.

Sertifisert Wi-Fi 6-logo
Strømme og surfe raskere med Wi-Fi 6

Med Wi-Fi 6 oppnår du en bedre tilkobling – med høyere hastighet, lavere ventetid og forbedret tilkoblingsstyring når flere enheter er koblet til sammen nettverk.

5G/4G Wi-Fi-logo
Smart tilkobling

Smart tilkobling bruker Xperias dype læringsteknologi og Sonys nevrale nettverksbiblioteker til å analysere Wi-Fi-signaler og forutse tilkoblingsproblemer i nær fremtid. Xperia 5 III vurderer kvaliteten på tilgjengelig Wi-Fi før du kobler til, slik at du ikke lenger trenger å bruke tid på Wi-Fi som ikke fungerer. Hvis den forutser problemer med Wi-Fi-tilkoblingskvaliteten, bruker den mobildata i stedet. Med Xperia er du alltid på den beste tilgjengelige tilkoblingen.

Qualcomm Snapdragon 888 5G-brikke på et kretskort
Opplev den nyeste mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G

Xperia 5 III drives av Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G-mobilplattformen for å gi deg den førsteklasses opplevelsen du fortjener. Få mest mulig ut av Xperia 5 III som profesjonelt kamera, intelligent personlig assistent og toppkvalitets spillrigg – alt sammen med virkelig global 5G multi-gigabithastighet.

Et kompakt batteri som har mye strøm

Et batteri med kapasitet på hele 4500 mAh gir den kompakte Xperia 5 III rikelig med kraft for å lose deg gjennom dagen.

Bilde av grønn Xperia 5 III med 4500 mAh-tekst øverst
Pålitelig lenger

Xperia 5 III tilbyr praktisk hurtiglading og har også spesielle ladeteknologier for å forlenge batteriets levetid.

Telefon som viser ladenivå på 50 %
Opp til 50 % lading på bare 30 minutter

Når du trenger å gi batteriet et løft, kan du hurtiglade opptil 50 % på bare 30 minutter med den medfølgende laderen XZQ-UC1.

Graf som viser forlenget batterilevetid fra Xperia
Et batteri i god form, selv etter 3 års bruk

Med ladeteknologiene våre holder batteriet seg i god stand lenger. Batteripleie beskytter telefonen mot å bli ladet for mye, mens Xperia Adaptive Charging overvåker telefonen når den er på lading, for å sikre at batteriet ikke arbeider for hardt.

1. Batterikapasitet
2. Batteritid
3. Normal lading

Illustrasjon som viser dataoverføring mellom en telefon og Xperia 5 III
Enkel overføring av innhold fra den gamle iPhone- eller Android-enheten

Med Xperia Transfer 2-appen kan du overføre det viktige innholdet fra den gamle Android- eller iOS-smarttelefonen din til nye Xperia 5 III. Fra bilder, videoer og musikk til kontakter, kalender, anropshistorikk og meldinger (SMS/MMS) – overfør alt raskt, trygt og enkelt.

Xperia Transfer 2-appen avvikles

Xperia Transfer 2-appen avvikles 30. juni 2023. Med Android OS-funksjoner kan du imidlertid fortsatt overføre data fra eldre modeller når du konfigurerer et nytt Xperia-produkt. Før du overfører data, anbefaler vi at du oppdaterer Android OS-versjonen til enheten som skal motta dataene, til den nyeste versjonen.

Alle bilder på skjermen er kun ment som illustrasjon.

5G-nettverk og tilgjengelighet kan variere avhengig av land, operatør, programvareversjon og brukermiljø.

Linsefremstilling er tilsvarende en fokallengde på 35 mm.

Faktiske produktfunksjoner, spesifikasjoner, applikasjoner, tjenester, nettverkstilgjengelighet, farger og størrelser kan variere. Funksjoner og spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.

Noen bilder er kun for illustrative formål.

Objektivuttrykket tilsvarer 35 mm fokallengde.

Spesifikasjoner og funksjoner

Xperia 5 III kombinerer rask, kraftig ytelse og lang batterilevetid med det nyeste av kamera-, skjerm-, lyd- og spillteknologi fra Sony. Alt i en kompakt design som er enkel å bruke med én hånd.
  • Optisk telefotoobjektiv på opptil 105 mm

  • Kompakt design, kraftig batteri på 4500 mAh

  • AF på øye i sanntid for mennesker og dyr

  • 6,1-tommers 21:9 Cinemawide™ HDR OLED-skjerm med bildefrekvens på 120 Hz

  • Qualcomm® Snapdragon™ 888-mobilplattform

Dimensjoner
157 x 68 x 8,2 mm
Vekt
168 g
Vannbestandig
Vannavstøtende (IPX5/IPX8), støvtett (IP6X)
Antall SIM-kort
Hybrid med to SIM-kort
Kapasitet
4500 mAh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere